Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiany w LC PL - Patch 28.10

Issia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurdee, szał. Wczoraj gadałem z kumplem o starym LC. Łezka w oku, zaczynałem gdy top1 Ibres była prawdopodobnie biedronka 75lvl, pierwszy 100lvl na PL, dodanie Strayany (nie pamiętam jak się piszę), latanie z Łowcami Głów za Huntersami, całe wakacje w procku, pierwsza broń +15, pierwszy plvl, coś pięknego. Potem te głupie zmiany w farmie i wgl wszystkim. Jeśli byłaby ekipa na PL to od jutra wracam ;)

Nom wspaniałe czasy Ale jak narazie to chyba zaraz nie będzie do czego wrócić Jak tak dalej będzie się działo  :P 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Na wyższym lvlu, tj, na którym? Mniejsze lvle, np. koło 100 też chodzą na mc, czy tylko hlvle?

Kazdy lvl moze isc ale lepiej tak od 90 :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...