Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

I-Doser

holtwo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

wazy to po skonwertowaniu okolo 500mb, wiec na moim laczu bedzie to wrzucac tydzien -,-

Poproboj z konwertowaniem, musi sie udac.

@topic

Zachęcam do odsluchania tych, po ktorych naprawde cos sie dzieje :

Gates Of Hades ( tylko dla mocnych, odwaznych ludzi)

Hand of God (tak jak up)

Chakra

Trip

LSD

Opium

Quick Happy

5HtP

A-Bomb

Nitrous

One naprawde cus daja, zachecam : >

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Weteran
Opublikowano

Heh

moim zdaniem to fajnie ale zarazem beznadziejne : >

Bo fajnie uczucie : D

ale co to da xD

lepiej kupic 3 piwka lub wiecej i wygladac jak menel niz sie skupiac * - *

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

Jakieś pół godziny temu miałem iść spać i pomyślałem sobie, że to dobra okazja do wypróbowania jakiegoś pobudzacza : >. Włączyłem French Roast i czuję się jakbym dopiero wstał :D

Opublikowano

Jakieś pół godziny temu miałem iść spać i pomyślałem sobie, że to dobra okazja do wypróbowania jakiegoś pobudzacza : >. Włączyłem French Roast i czuję się jakbym dopiero wstał :D

Muszę tego spróbować. O_O

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Gdy wyświetla się wam to co u KASPIE jak zmieniacie temp na temp.sbg to nei dajecie prawym i zmien nazwe tylko zapisz jako i dopiero piszecie temp.sbg bo tak to wam nie skonwertuje... myśle że pomogłem :)

2rc8k5i.png

Opublikowano

Zaraz dam ci program który zmienia z wav na mp3 i nie zmienia jakości... dam edita

@Edit: Absolute MP3 Splitter

Jak ustawic:

Najpierw wchodzimy do ustawień. Oto, co musimy ustawić w opcjach jakości MP3:

Frequency: 44100

Bitrate: 320

Channel: Dual Channels

Enable VBR: Zaznaczyć

Max Bitrate: 320

Quality: 9

Po wprowadzeniu tych ustawień, konwertujemy plik "out.waw" na mp3. Ustawiamy jeszcze miejsce, gdzie ma zapisać nowo utworzony plik .MP3. Postały plik "out.mp3" możemy nazwać od nazwy dosa, nie zapomnijmy we właściwościach tego pliku ustawić również tytułu, gdyż niektóre odtwarzacze MP3 nie uznają anonimowych plików.

Bardzo prosze :)

2rc8k5i.png

Opublikowano

Hah wypróbuję tego dziś wieczorem wszyscy mówią że efekty takie pro zobaczymy jak bd :> jutro powiem co i jak ...

Edit@

Nie działa mi to ^^ jak próbuję coś właczyć to jakiś błąd wywala ...

e6988a408c5e33dc0b077b8.png

By EL_Mariaci

patrycek.png

Opublikowano

Pomoże mi ktoś? mam słuchawki creative fatality + jak wlącze program odrazu zaczyna szumic normalnie to mam zero szumów mam menedżera relatek HD 5.10.0.5413

Głupie pytanie ale czy ma to jakies skutki uboczne ^^?

- niezadowolenie

- zryta czacha :D

"Włączyłem French Roast"

error 404 :[

Opublikowano

Pomoże mi ktoś? mam słuchawki creative fatality + jak wlącze program odrazu zaczyna szumic normalnie to mam zero szumów mam menedżera relatek HD 5.10.0.5413

- niezadowolenie

- zryta czacha :D

"Włączyłem French Roast"

error 404 :[

Te dźwięki szumią...

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

quick happy the best ^^

na początek to wrzuciłem, i od razu starsza się zapytała, co się tak cieszę ^^

Jutro spróbuje Tripa ^^

Opublikowano

nie wiem jak na was ale na mnie to nie działa, sądzę że działa tu efekt placeba ale mogę się mylić

Placebo (łac. będę się podobał) - substancja lub działanie (np. zabieg chirurgiczny) obojętne, nie mające wpływu na stan zdrowia pacjenta, podawane choremu jako terapia. Chory nie wie, że to, co zastosowano nie jest prawdziwym leczeniem, zaś wszystko (dla leku głównie: wygląd, zapach, smak, konsystencja), oprócz leczniczych właściwości placebo jest takie samo, jak rzeczywistej terapii.

Często zastosowanie prawdziwego leku mogłoby być szkodliwe dla pacjenta, ale oszukanie go przez wmówienie, że przyjął lek, może poprawić jego sytuację psychiczną.

Placebo stosuje się również w badaniach nad działaniem leków, zabiegów medycznych i niekonwencjonalnych, używając go w podwójnie ślepej próbie.

lastfmred.gif

Opublikowano

Mi sie zdaje ze to bardziej polega na wmawianiu sobie takiej fazy, a te fale dzwiekowe tylko pobudzaja mozg ;)

Opublikowano

wrzucie to na speedyshare bo 4shared mi się nie otwiera

Zjedź kilka postów niżej pod tematem. Łapiesz prawą ręką myszkę i przesuwasz ją na prawą stronę. Najeżdżasz na taki dzyndzel, wciskasz lewy przycisk myszy (nie puszczaj !) i teraz przesuń myszkę na dół. Po drodze czytaj uważnie wszystkie posty.

Opublikowano

Kaspie - nie wszystkie do-sy na każdego działają.

Ja dwa dni temu(nie mam czasu na dos-a) spróbowałem Quick Happy ,działał na mnie tylko uspokajająco (nie wkurwiałem się jak to zwykle robię)

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Zaintrygowaliście mnie tym powiem szczerze ;d

Jeżeli ktoś też już wypróbował i opisze wrażenia będę wdzięczny

@edit

Powiem wam tak - NAPRAWDE DZIAŁA ! Polecam

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...