Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

?WarumHure? Na Game Master'a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~

tumblr_lx1ocmiuVp1qh0j6so1_500.gif

- Witam Ciebie w tym temacie, Mam na Imie Kamil i chciałbym zostać GM na prywatnym serwerze Metin2, Zależało By mi na posadzie już istniejącego serwera;)

- Mam 19 lat, Staruch już Taki, ledwo co chodzę, Potrzebuję Jakiejś pracy, zajęcia ;x

- Jestem z Warszawy na Codzień interesuję Się Informatyką, Na komputer poświęcam naprawdę dużo czasu

- Gram także w CS:GO

- Interesuje sie sportem, silownia, gry komputerowe, Dużooo Informatyki.
Lubie dziewczyny, cytryne, pomarancz, banany, kiwi, ananas, whyshy, Lecha, Desperadosa. ^^ 

- Gram w metina juz około 5 lat więc wiedza o metinie na pewno jest bardzo duża

- Moje 
doswiadczenie GM. A więc Tak, Kiedyś z Kolegą Się nudziłem, nie mieliśmy co robić, Siedzieliśmy, myślielismy, probowaliśmy postawić serwer, kiedys to byl jakiś gotowiec czysty, Siedzieliśmy przy tym prawie 2 miesiące z ręką na Sercu, Nie mogliśmy postawić ciągle myślieliśmy co by poprawić, szukaliśmy, Uczyliśmy się Co robimy źle, Ale pewnego Dnia naglę coś zatrybiło, Wbiliśmy na serwer, Zostawiliśmy komputer i jak małe dzieci skakaliśmy po całym Domu, ze udało nam się wreszcie zrobić, Tak właśnie zacząłem Tworzyć serwer, dużo nad tym siedziałem wychodziły rózne na Hamachi, grali itp Ale mój najlepszy Serwer Dedykowany to SystemowyMT2 grało tam około 50 osob, Jakieś tam reklamy pokupywaliśmy, jeszcze wtedy nie wiedziałem o MPC, Także serwer stał, Fajnie pomału się rozwijał ale niestety, pewnego dnia zabrakło srodków na utrzymanie serwera, Także upadł, nie z mojego zaniedbania na serwerze byłem codziennie, Ciągle nei wierzyłem że mi wyszlo, Miałem znaleźć sponsora, ale byłem wtedy głupi, spalił mi się komputer nic nie zostało, pliki poszły się za przeproszeniem walić, Wkurzyłem się i powiedziałem, ze już nigdy nie Zrobię zadnego serweru, Dlatego chcę zostać GM na jakimś istniejącym Serwerze, Pomogę, Nie jako technik jako Ogarnięty Pomocnik na serwerze, Jestem bardzo Miła, Ogarnieta i doświadczoną osobą, Dużo pomagałem osobą w dziele METIN2 można to sprawdzić, wlasnie tam mam najwiecej postów ;)

- Wiec nie mam co robic i siedze caly dzien w domu czasami
gdzies wyjde, takze caly dzien bym mial wolny.

- Kontakt: tylko i wylącznie FORUM

tumblr_lvgzgf6IoX1qhsfoio1_500.gif

Opublikowano

Witam wszystkich poważnych użytkowników tego poważnego forum.

Chciałbym przedstawić wam dzisiaj, poważni użytkownicy, opinie na temat autora tematu - Kamilka aka WarumHure.

Jest to poważny człowiek jak my wszyscy. Miałem przyjemność grać na jego serwerach (SystemowyMT2 etc.)

oraz być GM'em. Współpraca przebiegała bez problemu, wszystko ogarniał, umie pracować w zespolu.

Reasumując to chciałbym przekazać tylko tyle, że jak mu zaufasz - dobrze na tym wyjdziesz.

Jak przynołlajfi x godzin to sam serwer ogarnie xD

Polecam z mojego całego, ciepłego serduszka.

Pozdrawiam was poważni użytkownicy.

by Neosieł

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...