Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

B0T Steam nie akceptuje ofert!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest to prawdopodobne, w końcu na każdym nowym urządzeniu trzeba odczekać tydzień. A jak wchodzisz normalnie na komputerze na konto steam bota to musisz czekać 7 dni czy nie?

Opublikowano

­tak :) 

Jest to prawdopodobne, w końcu na każdym nowym urządzeniu trzeba odczekać tydzień. A jak wchodzisz normalnie na komputerze na konto steam bota to musisz czekać 7 dni czy nie?

Opublikowano

Wydaje mi się, że właśnie jest to spowodowane tym. Jak dalej się tak będzie działo po tygodniu to będzie błąd w konfiguracji/skrypcie.

Opublikowano

Mam identycznego bota i mi dochodzi tylko to log in! A potem. Nic... nwm czemu

a wysylasz oferte testowal? powiedz komus zeby wyslal ci np skrzynke i wtedy masz w konsoli Trade offer incoming mi wszystko smiga oprocz akceptowania ofert...

­

Opublikowano

No mi nic nie pisze gdy ktoś wysyła na bota coś. .. niby logujesz all ale nie pisze o trade nic. A włączysz za pomocą screen czy node sell.js? Ja node. .. jak to naprawić? Czy to dla tego, że jestem jednocześnie na niego zalogowany?

Opublikowano

No mi nic nie pisze gdy ktoś wysyła na bota coś. .. niby logujesz all ale nie pisze o trade nic. A włączysz za pomocą screen czy node sell.js? Ja node. .. jak to naprawić? Czy to dla tego, że jestem jednocześnie na niego zalogowany?

ja za pomoca node sell.js

­

Opublikowano

a potem co? wyłączasz putty? bo mi może przez to go wyłącza [bota] i właśnie widziałem w tutach, że używają do tego screen tylko nwm jak to rozpisać- screen node sell.js?

Opublikowano

a potem co? wyłączasz putty? bo mi może przez to go wyłącza [bota] i właśnie widziałem w tutach, że używają do tego screen tylko nwm jak to rozpisać- screen node sell.js?

ja to mam na kompie teraz :) na windowscie

ref

f5

f5

Opublikowano

a wysylasz oferte testowal? powiedz komus zeby wyslal ci np skrzynke i wtedy masz w konsoli Trade offer incoming mi wszystko smiga oprocz akceptowania ofert...

­

Nie akceptuje ofert, bo masz blokadę na 7 dni... Napisz jak blokada minie.

Opublikowano

Nie powinieneś mieć blokady powinieneś z pliku ssfn skorzystać :), może dlatego że w bazie danych nie ma przypisanego tradelinku do zadnego konta z tego z ktorego idzie ofertta

Opublikowano

czekam juz 2tygodnie :) blokada mineła juz dawno..

­

Temat napisałeś 15 listopada więc nie wiem jakim cudem czekasz 2 tygodnie.

Opublikowano

no jak mineło 7d no to napisał temat, bo stwierdził, że coś jest nie tak i do teraz mineło 7d = 14d a to chyba 2tyg?

Napisał temat jak minęło 7 dni, i się pytał czy to wina blokady na 7 dni? Zastanów się co piszesz >.<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...