Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.8][SkyBlock] SkyBlockRevo

OnlineCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

skyblock.png

IP SERWERA:  OnlineCraft.pl
VER:  1.8.9

SLOTY:  40
TYP:  SkyBlock / Creative

SKINY DLA NON-PREMIUM:  TAK / DARMOWE
PVP:  NIE
PREMIUM:  NIE
NETHER:  TAK
POTWORY:  TAK
ZWIERZETA:  TAK
WHITE LIST:   NIE
VIP FREE 3 Dni !!! - komenda /vip
SkyBlockRevo - to innowacja w świecie SkyBlock, jak na każdy Sky przystało tak i tutaj musisz zmierzyć się z przetrwaniem na wyspie która może stać się arcydziełem na serwerze jeżeli tylko potrafisz myśleć ekonomicznie.Jeżeli chcesz potrenować, potestować budowanie możesz to zrobić na działce Creative / Gamemode1 używajac komendy /cv.

screen.png
fot1.jpg

fot2.jpg

fot3.jpg

Zadania - Zaawansowany system zadań, poziomy do odblokowania, nagrody w postaci $$, doświadczenia/lvl jak i przedmiotów.
fot5.jpg

Zaawansowany sklep - Z ikonowym menu [GUI] z takimi opcjami jak kategorie, podstrony, działy, opisy...
fot6.jpg

Menu
fot7.jpg

Mapa Dynamiczna - To mapa z podglądem graczy "na żywo", możliwość auto śledzenia gracza, podglądu budowli/wyspy.
fot8.jpg

Statystyki - System statystyk, informacji o graczach dostępny na serwerze jak i stronie www.Listy top wysp/kasy.
fot9.jpg

fot11.jpg

fot4.jpg

Drop - To system wypadania losowo surowców podczas kopania.Z CobbleStone jak i Stone, od czasu do czasu eventy typu tartak lub darmowy GlowStone.
fot12.jpg

fot10.jpg

Możliwość ustawienia skina, free i w dowolnym momencie!

Arktijaa_walk.gif
admin.png
[HeadAdmin] Doksomedon
[Administrator] MrCrash
[Moderatorzy] Aktualnie poszukujemy
[ViceAdmin] -

pluginy.png
Zmodernizowane na potrzeby serwera + Skrypty Autorskie

strona.png
http://www.OnlineCraft.pl/

Serwer jest nowo otwarty więc proszę o wyrozumiałość podczas znalezienia błędu/bugu oraz zgłoszenie tego faktu na forum.

Jako że słowa czy ss'y nie oddadzą nigdy tego co i jakie jest w rzeczywistości mogę jedynie zaprosić na serwer i życzyć przyjemnej gry!

Posiadamy także serwer Survival:

http://www.mpcforum.pl/topic/1480905-survival-cuboidy/

logo4b.png

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ładny serwer jednakże zmiencie w scoreboardach wszystko by nie bylo polskiej czcionki "ół" bo np zamiast pisać Głód pisze Gód a tak to bardzo ładnie zrobione

Opublikowano

Jak widzisz na  ss czcionki są ok, to zależność launchera.

Polecam Ten Poradnik , jeżeli jednak tego typu zgłoszeń będzie więcej zmienię wszystkie czcionki ;)

Dzięki za ocenę :)

//P.s.: Dziś rocznica oraz darmowe rangi ;)

http://www.onlinecraft.pl/showthread.php?tid=644&pid=4850#pid4850

http://www.onlinecraft.pl/pages.php?page=skrtime

logo4b.png

Opublikowano

Zaciekawił mnie ten serwer, chyba wpadnę ;)

Byłem, zobaczyłem i na pewno zagram, ale dziś czasu nie mam. Tylko powiedz mi proszę czy gracze mają możliwość zakładania własnych sklepów na wyspach?

Opublikowano

Możecie powiedzieć jakie będą ko­rzyści, że jesteście na mc 1.8.8? 

Opublikowano

O samym 1.8:

"Wydanie oznaczone jako 1.8 wprowadza nowe bloki - granit, andezyt (dla ciekawskich: obojętna skała wulkaniczna o strukturze porfirowej), dioryt, blok szlamu (slime), blok mokrej gąbki, czerwony piaskowiec oraz jałowa ziemia, na której nie będzie mogła rosnąć trawa. Kamienie występować będą w wersji zwykłej oraz wypolerowanej. Warto wspomnieć także o pojawieniu się podwodnego monumentu (Ocean Monument) wraz z dwoma dodatkowymi blokami Prismarine oraz Sea Lantern, czyli podwodną latarnią oraz nowym mobem Guardian (Obrońca), spawnującym się w pobliżu podwodnych świątyń. Drugim mobem, który pojawił się wraz z Minecraftem 1.8 jest Endermite, czyli tzw. Roztocze Kresu. Według informacji z Minecraft Wiki Endermite pojawia się, gry Enderman teleportuje się, lub kiedy gracz rzuci Perłę Kresu. Trzeci mob po raz pierwszy pojawiający się w 1.8 to królik.

Minecraft 1.8 wprowadza także nowe przedmioty - stojak na zbroję, metalowy właz, sztandar, płoty i furtki ze wszystkich rodzajów drewna i nowe rodzaje drzwi. Przy okazji mały smaczek - w nowej odsłonie pojawia się także baranina - zarówno w wersji surowej jak i pieczonej."

Co do najnowszego silnika, jak wiadomo pluginy także są aktualizowane, każda aktualizacja jest na wyższą wersję jeżeli takowa powstaje, idąc tym kierunkiem jesteśmy stale na czasie i stale są wyeliminowywane błędy czy braki w danych aspektach serwera.

Korzyści jest wiele, niekorzyści nie stwierdzono.

280px-The_Bountiful_Update.png?version=1new%20blocks_2.pngNew%20mobs_0.png

logo4b.png

Opublikowano

F5

Zaktualizowany został sklep, dostępne są nowe działy: Jaja spawnujące, Alchemia

Niebawem zostaje otwarta mob arena na której będzie trzeba się zmagać z mobami na danym poziomie w danej klasie uzbrojenia, oczywiście z nagrodami ;)

Zapraszam do gry.

logo4b.png

Opublikowano

Serwer jest online?>Strona nie dziala

"Ból to tylko kwestia siły woli , im silniejsza wola tym więcej wytrzymasz!"

Pomogłem ? Daj Like'a!

Opublikowano

Strona www i serwery są online 24h/7 tyle że aktualnie domena jest niedostępna co mnie martwi lecz już jestem w kontakcie z supportem.

podaję numeryczne adresy IP, jeszcze raz przepraszam za niedogodności, strona www i domeny powrócą niebawem.

IP Survival:  -

IP SkyBlock: -

logo4b.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...