Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Beta testerów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Szukam zgranej liczby osób do testowania serwerów. Każda z osób musi posiadać FaceBook'a. Testować będziemy każdy serwer z którym podejmę współpracę. Oczywiście Beta Testerzy otrzymają odpowiednią rangę na moim serwerze który też będzie testowany i powstanie za pewien okres czasu. A więc napisze wszystko w pkt.

- Grupa zajmuje się testowaniem serwerów z którymi podejmiemy współpracę

- Członkowie grupy którzy będą chcieli grać na serwerze otrzymają odpowiednią ilość SM na serwerze

- Miła atmosfera i testowanie serwerów wspólnie z doświadczoną grupką osób

- Wspólne rozmowy na TeamSpeak3 i gra na lepszych serwerach.

Serwer Tworzony przez naszą grupę

- Nasza grupa będzie miała na serwerze Tworzonym przeze mnie prefix [VIP] aby wiadome było że jest to członek grupy

- Ludzie z grupy będą mogli pisać co by chcieli zobaczyć na serwerze i to postaram się zrobić z technikiem

Osoby zainteresowane proszę o zostawienie jakiejś wiadomości pod tematem abym wiedział że jest chęć dołączenia do grupy :)

Każdego zainteresowanego proszę o podanie swojego FB na PW w celu dobrego kontaktu.

Pozdrawiam Piotr :)

Opublikowano

Jeżeli aktualne to również się zgłaszam :)

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Nie polecam osoby. Podchodzi do tematu w sposób olewający i oczekuje, że za nią ktoś będzie latał.

Nie pozdrawiam..

Opublikowano

Zgłaszam się Piotrek, moje gg masz i pamiętasz. :) ­

Napisz mi na PW Swojego FaceBooka :)

Nie polecam osoby. Podchodzi do tematu w sposób olewający i oczekuje, że za nią ktoś będzie latał.

Nie pozdrawiam..

Czy ja Cię znam ?

Jeśli aktualne to zgłaszam się ;)

Na PW proszę o Twojego FaceBook'a

Opublikowano

Jeśli nadal aktualne, napisz. Wiele pomysłów + masa czasu, jedyny minus, że nie posiadam facebooka, ale jeśli to najważniejsze to trudno,,,

Opublikowano

Jeśli nadal aktualne, napisz. Wiele pomysłów + masa czasu, jedyny minus, że nie posiadam facebooka, ale jeśli to najważniejsze to trudno,,,

Na PW kontakt proszę :) Coś się dogadamy ;)

Opublikowano

Jeżeli dalej jest wolne miejsce to chętnie mogę potestować :)

aztRRou.jpg

iSeeYou  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...