Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] Wpe PRO

sharkypl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mogł bys dac jakis serv na ktorym to dziala na 100% i zeby clięta mozna bylo sciagnac bo z poprzedniego serva ktory dales( http://87.105.190.17 ) nie moge clieta sciagnac :( i tak jak bys mogl to jakis najlepiej okolo 1k exp :) ale dobrze bedzie jak jakikolwiek dasz :D

ten serv dziala na 100%, clienta na poczatku nie mozna bylo pobrac bo na stronie byl stary, teraz jest wszystko zaktualizowane ;]

admin to kompletny idiota i nic wam za to nie zrobi ;]

a innego serva narazie nie mam :P w weekend sprawdze na kilku czy to dziala ;]

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znowu mam problem z pobraniem tego clieta teraz pobierze sie 27kb i pisze ze to juz cale <_< jest weekend to poszukaj tych servow(a jak jusz masz to daj :D ) i czy ktos ma te same problemy z pobraniem co ja??

87.jpg
Opublikowano

czego nie podales zródła tych packetow ?? pakowanie i rozpakowywanie: autorzy: by kryniu,320eloelo,cdbase,Mati (mpcforum.com^^)

"Bless Unmix Packets

UnMixBless 10Packet: C1 07 BC 34 88 3A EE

UnMixBless 20Packet: C1 07 BC 34 88 3B EF

UnMixBless 30Packet: C1 07 BC 34 88 38 EC

Soul Unmix Packets

UnMixSoul 10Packet: C1 07 BC 34 89 3B EF

UnMixSoul 20Packet C1 07 BC 34 89 3A EE

UnMixSoul 30Packet: C1 07 BC 34 89 39 ED

Mix Packets:

B+1 C1 07 BC 35 89 3B EE

B+2 C1 07 BC 35 89 3A EF

B+3 C1 07 BC 35 89 39 EC

Soul mix Packets

MixSoul 10Packet: C1 07 BC 35 88 3A EF

MixSoul 20Packet C1 07 BC 35 88 3B EE

MixSoul 30Packet: C1 07 BC 35 88 38 ED

Podpowiedź dla tych, którym diss nie działa:

Jeśli chodzi o rozpakowywanie to B+1/B+2/B+3, żeby zadziałało diss bless powinien znajdować się w prawym dolnym rogu"

^^ zródlo pochodzi z muforum.indexpol.pl

Opublikowano
czego nie podales zródła tych packetow ?? pakowanie i rozpakowywanie: autorzy: by kryniu,320eloelo,cdbase,Mati (mpcforum.com^^)

"Bless Unmix Packets

UnMixBless 10Packet: C1 07 BC 34 88 3A EE

UnMixBless 20Packet: C1 07 BC 34 88 3B EF

UnMixBless 30Packet: C1 07 BC 34 88 38 EC

Soul Unmix Packets

UnMixSoul 10Packet: C1 07 BC 34 89 3B EF

UnMixSoul 20Packet C1 07 BC 34 89 3A EE

UnMixSoul 30Packet: C1 07 BC 34 89 39 ED

Mix Packets:

B+1 C1 07 BC 35 89 3B EE

B+2 C1 07 BC 35 89 3A EF

B+3 C1 07 BC 35 89 39 EC

Soul mix Packets

MixSoul 10Packet: C1 07 BC 35 88 3A EF

MixSoul 20Packet C1 07 BC 35 88 3B EE

MixSoul 30Packet: C1 07 BC 35 88 38 ED

Podpowiedź dla tych, którym diss nie działa:

Jeśli chodzi o rozpakowywanie to B+1/B+2/B+3, żeby zadziałało diss bless powinien znajdować się w prawym dolnym rogu"

^^ zródlo pochodzi z muforum.indexpol.pl

omg, wszystkie te pakiety mam z tego forum, ktore i tak zostaly sciagniete z angielskiego MPC...

tak samo moglbym wejsc na serva i w ciagu 10 minut przechwycic te pakiety, tak wiec nie wiem o co ci chodzi? podniecasz sie ze znalazles pakiet na jakims forum i jestes pr0 -.- tak samo moge napisac ze autorem pakietu na wingi jestem ja ^^ bo weszlem przechywicilem i zabraniam jego kopiowania oraz uzywania ^^

TE PAKIETY SA OGOLNO DOSTEPNE TAK WIEC NIE PISAC ZE KTOS JEST AUTOREM CZY HUJ WIE CO, KAZDY MOZE WEJSC NA SERVA I PRZECHWYCIC TE PAKIETY

Opublikowano

Em zna może ktoś jakiś server który CHODZI? Ten podany tutaj raz chodzi raz nie chodzi... Wkurzające to zdeka.

A co znajduję to albo już nie działa albo lagi straszne, a to nie ma gdzie expić... Ech...

o.O
Opublikowano

chwilowo to tylko ten: http://87.105.190.17/

i ten : http://213.100.70.17/ -neo mu

przy czym niewiem czy neo mu jest RIP bo jest teraz offline, ostatni raz byl serv on 2 dni temu, przynajmniej wtedy sprawdzalem ;]

niestety puki co serverow nie bede szukal, bo nie mam miejsca na dysku (caly dysk 18,6 gb^^, wolne 293mb)

tak wiec jezeli chcecie to szukajcie :), jezeli dziala na jakims servie to piszcie w tym temacie

Opublikowano

No nareszcie mi sie pobiera( http://87.105.190.17/ ) :D oby sie pobralo a nie 1/100 mb zostalo i przestalo pobierac xD

Ale pisze ten post po to zeby sie dowiedziec jak GameGuard wyszukuje Hackow itp..

Czy wyszukuje w procesach??

a jesli nie to by mogl mi ktos powiedziec w czym wyszukuje?

87.jpg
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam malutką próśbkę, jakby ktoś mógł zrobić mirror'a :) Bo nie wiem dlaczego co ściągam, przy końcu wyskakuje błąd:

"Plik C:\wpepro09x.zip nie może zostać zapisany, ponieważ nie można odczytać pliku źródłowego. Należy spróbować później lub skontaktować się z administratorem serwera."

i dupa :]

Może by dało radę, jakby nie było spakowane?

Dzięki z góry, jeżeli komuś się będzie chciało ;)

Opublikowano
Mam malutką próśbkę, jakby ktoś mógł zrobić mirror'a :) Bo nie wiem dlaczego co ściągam, przy końcu wyskakuje błąd:

"Plik C:\wpepro09x.zip nie może zostać zapisany, ponieważ nie można odczytać pliku źródłowego. Należy spróbować później lub skontaktować się z administratorem serwera."

i dupa :]

Może by dało radę, jakby nie było spakowane?

Dzięki z góry, jeżeli komuś się będzie chciało ;)

przy sciaganiu musisz wylaczyc antywira

• 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ja mam problem:

Odpalam MU w okienku, jestem przy pralce i jak chce odpalic WPE pro to gra mi sie wyłącza, a jak proboje odpalic na odwrot, to MU nie odpale.

Opublikowano
Ja mam problem:

Odpalam MU w okienku, jestem przy pralce i jak chce odpalic WPE pro to gra mi sie wyłącza, a jak proboje odpalic na odwrot, to MU nie odpale.

nie wysylaj byle jakiego pakietu, tylko kliknij tam gdzie sie zaczyna i wtedy bedziesz mogl go zmienic -.-

i nie pisz mi wiecej na gg prosb o trade hacka -.-

Opublikowano

Po pierwsze to ja do nikogo nie pisałem na GG z tego forum ;o

A po drugie, to po prostu w ogole nie da sie odpalic programu, odpalam MU w okienku, nastepnie WPE pro i automatycznie MU sie zamyka.

Moze po prostu jakies zabezpiecznie jest?

Opublikowano
Po pierwsze to ja do nikogo nie pisałem na GG z tego forum ;o

A po drugie, to po prostu w ogole nie da sie odpalic programu, odpalam MU w okienku, nastepnie WPE pro i automatycznie MU sie zamyka.

Moze po prostu jakies zabezpiecznie jest?

na jakim servie?na fortress jest anty wpe

Opublikowano

Ta...

a jak mam przechwytac pakiet? Jestem przy pralce, daje start, i czekam i czekam i nic, wiec co mam zrobic, bym dostal pakiet, czy cos...

Na dodatek, jak daje na wszystkie programy, pisze Buffer% - 0, Pocket - 0, niewazne co robie

Mam viste hb 64bit btw.

Niechcacy dodalem double posta, prosze o wywalenie w/w i kare...

Opublikowano

Tylko, ze ja wszystko robilem... i nic, a ile sie czeka na pakiet?

Jak wlaczam przez administratora Mu, a potem .exe, to mi sie wylacza gra, i str w IE wlacza sie

Jak bez admina, to chodzi, btw. jak mowilem, na zadnych programach niedzialaja pakiety;/

Opublikowano

Witam!:)

To napisze co i jak:: jezeli robie dupe jevelkow sposobem lahap:) to dlaczego jak mam rozpakowane 30b to robi mi sie z nich 2 paczki 30b a niektorzy robia mase kamieni z rozpakowania 1 paczki 30b prosze o pomoc jak robic kamienie szybciej :P tak jak napisalem wyzej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...