Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Siemaneczko!

komu115

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko! Jestem nowy na tym forum to może moim pierwszym postem będzie przywitanie się ;)

Mam na imię Maciek, urodziłem się 5.11. Moje hobby:

-pływanie *-*

-minecraft! - gram jakieś 5 lat, na serwerach mogę mieć każdą rangę od właściciela, po helpera. Lubię mody(i właśnie jednego piszę), txt(achhhh edycja tych **** szescianow to niebo na ziemi @-@)

No i to chyba tyle *-*

Pozdrawiam, Maciej Kot *-*

Ps. Przeglądaj MC bo jak tylko będę miał tę 50 postów napiszę poradniki i inne !_!

Komu115 Corporation ^-^ MPCFORUM, AND OTHER EPIC WEBS $-

Pamiętaj, jeśli czegoś chcesz, to możesz to zrobić. Zaczynając od robienia strony w html, kończąc na wchodzeniu do siedziby Microsoft, jako główny programista Windowsa :)

Opublikowano

idź napisz że głosowałes na korwina i jest Ci źle, to taki MPChrzest

a i jeżeli to 5.11 to maj 2011 roku to... nie wierz w to co ludzie tutaj piszą xD 

no i ogólnie siema mordo miejmy nadzieje że jesteś osobą która potrafi używać mózgu, takich tutaj brakuje :)

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Siemaneczko! Jestem nowy na tym forum to może moim pierwszym postem będzie przywitanie się ;)

Mam na imię Maciek, urodziłem się 5.11. Moje hobby:

-pływanie *-*

-minecraft! - gram jakieś 5 lat, na serwerach mogę mieć każdą rangę od właściciela, po helpera. Lubię mody(i właśnie jednego piszę), txt(achhhh edycja tych **** szescianow to niebo na ziemi @-@)

No i to chyba tyle *-*

Pozdrawiam, Maciej Kot *-*

Ps. Przeglądaj MC bo jak tylko będę miał tę 50 postów napiszę poradniki i inne !_!

Komu115 Corporation ^-^ MPCFORUM, AND OTHER EPIC WEBS $-

Przywitał bym Cię ale jak zobaczyłem, że MC to 3m się ziomuś and przejdź na cs:go to wtedy będziesz prawilnym ziomeczkiem.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...