Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Do widzenia/zobaczenia - Bez sensowny polski

komu115

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Nie mam co robić na forum, bo muszę mieć 50 postów do mc... A więc do tematu. Zauważyliście bez sens polskiego? Na przykład jest: Nie robię nic. A to znaczy, na logikę, że osoba NIE ROBI NIC, czyli coś robi <wat?> No właśnie. Jedziemy dalej. Teraz coś z tematu. Do widzenia to to samo co do zobaczenia...

I trochę rzeczy z zadań pisemnych:

DANE:

Do zobaczenia = Do widzenia... A jednak NIE mówisz do nauczyciela "Do zobaczenia" a to teoretycznie to samo '-' <wat? V2> I można tak wymieniać to wszystko ;) Chodzi o to, że bardziej minionkowy jest łatwiejszy - po polsku jakieś "jestem głodny/gladny itp." (Troche przesadzam) a po minionkowemu łatwo - Me want banana. Easy? Easy. <<WAT DA ....>> (Przesadzam) NO WŁAŚNIE!!! [iZI]

Pamiętaj, jeśli czegoś chcesz, to możesz to zrobić. Zaczynając od robienia strony w html, kończąc na wchodzeniu do siedziby Microsoft, jako główny programista Windowsa :)

Opublikowano

Ma &-^ zazdroscisz pomysłu xD Wyrazam mój pogląd na świat (a że jestem trochę walniety)... Do nauczyciela się tak nie mówi bo to oczywiste #-# A poza tym niby głupie a tyle użytkowników już to czyta ¤_¤ A te rozkiminy z dupy to mogłoby być xD

Pamiętaj, jeśli czegoś chcesz, to możesz to zrobić. Zaczynając od robienia strony w html, kończąc na wchodzeniu do siedziby Microsoft, jako główny programista Windowsa :)

Opublikowano

Właśnie... ja nigdy nie spotkałem się z przypadkiem żeby którykolwiek nauczyciel się obraził gdy ktoś z klasy powiedział do zobaczenia. Obie formy są poprawne jak i kulturalne. Nie da sie nic nie robić, zawsze coś się robi. Logika...

Opublikowano

Skoro sie nigdy nie spotkales aby nauczyciel się obraził to kiedys ktoś tak powiedział? Już lepiej robiC nic niz mówić że nie robisz nic bo jest to traktowane tak samo *-*

ZARAZ ZARAZ, PIS???!!! JUZ PO LEPSZE #-# xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...