Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

I-Doser

holtwo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaintrygowaliście mnie tym powiem szczerze ;d

Jeżeli ktoś też już wypróbował i opisze wrażenia będę wdzięczny

@edit

Powiem wam tak - NAPRAWDE DZIAŁA ! Polecam

Czego próbowałeś?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Content1 - bo Content nie działał.

Przez pierwsze 2 min śmiałem się sam nie wiem z czego. I to nie jest placebo tylko poprostu wargi same układały się w banana.

Potem około 5 min zaczęło wszystko tak jakby "się uspokojać". Wtedy troszke uciekłem myślami ... kiedy pod koniec znowu się skupiłem i poczułem ciepło na całym ciele.

Około 10 minuty przerwałem z nudów. Efekt utrzymał się przez jakieś 20 min (potem pokłóciłem się z dziewczyną).

Polecam spróbować. Naprawde działa

@down

Wiesz IMO to nie placebo. Poczytałem potem dokładnie działanie dosera i wszystko się pokrywało. Jestem początkujący w tych sprawach i może to dlatego, odpowiednio się do tego przygotowałem to dwa a trzy miałem czysty dźwięk i zamknięte słuchawki a podobno od sprzętu też sporo zależy. Tak nawiasem jeżeli ktoś szuka tanich słuchawek to mp3 i domowej zabawy polecam reloopa RH-2350 PRO. Bajecznie grają i tych właśnie użyłem. Jutro przetestuje na otwartych RPH 10 (też dj-ki) i powiem czy jest różnica.

f.png

Opublikowano

Wiele tu zależy od sugestii. Wystarczy tylko powiedzieć, że to nie zadziała i benc brak efektu. Tak jak napisał to Kaspie możliwe, że to placebo. Oczywiście musiałem sam się przekonać :P Spróbowałem orgasm- przyspieszona praca serca i szybki, płytki oddech (jakieś 5 minut). Później tylko wyciszanie. Swoją drogą fajnie po tym w głowie szumi :P

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Haha ! dooobre xD

Leże sobie... i po jakiś 30 sekundach banan xD

Sam nie wiem dlaczego xD

Możliwe że po prostu ekscytacja albo samo to że leże jak idiota xD

@Edit

Wziąłem drugi raz se puściłem...

Po 10 minutach zrezygnowałem ponieważ nie było efektu...

sygnaa.jpg

Opublikowano

To niestety jest placebo, kiedys w gimnazjum albo w podstawowce wcisnelismy kit "kumplowi" ze po tabace jest "faza", a pozniej gdy to wciagnal i mial "faze" to na drugi dzien sie dowiedzial ze to jest jakis syf na katar.. :)

Domyslam sie ze was to nie interesuje ale to jest kit :D

bialachmurka.jpg
Opublikowano

Próbował ktoś Hand of God, albo Door to Hades(czy coś w tym stylu)?

@Down

Po chu* dajesz mi opis tego Doser'a, skoro go widziałem. Pytam się czy ktoś używał i jakie są skutki.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Hand of God

(Niewyjaśnialne | 30 Minut)

Dose, który jest Ŝyciowym osiągnięciem I-Doser.com znajdował się jedynie w laboratoriach IDoser

z bardzo dobrego powodu: został uznany za zbyt potęŜny, by udostępnić go publicznie.

To tak, jakby Bóg przybył z nieba, gdy ty leŜysz sobie z zamkniętymi oczami i pokazał ci

wszechświat, wszystko, bezkres. 5 osób przetestowało tego dose i zdecydowano się odstawić

go do archiwum. DrŜenie powiek, wspaniałe i niemal nadprzyrodzone wizje, pierścienie światła

i wielka przenikliwość, lecz to wszystko ma swoją cenę. Wraz z tym przychodzi lęk,

nieświadoma samorealizacja i załamanie wszystkich zmysłów. Płacz, strach, gniew: musisz to

osiągnąć wraz z dziwną intuicją mogącą przynieść złe konsekwencje.

-----------------------------------------------------------------

A tego 2 to ja nie mam :D

---------------------------------------------------------------

Wziąłem sobie Orgasm:

Orgasm

(BARDZO Silne | 50 Minut)

Orgazm jest definiowany jako rozładowanie napięcia seksualnego, które buduje się w trakcie

masturbacji bądź stosunku. Jest to uczucie silnej rozkoszy. Objawia się skurczami mięśni,

drŜeniem całego ciała, zatraceniem kontaktu z rzeczywistością, oraz pewnym "wyzwoleniem",

którego nie da się opisać. Orgazm to jedna z tych rzeczy, które są trudne do opisania, ale

jeŜeli przeŜywasz ją to moŜesz być

I nic to nie dało...

Dla mnie to 1 wielka bajka...

sygnaa.jpg

Opublikowano

Hand of God był pierwszym dooserem którego przetestowałem, niestety bez rezultatów.

Jutro jak znajdę więcej czasu to sprawdzę kilka i opiszę jak na mnie zadziałały.

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

zciągnąlem QuckHappy nie wiem czy zadziałało ;d ale podczas słuchania zaczelo mi sie robic słabo ;d

zaraz zobacze Condition (reset) za kilka godzinek Game Enhancer (Shooter) i sprawdze na CombatArmsie ;)

@EDIT

jeszcze 2 pytania, bedą ++

1.) przez jaki czas działają te dosery: QuickHappy, Game Enhancer (Shooter) i JuiceIT

2.) zna ktos dobrego dosera który działa jak. np kawa? chodzi mi o to zebym go sluchal rano jak musze wczesnie wstac a mi sie nie chce :)

Hejo

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Ehh za bardzo się wiercę, a na dodatek pod koniec pies zaczął szczekać bez powodu :< Który kawałek polecacie na początek ?

I dlaczego jak włączam QuickHappy wyskakuje ''This dose is licensed for another computer. Please purchase a dose for this computer

1329228482-U118767.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...