Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki lubicie przedmiot w szkole?

★Kapisz★

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Informatyka, której w mojej szkole obecnie nie ma.

Na chwilę dzisiejszą jest to Historia, biologia, od chemii mam fajną nauczycielkę, dlatego myślę, że też ją zaliczę do owych przedmiotów B)

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

jak chodzilem do szkoly to lubialem miec "okienko"

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Informatyka, bo łatwo i na razie mam już 4 piątki i zero czwórek i w dół ;)

A drugi taki ulubiony to historia, fajna nauczycielka (nie chodzi o to, że ładna, bo już trochę roczków ma) fajnie opowiada różne ciekawostki związane z historią i w ogóle mi się nie nudzi, ale teraz przypominamy sobie o szlachcie i nuda, bo wszystko umiem :)

Opublikowano

Ja lubię tę z których nasza klasa jest zwolniona... xD. Wszystkie są nudne, ale jak najfajniejszą wybrać to Polak albo matma

Pamiętaj, jeśli czegoś chcesz, to możesz to zrobić. Zaczynając od robienia strony w html, kończąc na wchodzeniu do siedziby Microsoft, jako główny programista Windowsa :)

Opublikowano

Wiele... nie mam jednego ulubionego.

Historia, matematyka, j. polski, wiedza o społeczeństwie.

Matematyka pewnie dlatego, bo trafił mi się fenomenalny nauczyciel.

Opublikowano

Angielski, technika i konstrukcje mechaniczne i ogólnie przedmioty zawodowe, informatyka ,bo rysujemy w SolidEdge :), przedsiębiorczość, fizyka, matematyka, geografia, polski, historia .

bez gif

Opublikowano

Od dzieciaka z podstawówki uwielbiam angielski i zostało mi tak do teraz. Przebrnęłam przez dobrych, jak i okropnych nauczycieli tego języku, a jednak podejście i nauka się nie zmieniły. ­Język jest ciekawy, chociaż czasem mylący, biorąc przed to fakt, że na przykład jedno słowo oznacza kilka innych po polsku. Planuję za rok pisać maturkę z rozszerzonego i mam nadzieję, że te lata nauki mnie nie zawiodą :3

Opublikowano

U mnie ulubionym przedmiotem jest moduł z systemów operacyjnych a mianowicie Linux :) fajne luz lekcje :) a tak to lubię jeszcze aplikacje internetowe, fajnie sie pisze na razie skrypty w JavaScript :)

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Nie przepadałam za nauką w szkole, ale mimo wszystko chodziłam na wszystkie lekcje, bardziej do gustów przypadł mi Basen (Dobre ciacha tam były, hehe). Ale bardziej poważnie, to Historia :), jakoś fajnie mi było słuchać opowiadań związanych z dawną Polską i nie tylko ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...