Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy zengamig to fake?

kVkis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

domena; ZENGAMING - czym jest, fake/real? Jak działa

Strona nie oszukuje co do wypłat.

Są 2 sposoby na zarobek reffy-[50pkt za osobe,która musi zagrac 1 mecz],albo 1vs1-[za wygraną 10 coinsów].

­

­

Opublikowano

@EnsonPL Za ile punktów są jakiekolwiek itemy? Jest to opłacalne?

1000 pkt = 100 WYGRANYCH 1v1

Jeden mecz to zazwyczaj 5-7 minut, więc to wychodzi jakbyś tylko wygrywał 500-700 min, a dostajesz za te 1000 pkt. skina wartego bodajże około 2 euro - nie powiem Ci teraz ile dokładnie bo coś strona mi nie działa.

600 min to 10h to jakbym miał wybierać wolałbym na czymś innym zarabiać, gdzie dostane zdecydowanie więcej.

Opublikowano

Cześć,

domena; ZENGAMING - czym jest, fake/real? Jak działa

To nie fake, znajomy wymienił sobie pkt na p90.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

To nie jest fake, ale w weekend zazwyczaj itemy są wykupione już. W poniedziałki zawsze jest dostawa która trwa +/- 2h i wtedy mozna kupić te itenki które są za daną cenę pkt.

comment_m95KQHfhf6VE4behQXXtRbullmaTavwP

2k8

cs

player

Opublikowano

1000 pkt = 100 WYGRANYCH 1v1

Jeden mecz to zazwyczaj 5-7 minut, więc to wychodzi jakbyś tylko wygrywał 500-700 min, a dostajesz za te 1000 pkt. skina wartego bodajże około 2 euro - nie powiem Ci teraz ile dokładnie bo coś strona mi nie działa.

600 min to 10h to jakbym miał wybierać wolałbym na czymś innym zarabiać, gdzie dostane zdecydowanie więcej.

Jak myślisz że to się nie opłaca to odsyłam cię tu  :Dhttp://www.mpcforum.pl/topic/1482038-poradnik-jak-zbugowa%C4%87-stron%C4%99-zengaming/

Pomogłem? "Lubię to" -----> Cię to nic nie kosztuje! A mnie zachęci do dalszej pomocy ! ;)

Opublikowano

Ludzie, bylo juz sporo tematów na temat tej stronki. Dopowiem jeszcze ja dla wyjaśnienia sytuacji. Stronka jest w 100% zaufana. Dlaczego nie ma skinów w marketplace? Aktualizują je falami. Sporo osób gra na tej stronie wiec sie nie dziwcie, że sporo osób też wymienia punkty.

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

@EnsonPL Za ile punktów są jakiekolwiek itemy? Jest to opłacalne?

1k= syfskie itemki

2k= glock za 13 euro. Ogólnie z @Tremo rozkminiliśmy wczoraj tak, że najopłacalniej jest kupować glocka za 2k punktów, albo Asimova. Sprzedać to i kupić co sie chce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...