Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] NiveriA.eu [EASY]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Coś ty sobie ubzdurał to ja nie wiem :/ 

Odpowiadam na Pytania 

Zespół Niveria:

Wnuku, DevUse, Infinity, Mateusz, eLegant - widzisz tu gdzieś Nexusa ? 

Skąd bronie 75 lvl ? 

Wieża Demonów i Wieża Wygnańców.

Przepraszamy także, że w prezentacji nie ma wszystkiego, ale Kamil nie dodał wszystkiego do zapowiedzi. Lecz doda jeszcze dziś jak się tylko pojawi :)

Co do YT. Nie będą dostawać kolosalnych " smoczych monet " Jedynie na konkursy dla was. 

Na stronie liczba graczy pokazuję " 1550 " ponieważ jest to tak ustawione, wyzerujemy to spokonie. Na starcie licznik będzie wskazywał tyle osób ile jest w danym monencie. 

Nie można jeszcze pobrać klienta Rayena, a że Kamil testował stronę na ich bazie to dlatego nie można jeszcze pobrać naszego klienta.

Poczekamy zobaczymy ^^;) Tyle w temacie hyhy pozdrawiam ;)

Dziękuję, taka odpowiedź mnie satysfakcjonuje, na serwerze zawitam :) Aha, jak z 6/7? nie widziałem nigdzie wzmianki o nich, może przegapiłem  :v

SNq6Ku7.png

Opublikowano

Dziękuję, taka odpowiedź mnie satysfakcjonuje, na serwerze zawitam :) Aha, jak z 6/7? nie widziałem nigdzie wzmianki o nich, może przegapiłem  :v

6/7 nie ma i nie będzie.

Te 2 "wierzchowce" rozjebały system hahaha :D

Podczas updatów będą jeszcze fajniejsze :D

Opublikowano

6/7 nie ma i nie będzie.

Podczas updatów będą jeszcze fajniejsze :D

Od dawna nie jarałem się tak na żaden serwer, wszystko jakbyście go robili pode mnie (brak 6/7, dom aukcyjny)

SNq6Ku7.png

Opublikowano

Polecam,polecam dobry kontakt z administracją nic dodać nic ująć też bardzo fajnie wykonana prezke wbiję zobaczę editne po starcie :3 POWODZONKA!­

2i29cae.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...