Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klasy pasujące do siebie we wspólnej grze.

ajajonon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś widziałem jakiś temat gdzie ktoś napisał jakie klasy dobrze się ze sobą łączą (gra w 2 osoby). Ktoś może mi podesłać ten temat?

Opublikowano

Hmm w sumie to podepnę się.Nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie : p

Duo nastawione pod PVP.I ogółem muszę dobrać klasę do zaklinacza.

Mam do wyboru:Chanter,Bard,Gunner,Sorc.

Ogółem myślałem nad gunnerem,ale każdy mówi,że to jakieś klikanie kilku przycisków bez używania mózgu : \

Ogółem Bard też chyba ma dużo CC to chyba dobrze by się skomponował z takim SM,co nie ?

Opublikowano

Imo gunner jest do kitu ;P Kiedyś było pełno bardów i gunnerów, a teraz ich już nie ma tak dużo ;D Gunnera systematycznie nerfili. Wg mnie do sma pasuje bard.

Opublikowano

Hmm w sumie to podepnę się.Nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie : p

Duo nastawione pod PVP.I ogółem muszę dobrać klasę do zaklinacza.

Mam do wyboru:Chanter,Bard,Gunner,Sorc.

Ogółem myślałem nad gunnerem,ale każdy mówi,że to jakieś klikanie kilku przycisków bez używania mózgu : \

Ogółem Bard też chyba ma dużo CC to chyba dobrze by się skomponował z takim SM,co nie ?

Bard. SM jest watowaty i przy kilku targetach możesz mieć problem bo wystarczy że zdążą użyć po 1-2skilu i jesteś już na 20-30% HP. A Bard aktualnie potrafi i dobrze wyhealować / z Dispelować (Ciebie) a to najważniejsze bo SM zakrytym Silensem to martwy SM. Do tego ma też DPS więc to będzie chyba najlepsze połączenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...