Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xMuma

Darek12433645

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mało mało bardzo mało o serwerze

To slabo :/ z tego ze gildie wiadomo ze bedzie malo osob wiec Pa

@LOLIkxD

Dlaczego ma być mało osób skoro gildie są o wiele lepsze niż frakcje?

he he nie spotkałem się z żadnym pluginem na tak zwane gildie lepszym lub choć w połowie tak dobrym jak Factions .. tyle możliwości ba mało tego grałem na serwerze opartym na Factions (tylko 3 frakcje bo niestety ale utrzymanie nowej frakcji było wręcz nie możliwe) i frakcje miały po ~200 członków 

prezentacja niczego sobie ale bardzo krótka jak na zapowiedz . i normalnie bym nic nie napisał o serwerze bo zwyczajnie wnioskuję że będzie co najwyżej przeciętny ale post nademną mnie powalił .. 

ale zawsze możesz rozwiać moje wątpliwość pisząc conieco więcej o serwerze , np czy będzie posiadał jakiekolwiek zabezpieczenia przed oszustami , bo zauważyłem ostatnio na kilku większych serwerach pvp (fakt gdzie serwer pvp a gdzie survival ,  no ale niestety oszuści są wszędzie) totalny brak zabezpieczeń ...

Opublikowano

kilka serwerow maja factions i gra tam po 100/200 osob online  niestety zaden z tych nie przypadl mi do gustu poniewaz dla mnie sa za latwe w tydzien mam prot 4 3 sety przez to ze exp z stone szkoda ze nie ma takich serwerow jak 3 lata temu :c

Opublikowano

@Darek12433645 ajj te wszystkie wasze i nie tylko wasze serwery się sprzedają :) + już nie myślcie o tym że u was będzie po 300 graczy online na serwerze :) ponieważ wasz serwer jest tak słaby że edycja trwa 5 dni i nową robicie bo hajsu za mało macie.

Serwer słaby może dodacie jakieś nowe atrakcje na serwerze? a nie jak każdy inny serwer...

95 punktów karnych mam i zakaz pisania chu**** wie go na ile.

Opublikowano

@gornie12

Nie po to jestem na tym serwerze nowym właścicielem, aby go zostawić taki jaki jest :)

Doszedł nowy developer, a zarazem mój znajomy, który uczy się javy już 3 rok.

I skończyć uczyć się nie może? Dodajcie coś nowego może kilku graczy do was dojdzie :/. Wszystko się powtarza tak jak wszędzie indziej. Znajdźcie stałych graczy bo po każdym dniu edycji liczba osób online spaaada.
Opublikowano

Prezentacja ze strony graficznej bardzo mi sie spodobala ;)

Sam serwer mi sie spodobal iz jest tam dojzala administracja, a nie dzieciarnia jak na wiekszosci oraz serwer jest dopracowany ze strony technicznej

Polecam :)

Opublikowano

To ma być reklama? Gdzie COKOLWIEK napisane o serwerze? Ggdzie screeny? Ta prezentacja to porażka. Od razu widać że jesteście amatorami i nie warto interesować się serwerem.

images.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...