Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Administrator Twojego Forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ok. piszesz że jesteś naprawdę dobrym administratorem (no może trochę skromniej to opisałeś) tak więc mam dla Ciebie zadanie. Potrzebuje forum zintegrować ze stroną (chodzi o logowanie). Strona wykonana w HTML5 + CSS + PHP. Nie mogę zmienić szyfrowania haseł na stronie ani zmienić bazy ponieważ jest ona połączona z grą. Chcę abyś mi zrobił forum które będzie się logować za pomocą konta z gry (jedne logowanie do wszystkiego). Dasz radę?

Dodatkowo zostaniesz do napisania styl pod te forum, gdyż chcę aby wyglądał jak najbardziej zbliżenie do stylu strony głównej.

Jeśli podejmujesz wyzwanie zapraszam do kontaktu tel 604-417-239

Oczywiście nic za darmo :) Zrobisz to zapłacę może nawet większą sumkę.

PS.

Jeśli uważasz że nie jesteś w stanie tego zrobić to polecam ściągnąć sobie jakiś skrypt forum i opracować jego kod linijka po linijce :)

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ok. piszesz że jesteś naprawdę dobrym administratorem (no może trochę skromniej to opisałeś) tak więc mam dla Ciebie zadanie. Potrzebuje forum zintegrować ze stroną (chodzi o logowanie). Strona wykonana w HTML5 + CSS + PHP. Nie mogę zmienić szyfrowania haseł na stronie ani zmienić bazy ponieważ jest ona połączona z grą. Chcę abyś mi zrobił forum które będzie się logować za pomocą konta z gry (jedne logowanie do wszystkiego). Dasz radę?

Dodatkowo zostaniesz do napisania styl pod te forum, gdyż chcę aby wyglądał jak najbardziej zbliżenie do stylu strony głównej.

Jeśli podejmujesz wyzwanie zapraszam do kontaktu tel 604-417-239

Oczywiście nic za darmo :) Zrobisz to zapłacę może nawet większą sumkę.

PS.

Jeśli uważasz że nie jesteś w stanie tego zrobić to polecam ściągnąć sobie jakiś skrypt forum i opracować jego kod linijka po linijce :)

Czy ja napisałem, że tworzę skrypty, hooki czy aplikacje???

Edytować styl mogę, nie pisanie skryptu od logowania na stronę/ forum/ grę.

Reff

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...