Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] NiveriA.eu [EASY]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Start

14.11.2015 Godz: 17:30

Witam, z góry mówię że jestem tu jedynie Sponsorem tak samo jak na innych projektach. Odpowiadam jedynie za utrzymanie serwera a nie za rozgrywkę na nim.

Proszę nie kierować do mnie pytań związanych z rozgrywką na serwerze !! 

Zapowiedz1.png
Zapowiedz2.png
Zapowiedz3.png
Zapowiedz4.png
Zapowiedz5.png
Zapowiedz6.png
Zapowiedz7.png
Zapowiedz8.png
Zapowiedz9.png
Zapowiedz10.png
Zapowiedz11.png
Zapowiedz12.png
Zapowiedz13.png
Zapowiedz14.png
Zapowiedz15.png
Zapowiedz16.png
Zapowiedz17.png
Zapowiedz18.png
Zapowiedz21.png

2674214472860381403521.png

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/2674214472860381403521.png

8026514472860381403521.png

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/8026514472860381403521.png

Zapraszam do gry ;) Start już w Sobotę !!

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejny odgrzewany kotlet...100 razy widziałem już te mapy/moby...żadnych nowości...Będzie pewnie ze 100-150 graczy.

Opublikowano

Kolejny odgrzewany kotlet...100 razy widziałem już te mapy/moby...żadnych nowości...Będzie pewnie ze 100-150 graczy.

Graczy będzie na pewno więcej ;) reklama jest zawsze u mnie na najwyższym poziomie ;)

Opublikowano

Nic specjalnego, nic od siebie, zwykła sklejka z forum.. brawo... 

Opublikowano

Jak dla mnie serwer wyglada fajnie i reklama jest obiecujaca i skonczcie z tym "odgrzewanym kotletem" bo to juz nudne sie robi, w kazdej zapowiedzi mozna zobaczyc "odgrzewany kotlet" no bez jaj.

-skad bronie 75 ?

Opublikowano

Wyczuwam rozpier*ol, serwer widzę, że będzie kozak. Dom aukcyjny, ogólnie estetyka na wysokim poziomie - a to
cenie najbardziej. :)

P.S: Usuńcie renifera i samochód z wierzchowców, pamiętajcie że Metin2
ma swój klimat i nie można go aż tak koloryzować.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

Jesteś sponsorem, a wszystko wygląda jak na NetMetinie praktycznie... Nawet GUI... Po za tym "jesteś tylko sponsorem"... fajna bajka dla małych dzieci.

Nie polecam. Serwer wygląda jak 100 innych, ,nie ma tu NIC, kompletnie NIC nowego, wszystko było jest dosłownie na innych serwerach. Wszystko to sklejka albo robione żywcem na NetMetinach itp itd. 

P.S - już lepszej nazwy się nie dało wymyślić ?? NIVERIA serio ?? Czy tylko mnie się to kojarzy z Nevarią ?? 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

I to wygląda sensownie! Gratuluję prezki i pomysłu na serwer, zmieńcie tylko ostatni set broni i będzie git, bo psuje on trochę epickość tego eq. Na pewno zagram! :)

Opublikowano

Spoko panel poczny ;).

Ładny ten ostatni set broni (czerwony).

Ale...

Nic specjalnego :/ . Nie ma info o dungeonach , istnieją tu ?

ps. Ten samochodzik i sanie to porażka ;o

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Przecież tu nie ma nic czym moglibyście zachęcić... Co z tego, że na starcie będzie reklama u youtuberów skoro nikt na tym nie będzie grał bo to kolejny nudny serwer... Nie lepiej się przyłożyć i zrobić coś dobrego a nie tylko gotowce powrzucać? Zero żadnych innowacji, nawet takich prostych bo nie mówie o zaawansowanych systemach. Kolejny nudny, taki sam serwer. Nie polecam :s 

Opublikowano

Kurcze dawno nie widziałem tak dobrej prezentacji. Postaram się wbić, bo chciałem zagrać na takim serwerze, tylko brak czasu... 

//

Opublikowano

Najbardziej mnie rozwala w prezentacjach "Nowe mapy"! Tylko, że te "nowe" mapy widziałam już wszędzie.. Do tego te sanie i autko - porażka. :/ Radze wam dodatkowk zmienić ostatni set broni u szamana. Dlaczego każdy robi z wachlarza wyglad dzwonka albo odwrotnie..

Ja jednak podziękuję.

Opublikowano

W sumie fajny serwer, ale jeśli ma tu grać Respect i dostawać 423423423 sm za jeden odcinek, to ja podziękuję... 

Są dungi?

­

Opublikowano

Nic nowego tutaj nie widzę, nie mówię o systemach z dupy, o gui z nasa ogólnie o zbroje, bronie to wszystko jest na każdym serwerze, mapy tak samo.

Jakiś autorskich rozwiązań nie ma, autorskich innowacji po prostu nic, to co wszędzie.

Opublikowano

Nic nowego tutaj nie widzę, nie mówię o systemach z dupy, o gui z nasa ogólnie o zbroje, bronie to wszystko jest na każdym serwerze, mapy tak samo.

Jakiś autorskich rozwiązań nie ma, autorskich innowacji po prostu nic, to co wszędzie.

Robię u Kamila , więc jeżeli tylko będzie ten serwer chciał nowych setów to nie będzie żadnego problemu 

Swoim spostrzegawczym prawym okiem zaobserwowałem askowe wstawki.

Serwer Polecam może nic specjalnego tutaj nie ma ale kto wie. 

1943571.jpeg

Opublikowano

Jak się tak wam się nie podoba to po co to czytacie?

Ja jak najbardziej zagram w raz z grupką kolegów.

Więc nie wiem czemu się akurat czepiacie tych mapek i broni skoro wszystkie (prawie) teraz serwery mają te same mapy i sety broni.

A jak tu dopatrzyłem to bronie inaczej wyglądają niż na reszcie różnych serwerów.

Opublikowano

Wchodze w prezentacje, zobaczylem mapy, sety i po chwili na mysl przyszedl mi Asfen :D

Kto jest w administarcji bo nie jest napisane?

Podacie tabele z bonusami 1-5?

Opublikowano

Jak się tak wam się nie podoba to po co to czytacie?

Ja jak najbardziej zagram w raz z grupką kolegów.

Więc nie wiem czemu się akurat czepiacie tych mapek i broni skoro wszystkie (prawie) teraz serwery mają te same mapy i sety broni.

A jak tu dopatrzyłem to bronie inaczej wyglądają niż na reszcie różnych serwerów.

Może dlatego, że każdy ma prawo do wypowiedzi.

A co do map.. Po co jest napisane "Nowe mapy" skoro one nie są autorskie.. Oto mi właśnie chodziło. :)

@top

Może jakieś tabele z bonusami 1-5?

Dungeony są tutaj wgl? Solo/Party?

Opublikowano

można wiedzieć dlaczego nie nazywa się Almaris2 , bo chyba taką miał mieć nazwę? , a po wyglądzie wyboru postaci przypomina mi się ss wstawiony przez asfena grafiki dla Tauriosa , można wiedzieć z ciekawości kto technikiem?

Opublikowano

Pie***licie że odgrzewany kotlet itd... ale na razie na rynku metina nie ma żadnych zapowiedzi żadnych fajnych serwerów, więc się gra na tym co się ma, a to że chce mi się grać w metka haha to na pewno wbiję na serwer :D fakt faktem na serwerze nie ma nic ciekawego a prezentacja nie daję zbyt dużo informacji ale na pewno będzie się fajnie grało w końcu to easy :D tylko żeby Ci youtuberzy nie dostawali jakiejś kolosalnej sumy SM.

PS: Będzie Paypal, i czy można będzie wykupić wszystko co jest w IS do 30zł ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...