Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki lubicie przedmiot w szkole?

★Kapisz★

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heja, w tym temacie chcialbym aby kazdy przedstawil swoj ulubkony orzedmiot oraz uzasadnil dlaczeho akurat ten :D

Moim jest historia iz mam supi nauczyciela , jest to jedyna lekcja na ktorej mi sie nie nudzi :)

A wasze jakie? :)

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Obecnie moim ulubionym przedmiotem jest Mikroekonomia, ze względu na samą atmosferę na wykładach i ćwiczeniach stwarzaną przez niesamowicie charyzmatycznego profesora. A jeśli chodzi o liceum, to rozszerzona historia. W sumie to, czego się tam dowiedziałam to moje, ale wracając do tematu - historia to niezwykle życiowy przedmiot. Nawet na moim stricte ekonomicznym kierunku przewija się mnóstwo zagadnień, które już poznałam podczas zajęć. 

Qui est le prochain?

Opublikowano

Może i jakoś szczególnie się nie przykładałam, ale ulubiony był chyba WoS. Miałam świetną panią profesor (a właściwie panią doktor :D), która nawet nudne tematy opracowywała bardzo ciekawie, przeplatając je ze swoimi subiektywnymi opiniami, poglądami.

­

c:

Opublikowano

Moim ulubionym przedmiotem jest zdecydowanie projektowanie stron internetowych, mimo tego jak wiadomo nikt nie lubi chodzić do szkoły, to przynajmniej na tym jedynym przedmiocie mogę rozwinąć swoje skrzydła i robić po prostu to co lubię, a nie coś z przymusu.

Opublikowano

Wychowanie do życia w rodzinie =) czuje się wtedy zadowolony i myślę sobie dlaczego mama mnie bije i terroryzuje bawiąc się w CS'a, a tata pije alkohol i pali cygara, a mnie nie stać na ubrania wtedy wiem że życie w takim domu jest niesamowite :D

Taki ze mnie ziomal

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngROGOSLINE2 zalecam przeczytac temat od poczatku i przemyslec swoja odpowiedz :)

@1361622928-U485574.png016critic Ja tam nie lubie tego przedmiotu ale z chcecia czasami bym sie zastanowil o tym co ty a tego nie robie :x

@Mumia57 Jak pod rosne to chyba tez bede sie tym zajmowac :D Lecz narazie to tylko moje mini marzenie...

@Bagietka to tak jak ja masz z nauczycielem - Nauczyciel umiejacy fajnie opowiedziec dany temat itd.

@Mexantine Jestem pod zachwytem patrzac na twoje zdania :O Chyba masz dobre oceny z polskiego :)

//Edit:

Aby nie spamic w tym temacie bede pisal co kilka godzin, poniewaz nabijalbym sobie posty...

Opublikowano

Matematyka i nie to, że jestem dobry, tylko lubię adrenalinę :>

Opublikowano

Statystyka w służbach mundurowych oraz Prawo :)

Nie można się nudzić, wkuwanie definicji, aktów, kodeksów jest super zajęciem !

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

Angielski i matematyka, geografia (astronomia).

Moje rozszerzenia i zainteresowanie. Angielski wszędzie się przydaje, a matematyka i astronomia po prostu są ciekawe  :D.

Edit

#down Racja. Warto dodać, że na przedmioty, które lubimy mają też wpływ nauczyciele.

Opublikowano

@Hardiel nie ma to jak fizyka... same energire i sily :)

@Ariness Tez jestem dobry z angielskiego :) Nie mam z niego gorszej oceny niz 4- (nie ze sie chwale :))

@Wojciech.. Ciekawe nawet... :)

@Valze Hehehhehehehhehehe :D

@C9_KARACHAN_ORG to jak zaden to na c**j sie wypowiadasz?...

@Mlodziaczeg Ja to bym zdechl gdybym mial sie tego uczyc codziennie :(

@ArcheR. Tez lubie angielski ale mam kiepska nauczycielke :O

Opublikowano

Montaż i eksploatacja urządzeń techniki komputerowej oraz historia. ;) Geografia też w porządku. Co chwilę 4 i 5 łapię.

Opublikowano

Zdecydowanie angielski, ponieważ jest łatwy, przydatny i uczy mnie świetny nauczyciel. Zaraz po nim jest matematyka, bardzo przydatna, a w dodatku uwielbiam jak moje obliczenia są poprawne. Lubie też polski i nigdy nie narzekałem na ten przedmiot. 

Opublikowano

@Chelioz Tez lubie historie, mam supi nauczyciela :)

@CusT Nieukrywam - czy przedmiot fajny czy nie to tez czesto od nauczycieli zalezy :)

@JacobInUK Widze, ze osoba dorosla wreszcie sie jakas znalazla xD

@xvxmaciekxvx Naprawde interesujace przedmioty szkolne :)

@Szymon2727 Kazdy woli co innego ;)

@Enisho Ja mialem tez supi nauczyciela angielskiego a teraz mam do dupy :(

@Frezer212 Niedlugo poznasz kazdego wroga (○¡○)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...