Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Pc do gier z gwarancją

Lady Quarti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy: Komputer do gier jeszcze roczną gwarancja sklepu w którym był składany
Metoda kontaktu: Prv na forum
Opis rzeczy: Komputer posiada jeszcze roczna gwarancję (co oznacza, że ma niecały rok używania tylko kilka godzin dziennie[ok. 4-5])
-Procesor: Intel Core i7 4770K  3.5GHz

-Motherboard: MSI z87-G45 Gaming

-Memory: Kingston 2x4GB   2133MHz  DDR3 Hyper X

-Hardrive: Samsung Evo 840 120GB SSD\\\

-Second Hardrive: WD Blue 3.5inch 1TB

-Graphic Card: Asus GeForce gtx 770

-Power Supply: PSU FPS Aurum 5 Gold 600

-DvD Room: Rec Samsung 5H-224

-Cooler: Noctua NH-D15s

-Case: Zalman z9 plus
Oczekiwana/oferowana cena: 3000zł
Zdjęcia/inne informacje: Tak jak pisałam. Komputer ma rok - a rok jest jeszcze na gwarancji. W grach radzi sobie dość dobrze, ze streamem i nagrywaniem też nie było żadnego problemu. W razie jakiś konkretniejszych informacji odpowiem na wszystko na prv. Jeśli będzie zainteresowany to wystawimy pc'ta na strona jaka tam komu pasuje ebay/allegro itd.

ps. jak zrobię mu zdjęcie do dodam w edicie ;P

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kusi jak nie wiem. :v Muszę to przemyśleć. Cena też nawet w porządku. Oczywiście możliwość wystawienia na allegro jest możliwa? Oraz przesyłka za pobraniem? :P Jaki to dokładnie procesor, bo widzę że literówka. :P

Opublikowano

Kusi jak nie wiem. :v Muszę to przemyśleć. Cena też nawet w porządku. Oczywiście możliwość wystawienia na allegro jest możliwa? Oraz przesyłka za pobraniem? :P Jaki to dokładnie procesor, bo widzę że literówka. :P

Aw no tak : D

4770k z boost do 3.9

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

gtx 770 o zgrozo :P nie polecam bo to jakiś prebuilt chyba

Nie jestem pewien ale mogę skomentować i wystawić opinie 8) 8) 8)

Opublikowano

skoro nie prebuilt to ktoś, kto robił komputer jest idiotą albo wolałaś zainwestować w procesor, niemniej jednak termin używności tego komputera jako pcta do gier powoli się wypali, komputer super i za dobrą cenę ale nie z tym GPU, niech każdy kto będzie chciał pograć w nowsze gry na przyzwoitych ustawieniach dołoży sobie odpowiednio 1000zł lub 1500 na grafikę, która gry pociągnie :D

hiFG4ZA.png

Opublikowano

skoro nie prebuilt to ktoś, kto robił komputer jest idiotą albo wolałaś zainwestować w procesor, niemniej jednak termin używności tego komputera jako pcta do gier powoli się wypali, komputer super i za dobrą cenę ale nie z tym GPU, niech każdy kto będzie chciał pograć w nowsze gry na przyzwoitych ustawieniach dołoży sobie odpowiednio 1000zł lub 1500 na grafikę, która gry pociągnie :D

Gusta i guściki. 

Nadal aktualne ;)

Opublikowano

W Twojej wypowiedzi słowo "pewien" oznacza, że jesteś płci męskiej, dlaczego więc podszywasz się pod kobietę? 

Opublikowano

W Twojej wypowiedzi słowo "pewien" oznacza, że jesteś płci męskiej, dlaczego więc podszywasz się pod kobietę? 

Jeśli sie nie rozumie prostego zabiegu jakim jest ironia względem powyższej opinii to tak się dzieje :)

Opublikowano

Wezmę go za 3k, ale mam warunek, chodzi o rozmowę na skype.

Oczywiście PC później oddam jakiemuś użytkownikowi w ramach konkursu.

Opublikowano

Wezmę go za 3k, ale mam warunek, chodzi o rozmowę na skype.

Oczywiście PC później oddam jakiemuś użytkownikowi w ramach konkursu.

won, bylem 1, albo  sumie wywalone

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...