Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EnderBox

Shao King

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam serwera ,ogólnie wbiło na naszą gildie 3 cheaterów(typowa aura) ,my zasugerowaliśmy adminowi ,że mógłby sprawdzić ich po czym stwierdził on że mają oni ,jak on to napisał "skilla" ,jeżeli skill oznacza bicie z 6/7 kratek +przy jedzeniu koxa bicie to trzeba mieć bardzo fajne umiejętności. Gdy jednak powiedziałem adminowi ,że może ta gildia ,która nas atakowała jest faworyzowana to od razu napisał "Chyba Twoi rodzice" po czym dostałem bana. Dziękuję bardzo, nie polecam gorszego serwera dotychczas nie widziałem <3

Pozdrawiam. Ghosstek

Opublikowano

Haha xD, "autorskie pluginy" ... ziomuś widać że to przerobiony funnyguilds dlaczego? bo dziku dał src na github'ie więc na lajcie mogliście przerobić. powodzenia.l

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

@MCBloomy

Przerobione funnyguidls xD?

Stary, ja tutaj programuje pajacu :D

No sorry, ale bardzo podobne, nie postarałeś się, i zmień w ch*j komend. powodzenia

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

Haha xD, "autorskie pluginy" ... ziomuś widać że to przerobiony funnyguilds dlaczego? bo dziku dał src na github'ie więc na lajcie mogliście przerobić. powodzenia.l

Masz ssa z dowodem, że wszystko autorskie, a co do funnyguilds ( wspiera ono cuboidy - worldguarda ), a czy widzisz w naszej liście pluginów Worldguarda/edita? :)

Zapraszam na serwer.

banner.png

Opublikowano

słabo "programujesz", "pajacu" - na samym starcie nie działało 80% komend. Naprawdę bardzo dużo "AUTORSKICH" rzeczy. Zaznaczcie, że wszystko jest AUTORSKIE, nawet to co piszesz w tym temacie jest AUTORSKIE.  

8040135eb3.png

Profesjonalny serwer Minecraft

SV + Gildie 1.7.x |

IP: mc.mefarius.eu

Serdecznie zapraszamy!

Opublikowano

słabo "programujesz", "pajacu" - na samym starcie nie działało 80% komend. Naprawdę bardzo dużo "AUTORSKICH" rzeczy. Zaznaczcie, że wszystko jest AUTORSKIE, nawet to co piszesz w tym temacie jest AUTORSKIE.  

Poćwicz ortografię :)

O czym ty rozmawiasz? Dzisiaj jest 30 dzień edycji :), a ty piszesz dzisiaj o starcie edycji, chyba jesteś 30 dni w rozwoju wycofany, kolego. W tej chwili wszystko działa więc zapraszam.

banner.png

Opublikowano

>zapakuj pare pluginow w jedna paczke

>nazwij ja EnderCore

>wmawiaj wszystkim ze same autorskie pluginy

zdechlem z opa xD

xddd

Jak tak tobie łatwo to spakuj te twoje plg z bukkita/spigota i zobaczymy ::>

banner.png

Opublikowano

@blues997 @ MCBloomy @ Hendricksen

Ja rozumiem ze polski trudny jezyk, ale java az taka trudna nie jest, znam 8 obecnie jezykow, a razem z pieprzykiem piszemy cora juz dluzszy czas :)

nasz core obecnie ma 400kb, i bedzie mial coraz wiecej za cebulki maja bol dupy ze nigdy takeigo czegos nie osiagna : >

Opublikowano

Szczerze,jakiś admin na R mi nie pasował Pieprzyk i Otek(Jakoś tak) wporzo ale ten na R to chyba ma maksymalnie z 16 lat.Powinien pokazywać poziom graczom a potrafi tak przeklinać,obrażać za zwykłe głupoty,ze to głowa mała.Co do ortografii to już nawet nie będę pisał bo aż szkoda.

Opublikowano

@TheKilligan

Jest nas 4 w ekipie, jesli masz z kims problem, wystarczy napisac do kogos innego i wyjasniamy problem odrazu.

Opublikowano

Chodzi mi o Reizera.U innych widać poziom,lecz u niego nie za bardzo no ale cóż.Na serwerze tak czy siak zawitam :)

To ty zawitałeś serwer czy nie? 

Szczerze,jakiś admin na R mi nie pasował Pieprzyk i Otek(Jakoś tak) wporzo ale ten na R to chyba ma maksymalnie z 16 lat.Powinien pokazywać poziom graczom a potrafi tak przeklinać,obrażać za zwykłe głupoty,ze to głowa mała.Co do ortografii to już nawet nie będę pisał bo aż szkoda.

Dziecko ;*.

banner.png

Opublikowano

Dodajcie informacje, zmiencie kolory. Po prostu ja ulepszcie!

Serwer ze strony technicznej bardzo dobry, ale te spawny... fuuu!

Spawny??

banner.png

Opublikowano

Widze argumenty na poziomie.Tak trzymaj.

Nie mam zamiaru się spinać o jakiegoś podczłowieka któremu i tak nic nie udowodnię.

Zobaczymy jak będziesz się zachowywał na nowej edycji,lecz sądzę,że się nie zmienisz Reizerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...