Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wprowadzenie do ,,nowych znajomych"?

Kakarott1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem w 3 klasie - czyli bierzmowanie. W podstawowce bylem lubiany, ale w gimnazjum odskoczylem, zaczalem cwiczyc, porzucilem uzywki, znajomych, po prostu zostalem sam i muzyka. Wiadomo mam tam jakis znajomych. Jak z kosciola wracalem, z ,,elitką" z ktora sie kumplowalem w podstawowce, podeszly dziewczyny ktore sa rok mlodsze, ale tez sa dosyc lubiane, i sie jak to gimbo :v zapytaly czy mamy papierosa, wiadomo znajomi pala, ja nie, przed wyjsciem na rozaniec, zastanawialem sie czy wziac e-papierosa jednarazowego dla kolegi - mily gest. Wiadome powiedzialem, ze nie pale, a reszta, ze nie.. Teraz mam chyba najglupszy dylemat jaki mialem, zaprosic te dziewczyne na fb, i spytac sie z tym epapi. czy chce - w ten sposob, moge zaczac byc lubiany, brakuje troche tego ,,fejmu", czy nie, w c**j glupie ale jednak ;v ;v ;v

Opublikowano

Ty lepiej weź różaniec, a nie za papierosy się bierz. Używki nie są wyznacznikiem niczego.

Opublikowano

Chcesz poderwać jakąś gimbusiarę na e-fajkę? I to jednorazową (są takie?)? Dobrze zrozumiałem? D:

Zresztą w sumie nie widzę problemu. Chcesz być sobą, to sobą bądź. Wolisz udawać, by tylko się fejmić? To to rób. Proste.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Jeśli dziewczynom, na którym ci zalezy imponuje palenie papierosów, a ty chcialbys cos uzyskać poprzez zaimponowanie im - zrób to.

Nie bedę tu się dzielił własną opinią, bo jest chyba oczywista. Powiem tylko, ze ten troll nie był smieszny, a - marny. 

EGd2kyn.gif

Zachęcam do ustawienia sobie tego gifa jako sygnaturę w celu wyrażenia niechęci i dezaprobaty

wobec pewnego użytkownika i faktu, że jest on moderatorem chińskich bajek.

STOP ARINESSOWI JAKO MODERATOROWI! Zero tolerancji!

Opublikowano

Nie podbijaj do dziewczyn, które są w stanie się w Tobie zadurzyć za jakiegoś śmiesznego e-papierosa za jakieś 40 zł. Wiek pozwala (a przynajmniej powinien) zacząć już w miarę samodzielnie jak i logicznie myśleć. ;)­

Opublikowano

Daj jej tego papierosa potem ją wykorzystaj przeruchaj wyruchaj i odstaw i weź następną która jest w kolejce i udawaj że nic się nie stało a jak bedą się pytali czy ty z nią to powiedz że ty do kościoła chodzisz i nie robisz takich rzeczy, a różaniec będzie na to dowodem

Opublikowano

Nie pal papierosów, nie bierz używek. :(

To trucizna, sam zapaliłem na próbę popołudniu papierosa i później żałowałem, CAŁĄ NOC SIĘ KRZTUSIŁEM.

6BhO6OQ.png

Lubię rajstopy koloru powyższego - ciemno-czarne. :)

Opublikowano

Daj sobie spokój. Nie palisz - bądź sobą. Żaden pseudo-fejm w gimnazjum nie jest Ci potrzebny, uwierz.

Własnie.

A ja tego użytkownika znam ( @Kakarott1 ), bo jak ma mały problem w jego życiu (tak jak widzimy), to od razu ląduje z tym właśnie na tym forum -MPCforum. A ja już na forum urzęduje 4rty rok. :)

6BhO6OQ.png

Opublikowano

Skąd Wy bierzecie takie pytania? No cóż, przynajmniej są ciekawe wątki w tych pogaduszkach. :D Nie, daruj sobie. Na c**j Ci za przeproszeniem jakiś papieros oraz gimbusiara, która chce zapalić.

Jak tak bardzo chce, to niech sobie kupi. Zachowanie, gdzie piszesz do dziewczyny, bo chcesz jej dać e-papierosa, bo poprosiła wcześniej to dziecinada i najbardziej głupiutka rzecz jaką sobie wyobrażam 

w tym momencie. Nie zadawaj się z takimi, palą bo chcą się wykazać? Wolne żarty chyba. Bądź trochę mądrzejszy, niż ludzie którym najprawdopodobniej zależy bardziej na uzależnieniu, niż na Tobie.

W życiu spotkasz o wiele lepszych ludzi, nie daj się wciągnąć w to znowu.

343731479829004887779.png

Opublikowano

­Czy ten temat to troll?  xD Jestem mniej więcej w 87% pewna, że tak, no ale mimo wszystko, chciałabym zrozumieć, co masz na myśli.

Chcesz zdobyć fejm (?), poprzez danie jakiejś gimbiarce szluga?

c:

Opublikowano

Jeżeli mówisz poważnie, to dam ci jedną radę z życia.

Generalnie to kiedyś byłem aspoleczny (2-3 klasy gimnazjum) bo byłem grubą szmatą, miałem jednego czy dwóch kumpli ktorych znałem od zawsze i tyle. Jakoś od liceum wróciłem do normalych rozmiarów i grono znajomych gwałtowni się pomnożyło, ale nie dziwota, jak co tydzień piliśmy w 40/50 osób. I szczerze bo tych paru latach imprez i poznawaniu masy (naprawdę, w setkach można to liczyć) - nie warto, dziś jedyne co zostało to głupie "siema" na mieście albo gadka-szmatka o pogodzie jak się spotkamy na Orlenie czy w sklepie ;). Lepiej miec własne grono dobrych ziomów, do pogadania i pośmiania. Gonienie za fejmem to obłuda, może i jest fajnie ale w dłuższej perspektywie zostają kontakty i śmieszne historie.

ps. Jak cwiczysz to nie musisz ćwiczyć żeby wyrywać laski, z czasem same przyjdą. Ja o tym wiem ale nie wcielam w życie bo wolę pić i być gruby.

ps2. Jak to prowo to trudno, może jakiś smutny grubas wejdzie i zobaczy, ze można się ogarnąć

Opublikowano

Własnie w tym rzecz, że ten osobnik wszystko chce robić na siłę.

Mówię Wam, znam @Kakarott1 bardzo dobrze, on z każdym najmniejszym problem zgłasza się o pomoc tutaj w tym dziale żeby mu doradzić.

A Ty @Kakarott1 masz problemy w tej rzeczy, bierzesz wszytko na poważnie, bierzesz używki żeby być fajmem - taka prawda. Ludzie wyżej to samo Ci piszą. Skończ z tym, daje Ci dobrą radę.

CHCESZ MIEĆ PŁUCO ZJECHANE, INNE NARZĄDY W ORGANIZMIE OD NP. PAPIEROSÓW? :(

Chce wiedzieć @Kakarott1 jednej rzeczy: ile masz lat żebym mógł jeszcze dodatkowo wiedzieć z kim ja tutaj rozmawiam i żeby mógł Ci tutaj dalej pomagać.

6BhO6OQ.png

Opublikowano

Co za czasy, gdzie dziewczynom zaczyna imponować paczka fajek a nie osiągnięcia i intelekt? 

Spróbuj zmienić otoczenie, nie dopasowuj się na siłę. Na tym świecie jest całe mnóstwo ludzi, którzy nadają się na Twoich potencjalnych znajomych, więc po co zadawać się z pseudo dorosłymi gówniarzami? Znajdź sobie kogoś o takim samym światopoglądzie i zainteresowaniach jak Ty. Na pewno nie jesteś wyjątkiem od reguły :v

Qui est le prochain?

Opublikowano

Jak widzę takich małych gnojków, lub dziewczynki z fajkiem, to mam ochotę strzelić w pysk. Szczególnie jak idę sobie ulicą i dymią na mnie. Złapać tylko za mordę i wytrzeć o chodnik. Takie mam zdanie...

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...