Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z domeną

ShroN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam problem z moją domeną. Wykupiłem domenę na nazwa.pl. WWW na proserwer.pl - SMS-Pro. Podpiąłem domenę pod WWW.

Na nazwa.pl ustawiłem domenie DNS ns1.proserwer.pl, ns2.proserwer.pl . I tu mam problem taki że, ja mam stronę wyświetlaną w FRAME a ja chce mieć stronę na domenie.

Proszę o pomoc.

Pozdraiwam

Opublikowano

Myślałem że po podaniu domeny gdzie wystepuje błąd ogarne. ale nie

Musisz nam troszke szczegółowo opisać bo strona jako strona nie może sama się wstadzić z iframe.

Opublikowano

Myślałem że po podaniu domeny gdzie wystepuje błąd ogarne. ale nie

Musisz nam troszke szczegółowo opisać bo strona jako strona nie może sama się wstadzić z iframe.

Proserwer + cPanel, tam wszystko jest możliwe  ^^. Po prostu opisz nam krok po kroku jak podpinałeś domenę i co po tym następowało  :yay:.

Opublikowano

No więc zarejestrowałem domenę na az.pl xD, wpisałem adres www do domeny i już xD ALE musiałem wybrać FRAME. Miałem też do wybrania parkowanie albo Prześlij dalej (czyli przekierowanie na hosting). Parkowanie - pisało mi że twoja domena jest zaparkowana xD

Więc co teraz xD?

Pozdrawiam

Opublikowano

Spróbuj podpiąć domenę zamiast jej parkować.Prawdopodobnie adres .xaa.pl blokuje zaparkowanie kolejnej domeny, o ile się nie mylę może być zaparkowana tylko jedna.

Opublikowano

Ja nie mam żadnej zaparkowanej domeny. Nie wiem jak zaparkować bo nie wiem jak wpisać DNS w az... Ja mogę tylko użyć przekierowanie,  ramka i parkowanie :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...