Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hosting norberta - cała prawda

GameKuba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,
Chciałbym dzisiaj opowiedzieć wam historie o hostingu Norberta.
Kiedy nagle dostał bana na forum zaczął usuwać wszelakie strony które były na jego hostingu i zniknął razem z plikami każdego serwera i teraz pewnie je doda tutaj na forum tak jak było z plikami Alexandrine ;)

Nie przedłużając dowód macie poniżej po prostu chciałem wam wyjaśnić jakim jest oszustem ;)
Pewnie powodem było to, że serwery które były na jego hostingu stały się bardziej popularne niż jego serwer ;)

post-662358-0-10073000-1447190709.jpg

Opublikowano

@GameKuba

Jak zależy Ci na dobrym, uczciwym hostingu, to skieruj się na  http://pro-fame.pl/hosting/  i  napisz (na maila [[email protected]] ), że jesteś zainteresowany sponsoringiem. Oczywiście, jeżeli jesteś zainteresowany. Hosting nie jest skończony, dlatego brakuje podstron i formularzy, dopiero jest konfigurowany.

Przy takich sytuacjach, gdzie pojedyncza osoba, której nie znasz, chce dać Ci hosting, to należy zachować ostrożność.

Opublikowano

@GameKuba

Jak zależy Ci na dobrym, uczciwym hostingu, to skieruj się na http://pro-fame.pl i napisz, że jesteś zainteresowany sponsoringiem. Oczywiście, jeżeli jesteś zainteresowany.

Przy takich sytuacjach, gdzie pojedyncza osoba, której nie znasz, chce dać Ci hosting, to należy zachować ostrożność.

Raczej już nie wystartuje z serwerem sf game zepsulem sobie juz reputacje :P

Opublikowano

Raczej już nie wystartuje z serwerem sf game zepsulem sobie juz reputacje :P

Wiadomo, ale norbi od dłuższego czasu nie miał dobrej reputacji, to nie Twoja wina, że on Ci to usunął, gracze zrozumieją :)

Opublikowano

Tez tak myslalem ze H*J J****Y usunie :/  szkoda mi graczy bardzo dlatego na nowej edycji na start 10PLN ;) ci ktorzy pln kupili dostana swoje pln ;) a norbert to pizda j****a i tyle . na nowej edycji lepszy exp i wszystko tak jak za dawnych czasow ;) pamietacie ?

Specjalista
Opublikowano

Asz mnie takie ruchy z strony tworcy odrzucaja...
Czemu nie mozna stworzyc serwera dla graczy? Czy to az tak boli?
Nie praktyykuje takich ruchow i jezeli kazdy ma troche takiej ludzkosci to przestancie grac na jego serwerze, nawet iz mozecie miec tam 500lvl

Opublikowano

Asz mnie takie ruchy z strony tworcy odrzucaja...

Czemu nie mozna stworzyc serwera dla graczy? Czy to az tak boli?

Nie praktyykuje takich ruchow i jezeli kazdy ma troche takiej ludzkosci to przestancie grac na jego serwerze, nawet iz mozecie miec tam 500lvl

Przestancie grac u niego! (norbisf) Grajcie u mnie! :D x

POLECAM MÓJ SERWER :D TANIE GRZYBKI I ŁATWY EXP :) + ŁATWE LOCHY :D SERWER PRO EASY !!!

Opublikowano

Przestancie grac u niego! (norbisf) Grajcie u mnie! :D NyZaSF.5v.pl

POLECAM MÓJ SERWER :D TANIE GRZYBKI I ŁATWY EXP :) + ŁATWE LOCHY :D SERWER PRO EASY !!!

Taką reklama nigdy nie zachęcisz kogokolwiek do gry na twoim serwerze ;)

Opublikowano

Robię hosting od nowa, mam teraz więcej miejsca, dam znać za kilka dni co i jak.

PS: Mam kopię wszystkich serwerów, jak ktoś chce odzyskać niech pisze.

Wrocic do serwerow nie wroce :)

Straciłem graczy i zaufanie na MPCForum

Mogles chociaz cos napisac ;)

Opublikowano

@Norex

Nie wiem czy wiesz, ale jedna baza danych nie utrzyma kilku serwerów.

I tak byly lagi nie polecam ogolnie ;)

Strasznie słabo to wszystko działało.

Opublikowano

@GameKuba

Dobrze mówisz mistrzu  :((.

5A0mGjg.png

Ehh bym ci wrzucil ssy rozmow z gg graczy ktorzy mi pisali zeby ogarnac lagi, ale bardziej juz cie nie wjebie bo szkoda mi sie ciebie zrobilo ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...