Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gmmt2priv

45 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy serwer jest godny?

• Jest xd
      33
    • Tak
      12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

w m1 z biedą 3-4 osoby ;)   nie polecam, choc 3 zł to mało to jednak zaluje :)

Oto już dzień wyroczny, dzień chwały się zbliża,

Łuny wstaną nad tobą, jak dymy kadzielnic ofiarnych – i dłoń polska podźwignie się z niewoli krzyża

Opublikowano

Ok zaraz będzie:)

cOŚ TO Twoje zaraz będzie długo trwa ? Bo do tej pory jest tylko sms za 3,69zł... Więc no jak to dodajecie czy nie  ? bO czekać nie mam zamiaru więcej niż dzisiaj... 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

cOŚ TO Twoje zaraz będzie długo trwa ? Bo do tej pory jest tylko sms za 3,69zł... Więc no jak to dodajecie czy nie  ? bO czekać nie mam zamiaru więcej niż dzisiaj... 

Z tego co wiadomo, rejestracja jest za darmo - normalnie sie przed chwilą zarejestrowałem bez podawania jakichkolwiek smsów.

@edit; możesz zmienić lekko link do pobierania? przy 31% się zwiesza i nie rusza już wogóle.

Opublikowano

Z tego co wiadomo, rejestracja jest za darmo - normalnie sie przed chwilą zarejestrowałem bez podawania jakichkolwiek smsów.

@edit; możesz zmienić lekko link do pobierania? przy 31% się zwiesza i nie rusza już wogóle.

Dostaniesz tak zwanego zonka, jak będziesz próbował zalogować się do gry... "Aktywuj swoje konto". Chyba, że to zmienili.

giphy.gif

Kocur™

Opublikowano

Napraw pisanie na chacie, prawie połowa graczy nie widzi co ja pisze; i na odwrót, ja nie widzę co oni piszą - zero komunikacji między graczami :/

Opublikowano

Nie polecam, może i 3 zł to nie dużo, ale jak w m1 stoi 10 osób to sie nie oplaca. :) mysle ze gdyby rejestracja bylaby darmowa to serwer moglby liczyc na 150+ graczy

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Masz problem? Śmiało pisz PW albo na GG 50433085 - Postaram się pomóc.

Aha, zapomniałem dodać, że kucyki są fajne. <3

Opublikowano

nie polecam .. polowa komend nie dziala co mozna robic ? dac sobie jedynie syfiaste eq nie mozna pisac jako GM na głównym czacie nie mozna pobawic sie w spuszczanie bossow metkow itp nawet skilli na P nie mozna sobie dac syf na maxa spodziewalem sie czegos lepszego jedyna zaleta to masz GM nad glowa a i tak nim nie jestes pff syfex !

Venum

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...