Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EnderBox

Shao King

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

gówno nie serwer nie polecam grać na tym zjebanym gównie bo administracja ma wyjebane na wszystkich i lecą tylko na hajs!

» BRAK

» SYGNATURY

Opublikowano

gówno nie serwer nie polecam grać na tym zjebanym gównie bo administracja ma wyjebane na wszystkich i lecą tylko na hajs!

Nie muszę lecieć na hajs jak Twoja matka podobnie jak ty, utrzymują mnie rodzice jak i tajemnice moje :)

banner.png

Opublikowano

hahaha jaki gimbus zjebany który obraża rodziców widać że godnie reprezentujesz poziom gimbusa tak jak i ten twój marny serwerek a z tym utrzymywaniem to dobrze dojebałeś xdxdxdxdxdxd

» BRAK

» SYGNATURY

Opublikowano

hahaha jaki gimbus zjebany który obraża rodziców widać że godnie reprezentujesz poziom gimbusa tak jak i ten twój marny serwerek a z tym utrzymywaniem to dobrze dojebałeś xdxdxdxdxdxd

Ja gimbus? Siebie opisujesz czy co, bo widze tutaj trzymasz wysoki poziom jak moj SiXon ; )

banner.png

Opublikowano

Proszę o zachowanie spokoju w temacie.

Takie rzeczy możecie pisać sobie na PW a nie na forum publicznym.

Ja gimbus? Siebie opisujesz czy co, bo widze tutaj trzymasz wysoki poziom jak moj SiXon ; )

Nie muszę lecieć na hajs jak Twoja matka podobnie jak ty, utrzymują mnie rodzice jak i tajemnice moje :)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Dobrze, zacznę od minusów i plusów, a na koniec ocenie serwer.

- Spam na czacie przez wiadomości, że ktoś otworzył skrzynkę

- Blokada czatu.. (trza wykopać 750 stone)

- Zepsuta tablista ( http://imgur.com/LyDLgIz ) Albo tak ma być..

- Serwer Pay2Win

- Za szybko wyświetlają się automessage

- Nie ma żadnych adminów.. Gracze się przeżywają. (Pozdrawiam gracza Skery i KeMiQ)

= Wszystkie pluginy są autorskie.. Nawet te z neta, bo ktoś je stworzył, nieprawdaż?

= Po co jest pokazany crafting EnderChestu, jak każdy zna recepturę?

+ Ładny spawn

+ Dobry pomysł z tymi osiągnięciami 

Podsumowanie:

Ujemne: 6

Neutralne: 2

Pozytywne: 2

4

Oceniam serwer negatywnie.

Wyłapałem tylko minusy ;-;

2078d3efe0497b2dmed.png

> Serwer ROLE-PLAY <

Już niedługo zapowiedź!

Opublikowano

Dobrze, zacznę od minusów i plusów, a na koniec ocenie serwer.

- Spam na czacie przez wiadomości, że ktoś otworzył skrzynkę

- Blokada czatu.. (trza wykopać 750 stone)

- Zepsuta tablista ( http://imgur.com/LyDLgIz ) Albo tak ma być..

- Serwer Pay2Win

- Za szybko wyświetlają się automessage

- Nie ma żadnych adminów.. Gracze się przeżywają. (Pozdrawiam gracza Skery i KeMiQ)

= Wszystkie pluginy są autorskie.. Nawet te z neta, bo ktoś je stworzył, nieprawdaż?

= Po co jest pokazany crafting EnderChestu, jak każdy zna recepturę?

+ Ładny spawn

+ Dobry pomysł z tymi osiągnięciami 

Podsumowanie:

Ujemne: 6

Neutralne: 2

Pozytywne: 2

4

Oceniam serwer negatywnie.

Wyłapałem tylko minusy ;-;

Blokada czatu? To jest własnie od tego, aby uniknąć od spamu albo reklamy ;) Dla ciebie w tej chwili jestes minusem bo nie zareklamowales swoje gowno ktorym jestes.

Masz opcje w minecraft wylaczenie chatu.

Co do wiadomosci to samo UP.

Z administracji zawsze ktos jest masz od tego komende /list, jesli jakis administrator jest na vanishu to go nie zobaczysz.

Crafting od enderchestu jest u nas inny, zastapiono okoi kresu na ender perle.

Bedzie serwer pod wersje 1.9 to zobaczysz ze autorskie plg;)

Tablista nie jest zepsuta problem tkwi w Tobie, gdy bys wiedzial to nie mozna zrobic tab listy na 1.8 bez BungeeCorda, elo.

banner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...