Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Gm] Wzór Podania!

EladorS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

651cb8f936c302a2.jpg

[KLIKNIJ TUTAJ!]

Kilka słów na wstęp:

Na początku mojego podania chciałbym się przedstawić.Mam na imię Patryk i mam 17lat ,pochodzę z Bydgoszczy.Na co dzień rozwijam swoje doświadczenie i wiedzę o grze Metin2.Poświęcam około 3-4 godziny dziennie na siedzenie przed monitorem.Interesuje się sportem ,obecnie 3-letni staż w sztuce walki "Krav-Maga".

Forum ElipseMt2:

Obecnie konto posiadam od paru godzin.Moja liczba postów jest mała ,w razie przemijania czasu to się zmieni.Myślę że posty na forum nie są ,aż tak istotne ,jednak postaram się ich mieć jak najwięcej.

Doświadczenie z Metin2:

Moim najwyższym osiągnięciem w Metin2PL jest: ninja 80lvl.Nick mojej postaci to Gwyn ,serwer - 18(Phobos).Moim zdanie postać rozwinięta perfekcyjnie ,misje z biologiem zrobione do mojego lvl'a ,prawie 3 skile P.Gwynem z zasadzki uderzyłem ponad 30k z krytykiem.Obecnie zakończyłem karierę na s18 ,teraz postać jest w dobrych rękach naszego GA - dbaj o nią!

O sobie:

Jestem osoba sprawiedliwą ,która każdego traktuje równo ,bez względnie na sytuacje ,miejsce i czas.Mam poczucie humoru ,lubię sobie pożartować i pośmiać.Potrafię każdego zrozumieć ,każdy błąd i okoliczności.Zawsze służę pomocą w trudnej sytuacji i miejscu.Nie obrażam innych ,nikogo nie faworyzuję tzn. jestem dla każdego taki sam i nic więcej.Ciesze się życiem i to co w nim mam ,nie kłamie.Umiem się zachować w odpowiednim miejscu i wspierać w trudnych chwilach.Jestem osobą pracowitą ,dążącą do celu bezwzględnie.Z radością wykorzystuje swój czas.Umiem się poświęcić dla innych.Wiem też co znaczy zaczynać wszystko od ZERA! Podanie pisze tyko z nudów - nie mam co robić ,więc chce poszukać jakiegoś zajęcie ,o którym mam pojęcie.Nie jestem najlepszy ,ale jednak chce się podołać w tym zadaniu.Interesuje się też grafiką moja praca(avatar na wstępie też mojego wykonania!):

9bdc561ae6f0dc3f.png

[KLIKNIJ TUTAJ!]

Co bym robił jako GameMaster?

To co powinien robić każdy GM :

-pomagał innym,

-służył zawsze pomocą ,w każdej chwili,

-pilnował porządku i estetyki na serwerze,

-potrafił wyjaśnić każdą sytuacje,

-TĘPIŁ CHEATERÓW!

-i wiele ,wiele więcej;].

Dane techniczne:

-Mikrofon + TS3? - Jest.

-Wolny czas 3-4h dziennie? - Jest.

Kontakt:

-E-mail: [email protected]

-GG: 4574215

Dziękuje wszystkim ,liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania!

Kliknij na "Spoiler"!

Dane wykorzystane i podane w temacie ,są w 100% moje!

Zastrzegam sobie prawa autorskie ,wszystko co zostało podane w temacie jest w 100% wykonane prze zemnie!

"[KLIKNIJ TUTAJ!]'' - jest to odnośnik do oryginalnych prac graficznych ,i ich najwyższych jakości.

Chcesz mieć taki temat? Kliknij na "Spoiler" - kod źródłowy ,wystarczy tylko dane osobowe zmienić.

[center][center][size="3"][font="Arial"][b]Witam![/b][/font][/size]

[img=http://images43.fotosik.pl/317/651cb8f936c302a2.jpg]
[color="#FFFF00"][url="http://images43.fotosik.pl/317/651cb8f936c302a2.jpg"][KLIKNIJ TUTAJ!][/url][/color]
[/center]

[color="#FFFF00"][b]Kilka słów na wstęp:[/b][/color]
[font="Verdana"]Na początku mojego podania chciałbym się przedstawić.Mam na imię Patryk i mam 17lat ,pochodzę z Bydgoszczy.Na co dzień rozwijam swoje doświadczenie i wiedzę o grze Metin2.Poświęcam około 3-4 godziny dziennie na siedzenie przed monitorem.Interesuje się sportem ,obecnie 3-letni staż w sztuce walki "Krav-Maga".
[/font]
[color="#FFFF00"][b]Forum ElipseMt2:[/b][/color]
[font="Verdana"]Obecnie konto posiadam od paru godzin.Moja liczba postów jest mała ,w razie przemijania czasu to się zmieni.Myślę że posty na forum nie są ,aż tak istotne ,jednak postaram się ich mieć jak najwięcej.
[/font]
[color="#FFFF00"][b]Doświadczenie z Metin2:[/b][/color]
[font="Verdana"]Moim najwyższym osiągnięciem w Metin2PL jest: ninja 80lvl.Nick mojej postaci to Gwyn ,serwer - 18(Phobos).Moim zdanie postać rozwinięta perfekcyjnie ,misje z biologiem zrobione do mojego lvl'a ,prawie 3 skile P.Gwynem z zasadzki uderzyłem ponad 30k z krytykiem.Obecnie zakończyłem karierę na s18 ,teraz postać jest w dobrych rękach naszego GA - dbaj o nią![/font]

[color="#FFFF00"][b]O sobie:[/b][/color]
[font="Verdana"]Jestem osoba sprawiedliwą ,która każdego traktuje równo ,bez względnie na sytuacje ,miejsce i czas.Mam poczucie humoru ,lubię sobie pożartować i pośmiać.Potrafię każdego zrozumieć ,każdy błąd i okoliczności.Zawsze służę pomocą w trudnej sytuacji i miejscu.Nie obrażam innych ,nikogo nie faworyzuję tzn. jestem dla każdego taki sam i nic więcej.Ciesze się życiem i to co w nim mam ,nie kłamie.Umiem się zachować w odpowiednim miejscu i wspierać w trudnych chwilach.Jestem osobą pracowitą ,dążącą do celu bezwzględnie.Z radością wykorzystuje swój czas.Umiem się poświęcić dla innych.Wiem też co znaczy zaczynać wszystko od ZERA! Podanie pisze tyko z nudów - nie mam co robić ,więc chce poszukać jakiegoś zajęcie ,o którym mam pojęcie.Nie jestem najlepszy ,ale jednak chce się podołać w tym zadaniu.Interesuje się też grafiką moja praca(avatar na wstępie też mojego wykonania!):[/font]

[center]
[img=http://images39.fotosik.pl/309/9bdc561ae6f0dc3f.png][/center]
[color="#FFFF00"][url="http://images39.fotosik.pl/309/9bdc561ae6f0dc3f.png"][KLIKNIJ TUTAJ!][/url][b]

[font="Verdana"]Co bym robił jako GameMaster?[/b][/color]
To co powinien robić każdy GM :
-pomagał innym,
-służył zawsze pomocą ,w każdej chwili,
-pilnował porządku i estetyki na serwerze,
-potrafił wyjaśnić każdą sytuacje,
-TĘPIŁ CHEATERÓW!
-i wiele ,wiele więcej;].[/font]

[center][color="#FFFF00"][b]Dane techniczne:[/b][/color]
[font="Verdana"]-Mikrofon + TS3? - Jest.
-Wolny czas 3-4h dziennie? - Jest.[/font]

[color="#FFFF00"][b]Kontakt:[/b][/color]
[font="Verdana"]-E-mail: [email protected]
-GG: 4574215
[i]
Dziękuje wszystkim ,liczę na [u]pozytywne[/u] rozpatrzenie mojego podania!

[/i][/center]
[/center]

[center][spoiler][color="#FF0000"]Dane wykorzystane i podane w temacie ,są w 100% moje!
Zastrzegam sobie prawa autorskie ,wszystko co zostało podane w temacie jest w 100% wykonane prze zemnie!
"[KLIKNIJ TUTAJ!]'' - jest to odnośnik do oryginalnych prac graficznych ,i ich najwyższych jakości.[/color][/spoiler]
[/center]

Nie bądź żyła ,daj + ;].

Copyright by EsseX&EladorS&ObiTobi.

Pomogłem ? Lajk !

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam osoby chętniej do współpracy ,m.in. zrobienie generatora + ewentualne poprawki.

Kontakt tylko i wyłącznie poprzez PW.

Pomogłem ? Lajk !

• 2 miesiące temu...
  • 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...