Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] Wpe PRO

sharkypl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiesz co xD kopiowanie kamykow juz zapewne dziala:D ostatnio na allego patrze a koles 600blessow sprzedaje:D i to na vanhalli no wiec jakis sposob na dupe znalazl xD albo pakiety albo cos innego xD moge sie mylic :D ;P pozdro mi te pakiety na s2 /s3 dzialaja ale na s4 juz zablokowane sa albo zle pakiety ktos podal:)

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mi pisze , że combination failed ^^

włączam WPE i hide toolza

włączam mu wchodze do pralki pakietuje

mam 2 pakiety

1 zmieniam na item losowy

wysyłam pakiet

i dupa :D combination failed

więc domyslam sie, że na 1.02c nie dziala ? :D

Si Vis Pacem Para Bellum - Jeśli Chcesz Pokoju Szykuj Się Do Wojny!

You must make Water of the Earth, and Earth of the Air, and Air of the Fire, and Fire of the Earth.
The Black Sea. The Black Luna. The Black Sol.

Opublikowano

Wpe Pro idzie na tym serwie: <a href="http://mu.soldier.lv/" target="_blank">http://mu.soldier.lv/</a> sam na nim pruje i działatutaj macie pakiety na ulepszanie itemków na +10 +11 +12 +13 i dodawanie opcji do itemku od 380 lvlC1 04 86 0C +10C1 04 86 0B +11C1 04 86 19 +12C1 04 86 18 +13C1 04 86 2B - 380 optionC1 04 86 08 - 2nd wing

hmm dziwne bo musze wsadzać soule i blesy... faktem jest ze przy 45 % na +13 weszly mi itemy, ale po chyba 10 razie podwyzszania spalilem, wiec podejrzewam ze to poprostu nie musze klikac "pierz" tylko ide na okrętkę i przez pakiety to robię... a dziwne jest to , że jak wchodze do pralki , wybieram 1 opcje i wysylam pakiet na losowy item to mi pisze combination failed xF (blesy Soule normalnie sie kopiują) o co kaman ? :D

Mazi ale skoro jest zabezpieczony to dlaczego w takim razie dupa na jewele dziala ? :D

Si Vis Pacem Para Bellum - Jeśli Chcesz Pokoju Szykuj Się Do Wojny!

You must make Water of the Earth, and Earth of the Air, and Air of the Fire, and Fire of the Earth.
The Black Sea. The Black Luna. The Black Sol.

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...