Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] NiveriA.eu [EASY]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nexus w Teamie dziecko 15 letnie...

Serwer im upadł mieli robić Reworka serio Cycu takie gówno sponsorujesz!?

Po za tym użyli plików Tesorii na których ja robiłem, jak widać, GUI, EQ Na start, Mapy, sety, handlarze itd jak na Tesorii..

Po 2 pomagałem im na początku z serwerem, podawalem bugi itd...

W Teamie jeszcze jest Cady... :)

Wisielec jest zbugowany i cała reszta tego syfu co dodali...

Serwer pewno padnie.. Na tesorii było sporo bugów które znałem w większości tylko ja i na pewno wszystkiego nie naprawiliście.

To że source daliście to nie oznacza że serwer jest z*******y! ;) POZDRO...  :yay:

Asfen, ty kurw* pajacu jeban*  xD  xD xD xD xD xD xD

Tak mi Cię szkoda, że aż mi się płakać chce jak widzę Cię w prezentacji. Oczywiście ze śmiechu.

Jesteś najgłupszą "ozdobą" tego forum od 2 lat.

Jedyne co osiągnąłeś w swojej "karierze" to 30 serwerów, które padły po 20-30min. Każdy upadek tłumaczony był włamaniem.

Mało tego... Wszystkie twoje serwery to pierdolone gotowce.

Jeśli chodzi o "GUI Tesorii" to udostępnił je, pierdolo*y pajacu cycu w tej wielkiej paczce, a ty wszystko podjebałeś i podpisałeś jako swoje.

Podobnie jak ranking postaci i gildii z EPVP. Ciekawe kto Ci go wgrał, bo na 100% nie sam.

Jak mogłeś podawać im bugi skoro ty nie umiesz eq na start ustawić bez bugów, wytłumaczysz mi to?

Pomyśl jeba*y baranie, czy ktoś chciałby postawić serwer na plikach największego idioty w historii metina? Będę Cię pamiętał przez następne 20lat swojego życia.

Twoją paskudną i krzywą mordę też.

Idź się lepiej pochwal tą swojej "zajebistą" panienką na fejsie i wrzuć jakieś "słit focie". Wiesz co Ci powiem? Afiszowanie się swoim związkiem jest tak samo głupie i dziecinne jak ty. Jeszcze jakbyś miał się czym pochwalić... Tutaj serio nie ma czym Asfen ;)

PS/ Pliki Tesorii to pliki Lastivii i Diamonda(Sapphiry) baranie. Oczywiście także znajdziecie je na forum. Nie chwal się nimi, bo też padłeś na nich po 20min :( :( :( :( :(

@Edit

Jeszcze kur*a napisz, że te systemy w prezentacji to ty pisałeś na zlecenie XDDD

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Asfen kruló przepraszam że wolę dać szansę Nexusowi a nie Tobie swoje prywatne bóle wylewaj w prywatnych rozmowach ;)

też tak mówiłem ale ja tu tylko hajsy wkładam :P 

Zapraszam do komentowania oraz na start który jest już na dniach. 

Orgin sobie pogra zobaczymy jak bedzie dlugo nie gralem 

Jak ja tu gram zeby nie padlo za szybko <3

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Poprawcie ten download i rejestracje bo pobiera clienta rayen2 i nie wyswietla kodu captcha.

Czytaj up ^^;) (Tam było pisane o stronce)

Opublikowano

No tak się śmiejecie ze mnie.. A k***a na dodatek używacie plików na których ja robiłem no k***a nieźle! Który normalny używał by plików Asfena!? :O Haha.  :pls:  xD

Tak mi Cię szkoda, że aż mi się płakać chce jak widzę Cię w prezentacji. Oczywiście ze śmiechu.

Jedyne co osiągnąłeś w swojej "karierze" to 30 serwerów, które padły po 20-30min. Każdy upadek tłumaczony był włamaniem.

Jeśli chodzi o "GUI Tesorii" to udostępnił je, pierdolo*y pajacu cycu w tej wielkiej paczce, a ty wszystko podjebałeś i podpisałeś jako swoje.

Podobnie jak ranking postaci i gildii z EPVP. Ciekawe kto Ci go wgrał, bo na 100% nie sam.

Jak mogłeś podawać im bugi skoro ty nie umiesz eq na start ustawić bez bugów, wytłumaczysz mi to?

Pomyśl jeba*y baranie, czy ktoś chciałby postawić serwer na plikach największego idioty w historii metina? Będę Cię pamiętał przez następne 20lat swojego życia.

Idź się lepiej pochwal tą swojej "zajebistą" panienką na fejsie i wrzuć jakieś "słit focie". Wiesz co Ci powiem? Afiszowanie się swoim związkiem jest tak samo głupie i dziecinne jak ty. Jeszcze jakbyś miał się czym pochwalić... Tutaj serio nie ma czym Asfen ;)

PS/ Pliki Tesorii to pliki Lastivii i Diamonda(Sapphiry) baranie. Oczywiście także znajdziecie je na forum. Nie chwal się nimi, bo też padłeś na nich po 20min :( :( :( :( :(

@Edit

Jeszcze kur*a napisz, że te systemy w prezentacji to ty pisałeś na zlecenie XDDD

Jesteś zjebany k***a? Mam przynajmniej dziewczynę jełopie... A po 2 widzę k***a jesteś tak samo ogarnięty jak inni, pliki Tesorii to pliki Lastivi/Diamonda haha ciekawe bo ja wiem że Esseni które robił Siwy... Szkoda mi ciebie debilu... ;) Widzę się gówno znasz..

Edit: Nie musiałeś się tak rozpisywać ojejku szkoda ci klawiatury będzie mówię ci haha.

Tak jesteś w błędzie Niveria stoi na plikach Tesorii. Na który ja robiłem oj peszek. :(

Wiem pewnie im wstyd że robią na takim gównie jeszcze po mnie. :)

Nie zrobili swoich plików jak to napisał DevUse aka Cady... Pliki Tesorii były najlepsze do edycji haha! :)

53594961070274399019.png

Opublikowano

co wy gadacie ostatni set broni i zbroi jest z*******y, wy wolicie jakieś brzydkie chinskie gowna? tak samo wymagacie samych nowości ludZie k***a to ma być metin, no ale 14letnim amebom zawsze coś nie będzie pasowalo niestety. wbije na 100%

Opublikowano

@Edit

Wiesz, że Tesoria(pliki Esseni) kolego sympatyczny były jeszcze jak Teodor nie robił Shappiry xDD ? Taki przypał mały sobie zrobiłeś.

Essenię robił siwy.  @Tesoria

Skąd wy takie rzeczy bierzecie to ja nie wiem hahahahaha

Nie obrażam mojego dobrego serdecznego starego kolegi Asfena z którym miałem serwer.

93284_kiedy-w-internecie-zaczyna-sie.gif

Posikałem się ze śmiechu jak przeczytałem ten post :/

Co wy ćpacie to ja nwm. #Polecam Cyca, serwera nie xD

Za wszelkie zachowania z ostatniego roku przepraszam. Jeżeli Cię uraziłem wybacz. ~ Cannzas.

Opublikowano

Nexus w Teamie dziecko 15 letnie...

Serwer im upadł mieli robić Reworka serio Cycu takie gówno sponsorujesz!?

Po za tym użyli plików Tesorii na których ja robiłem, jak widać, GUI, EQ Na start, Mapy, sety, handlarze itd jak na Tesorii..

Po 2 pomagałem im na początku z serwerem, podawalem bugi itd...

W Teamie jeszcze jest Cady... :)

Wisielec jest zbugowany i cała reszta tego syfu co dodali...

Serwer pewno padnie.. Na tesorii było sporo bugów które znałem w większości tylko ja i na pewno wszystkiego nie naprawiliście.

To że source daliście to nie oznacza że serwer jest z*******y! ;) POZDRO...  :yay:

Dobrze Asfen Polać Tobie trzeba!

Ale nie wiem o co Ci chodzi pliki Tesorii znaczy stabilnie 

1943571.jpeg

Opublikowano

Poprawcie ten download i rejestracje bo pobiera clienta rayen2 i nie wyswietla kodu captcha.

Czytaj up ^^;) (Tam było pisane o stronce)

stronę już poprawiam rejestracja działa a download jutro dodam. 

Opublikowano

Niestety zawiodłem się prawie nic nowego powodzenia :(

To chyba nie pograsz nigdzie z takim podejsciem ;)) prawie wszystkie serwery to sklejki z forum, mało ktory jest jakis unikatowy.

Opublikowano

No tak się śmiejecie ze mnie.. A k***a na dodatek używacie plików na których ja robiłem no k***a nieźle! Który normalny używał by plików Asfena!? :O Haha.  :pls:  xD

Jesteś zjebany k***a? Mam przynajmniej dziewczynę jełopie... A po 2 widzę k***a jesteś tak samo ogarnięty jak inni, pliki Tesorii to pliki Lastivi/Diamonda haha ciekawe bo ja wiem że Esseni które robił Siwy... Szkoda mi ciebie debilu... ;) Widzę się gówno znasz..

Edit: Nie musiałeś się tak rozpisywać ojejku szkoda ci klawiatury będzie mówię ci haha.

Tak jesteś w błędzie Niveria stoi na plikach Tesorii. Na który ja robiłem oj peszek. :(

Wiem pewnie im wstyd że robią na takim gównie jeszcze po mnie. :)

Nie zrobili swoich plików jak to napisał DevUse aka Cady... Pliki Tesorii były najlepsze do edycji haha! :)

Co z tego że masz dziewczynę xD chłopie daj spokój :D Napisz jeszcze teraz na swoim fb że cię rzuciła bo nie masz kasy to jebnę, jak ostatnio pisałeś i się żaliłeś że nie odbiera telefonu haha :D 

Weź lepiej wyjdź z tego forum bo się tylko ośmieszasz, jak niektóre osoby również

Opublikowano

logo.png

Rejestracja już działa !!

Klient będzie dostępny dziś w nocy lub jutro do wieczora !!

Serdecznie was wszystkich zapraszam do gry mam nadzieję że projekt NiveriA spodoba wam się jak i inne projekty prowadzone pod moim okiem ;)

Zapraszamy do Publikacji !!

http://www.mpcforum.pl/topic/1483949-dedykeasyniveriaeu-start-14112015-1730

Ważne !!

Problemy, pytania, błędy:

http://support.niveria.eu/

Serdecznie zapraszam na teamspeak3:

ts3.niveria.eu

Pozdrawiam Kamil & Team Niveria.eu 

Opublikowano

Fajnie sie prezentuje. Szkoda ze takie ujowe sety zbroi. Jak bd zmienione to zagram. Powodzenia

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Nie widzę nic nowego, poza jednym systemem, który ma niby pomóc w PVP. Reszta już wszędzie była. Do tego prezentacja wygląda okropnie, niektóre sety jakby je pies zjadł i wykupcił. Jeśli nie zamierzacie dodać nic więcej, to nawet się nie bierzcie za startowanie, bo samymi youtuberami serwer nie wyżyje. Z resztą, widać, że taki serwerek na moment, tylko, że jeżeli rzeczywiście jest tyle osób w teamie, to słabo będzie dzielić hajs  :yay:

Nie lubię nie polecać przed jeszcze przed startem, no ale cóż, nie polecam, typowy odgrzewany kotlet bez jakiegokolwiek wkładu własnego.

Opublikowano

Ten Serwer to jest Almaris2 tylko pod inna nazwą, a przypominam ze ów ten serwer (Almaris) stał z tydzień po czym padł bo miał bardzo wiele bugów... Administracja to jest zgraja dzieciaków z których tylko 1 osoba coś potrafi (Cady) (miałem przyjemność z nimi pracować)...

Tobiasz M  aka nexus, infiniti czy jak ci tam (tyle razy zmieniał nicki że już mi się myli) mam dla cb taka prośbę zanim zaczniesz znów wystawiać swoje gotowce na MPC forum to posiedź z 2 miesiące nad serwem i postaw coś od zera !!

NIE POLECAM

Nie mierz wszystkich miarą Jednej osoby przy mnie dużo będą w stanie zdziałać ustawię ich na odpowiednie tory Tak jak Rayena ustawiłem ;) wyjątkiem jest Ambrozjak który jest nie reformowalny :P

Dziękujemy za podbijanie prezentacji krytyką oraz tym którzy polecają serwer ! :)

Bez komentarza jutro pogadamy na temat prowadzenia publikacji ;)

Opublikowano

Powiem tak, chciałem pograć ale 1 dzień przed startem a załozonych kont 17 ? Co to za reklama? Chyba mało konto jest zainteresowany...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...