Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Easy] NyzaSF

LyKa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety nie mogę ich odzyskać (kont) ,ponieważ zablokowali mi stronę tamta :(

Nic tam się nie martw :D , w 30 minut wbiłem 300 level wiec to ze będziemy musieli robić all od nowa to nie problem , oby jak najszybciej wystartował :) 

Opublikowano

Prawdopodobnie grzybki unlimited będą usunięte :) będzie 75 grzybków na godzinę się dostawać :)

Opublikowano

omg ...  skoro  is był  za free to czemu go nie zostałeś ??  a teraz  jest  75 grzybków za  1 zł ... 

Opublikowano

Lou. poprawka 1pln ;) to co innego. 

Polecam server.

Zapraszam do swojej gildi.

Jest w top 1. 

Najwyższy lvl. ;)

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

Opublikowano

Trochę to nieuczciwe, skoro na początku nie było item shop'u i chciałeś graczom dać do zrozumienia, że go nie będzie a teraz go stawiasz i to w dość niskich cenach. No gdybyś postawił isa na początku z informacja taka dla graczy, to sądzę, że inaczej by to odebrali i byłoby nadal dużo ludzi.

Opublikowano

No leciutka pomyłka z tymi grzybami. Gdyby sie jeszcze dostawało codziennie po 300, albo co godzinę z 50 to byłoby ok. Tak to nikt kasy nie wyda, nawet marnej złotówki na serwer, gdzie 5 razy dziennie jest reset kont :)

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...