Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić podstrone www

kamyk97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie chcę zrobić taką jakby pod stronę na której będzie tło,logo,kilka ładnych banerów typu forum, bany, ranking i status serwera

jest może jakiś program graficzny do tego albo coś w tym stylu proszę o jakieś poradniki będe wdzięczny :)

Opublikowano

wszystk

Forum, rankingu i statusu serwera nie zrobisz sobie w 5 minut z jakiegoś poradnika.

Żeby napisać stronę statyczną musisz znać minimum HTML i CSS, żeby zacząć dodawać jakieś rankingi i inne szmery bajery to będziesz potrzebował PHP. To nie jest zabawa na 5 minut. Tu masz link do spisu kursów http://www.mpcforum.pl/topic/878093-spis-kursy-www/.

Wszystko mam mam gotowe tylko potrzebuje zrobić takiej jakby podstrony ładnej żeby przenosiła na forum bany itp :p

Opublikowano

13. Ten dział nie służy do proszenia o wykonanie strony, bota, cheata lub innego programu, lecz do pomocy osobom, które taką aplikację chcą napisać. Wszelkie tematy łamiące tę zasadę będą przenoszone do kosza.

Konkretny problem - konkretne pytanie. Jak potrzebujesz to ją zrób, nie rozumiem w czym tkwi problem

Opublikowano

Konkretny problem - konkretne pytanie. Jak potrzebujesz to ją zrób, nie rozumiem w czym tkwi problem

w tym tkwi problem że nie wiem jak to zrobić bo to ma być prosta strona nic na niej nie ma być tylko kilka graficzny buttonów przenoszonych na inne strony np asdasdasd.pl/forum tło i to wszystko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...