Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwna ochota :D ... Które polecacie

ShastaMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy ile potrzebujesz, mojemu psowi smakują z lidla. Jeżeli chcesz mniej to weź coś z reklamowanych produktów - chapi etc. Kiedyś na stronach internetowych tych produktów można było zamówić próbki.

Opublikowano

Pójdź sobie do zoologicznego i kup sobie po trochu każdego rodzaju.

Albo kup sobie jakąś typu: Chappi

Lepiej niech idzie do zoologicznego i spyta sprzedawcy, która karma lepiej mu posmakuje. 

Bierz te na lśniące futerko! :D

­

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

Odkąd mieszkam z dziewczyną zacząłem jeść whiskas wiem, że dla kotów ale tańsze niż psie żarcie do tego zmieszane z wodą ma jeszcze lepszy smak 

?????

Opublikowano

Idź do zoologicznego i zapytaj się sprzedawcę o próbki aczkolwiek zaznacz, że mają być dla Ciebie.Wtedy będziesz wiedzieć które kupić :)

Ja polecam Chapi z wołowiną i wieprzowiną, nieoszukane są bo dużo wołowiny jest i dobrze są doprawione, Pedigree za to są moim zdaniem trochę przesolone  i więcej wieprzowiny niż wołowiny.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

wszyscy sie śmieją i uważają, że to absurdalne jeść psią karmę, a tak naprawdę więszość z was spożywa większy smród. Tak jak wspomniane wyżej, parówki (fastfoody), mój pies nawet ich nie tknie. Zobaczcie sobie w jaki sposób są produkowane i z czego się faktycznie składają. Kolagenu nie strawimy.

takze nie wiem czemu ten temat ma służyć, ale zalozyciel to z pewnością gimnazjalista, a przynajmniej umysłowy. Pewnie chciał być zabawny i taki hehe alternatywny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...