Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Administrator Twojego Forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstępie wypada się przedstawić i coś o sobie napisać więc.

Mam na imię Patryk i liczę sobie już 17 wiosen, chodzę do technikum w małym miasteczku Skierniewice. Jestem miły, sympatyczny, przestrzegający zasad, który lubi mieć wszystko ustalone i który wie na czym stoi. Mam poczucie humoru, lubię się ogólnie dużo śmiać, interesuję się motoryzacją, co prawda nie tak bardzo, ale nic innego mnie nie kręci. Mam pewien nałóg którego nie pozbędę się przez dłuższy okres, a mianowicie papierosy :/. Nie jestem jakimś nałogowcem, bo można powiedzieć, że wpadłem w to przez przypadek. Kiedyś byłem nietypowym dzieckiem, które nie widział życia poza znajomymi, siedziałem dniami (nawet do późna ze znajomymi).

Doświadczenie.

Administratorem Forum/ Moderatorem byłem wielokrotnie na forum Cs'a, Metina i ogólnych forach o grach. W mojej "karierze" nigdy nie zdarzyło mi się żeby była na mnie jakaś skarga, zawsze staram się sumiennie wypełniać swoje obowiązki, wiem że teraz większość powie "haha jasne piszesz tak bo chcesz Administratorem Forum", a ja wam powiem że nie, mam taki charakter zawsze staram się robić wszystko na 110%, jeżeli chodzi o czas to przyznam się, że mam go dość sporo, wiadomo chodzę do szkoły, spotykam się ze znajomymi, ale na bank dam radę poświęcić jakieś 6-10h dziennie na forum, czasem oczywiście mogę posiedzieć dłużej jeśli będzie taka potrzeba. Czas nie jest zawyżony wystarczy napisać do mnie, a udowodnię to (zakaz linków do innych for).

Kontakt.

GG: 34740432

Forum: omom

E-Mail: [email protected]

TS: ?

Możliwość podania numer'u telefonu.

Mam nadzieję, że dotrwałeś do końca tego jakże nudnego podania. Dziękuję za przeczytanie, niestety nie jest ono piękne. Jeżeli masz jakieś pytania chętnie odpowiem na każde.

Przykład stylu:

ss1.jpg

ss2.jpg

ss3.jpg

ss4.jpg

Jakieś pytania, zapraszam na PW.

­

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Styl wykonany przez Sn - raczej edytowany :D

Forum fajnie się prezentuje, tylko estetycznie userInfo byś mógł doszlifować.

Widać że się przykładasz do pracy, widziałem Cie jako moda kilka razy (chyba) więc mogę polecić :D

Opublikowano

PIERDZIELISZ?! http://invision-virus.com/forum/index.php/files/file/723-procstrike/- oba style były edytowane z tego (albo z poprzednich wersji Procstrike), ewentualnie pierwszy z tego (lub poprzednich), a drugi z tego, co wyszło po twoich "przeróbkach". Historia szablonu dla Eranis: "Zmień z {niebieski}" -> "Zamień na {fioletowy}". Nowy styl. xD XD xD

No gratki. :makka:

Neutral. :confused:

Opublikowano

PIERDZIELISZ?! http://invision-virus.com/forum/index.php/files/file/723-procstrike/- oba style były edytowane z tego (albo z poprzednich wersji Procstrike), ewentualnie pierwszy z tego (lub poprzednich), a drugi z tego, co wyszło po twoich "przeróbkach". Historia szablonu dla Eranis: "Zmień z {niebieski}" -> "Zamień na {fioletowy}". Nowy styl. xD xD xD

Jak dla Ciebie to jest gotowy styl to groottulacje.

Styl jest identyczny tylko z BoardIndexTemplate <3

Tak więc nie gadaj głupot.

­

Opublikowano

Jak dla Ciebie to jest gotowy styl to groottulacje.

Styl jest identyczny tylko z BoardIndexTemplate <3

Tak więc nie gadaj głupot.

­

No ile robiłeś przy tym stylu? Ten pierwszy jest praktycznie identyczny z tym, który krąży po sieci, a drugi to nędzny rekolor, zmiana logo i headera, no i "pasek" nawigacji z text align center na text align right. Zatrudniam Cię jako szlifiera stylów, GG pisz. xD XD xD

Opublikowano

PIERDZIELISZ?! http://invision-virus.com/forum/index.php/files/file/723-procstrike/- oba style były edytowane z tego (albo z poprzednich wersji Procstrike), ewentualnie pierwszy z tego (lub poprzednich), a drugi z tego, co wyszło po twoich "przeróbkach". Historia szablonu dla Eranis: "Zmień z {niebieski}" -> "Zamień na {fioletowy}". Nowy styl. xD XD xD

Mi tam się podoba ;) kozacko wygląda.

Za wszelkie zachowania z ostatniego roku przepraszam. Jeżeli Cię uraziłem wybacz. ~ Cannzas.

Opublikowano

Czlowieku wiesz jak poprawic humor :lenny: :lenny: :lenny: :lenny:  nie wiem,czy nawet na moderatora sie nadajesz,a co dopiero na Administratora :v to,ze zmieniles w stylu tlo nie oznacza,ze jest on twoj prosze Cie... do tego dodales jakies apki ze stron pirackich xD

Opublikowano

Czlowieku wiesz jak poprawic humor :lenny: :lenny: :lenny: :lenny:  nie wiem,czy nawet na moderatora sie nadajesz,a co dopiero na Administratora :v to,ze zmieniles tlo w stylu nie oznacza,ze jest on twoj prosze Cie oraz,ze dodales jakies apki do niego xD

Interpunkcja i składnia zdań leży  :((

Reff

­

Opublikowano

­Przedstawienie siebie jest bardzo przejrzyste, czytelne. Plusik za to. ;)

Jedyne co jest dla mnie dziwne to:

spotykam się ze znajomymi, ale na bank dam radę poświęcić jakieś 6-10h dziennie na forum

Chyba tylko w szkole ich widujesz xD

Opublikowano

Interpunkcja i składnia zdań leży  :((

Reff

­

Slabo przyjmujesz krytyke ;c

Opublikowano

Krytykę przyjmuje na klatę :)

Ale opinia takich NONAME, z którymi nie miałem przyjemności współpracować mnie nie interesuje :)

­

Czyli nie umiesz przyjąć krytyki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...