Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fnatic vs KOO

rippex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to dlaczego smeb ogrywal kt jak chcial? xD marin tez niezly, ale to nie poziom smeba

dla twojej informacji kazda gra byla na jego +, w kazdej grze mial ponad 150 farmy wiecej, dobry splitpush caly czas, dobry target a ty i tak powiesz, ze marin jest slabszy xD

PS - Walic Huniego, kazdy sie nim jara a gral jak gówno - 0/8 riven gg

Opublikowano

10 gierek Huniego wygranych ez nic, 3 mecze przejebane od razu g****o Śmieć itp itd. No cóż, każdy zawodnik ma lepszy lub gorszy dzień, tutaj akurat Huni miał pecha :D. SKT wygra w finałach 3:1 wg mnie.

Opublikowano

Najbardziej mi szkoda tych, którzy piszą "j**** Huniego" "to gówno, śmieć" "nie umie grać topa", a ciekawi mnie bardzo, jakby to było z Wami, gdybyście mieli na sobie taką presję, jaką była możliwość gry w finale z najlepszym obecnie zespołem na świecie. Lepsze zgranie i większe opanowanie okazało KOO Tigers, Fnatic sobie po prostu nie poradził. A Wy, fanboye i tak jesteście za Fnaticiem, tylko teraz wiele udajecie krytykantów i przerzuciliście się na KOO/SKT. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Najbardziej mi szkoda tych, którzy piszą "j**** Huniego" "to gówno, śmieć" "nie umie grać topa", a ciekawi mnie bardzo, jakby to było z Wami, gdybyście mieli na sobie taką presję, jaką była możliwość gry w finale z najlepszym obecnie zespołem na świecie. Lepsze zgranie i większe opanowanie okazało KOO Tigers, Fnatic sobie po prostu nie poradził. A Wy, fanboye i tak jesteście za Fnaticiem, tylko teraz wiele udajecie krytykantów i przerzuciliście się na KOO/SKT. 

Sorry, ale zawsze mi się śmiać chciało gdy ktoś takie coś tłumaczył właśnie tym: 

a ciekawi mnie bardzo, jakby to było z Wami, gdybyście mieli na sobie taką presję, jaką była możliwość gry w finale z najlepszym obecnie zespołem na świecie. 

Ludzie oglądający mają prawo oceniać, nie wiem dlaczego niektórzy starają się bronić tych zawodników argumentami: Ciekawe jak to by było z wami.. 

Tak samo jak w piłce nożnej, niektórzy mówią że messi jest słaby bo wolą ronaldo, a potem przychodzą tacy ludzie i pierdolą, ciekawe jaki ty jesteś dobry..

Boże, takie coś się olewa.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Sorry, ale zawsze mi się śmiać chciało gdy ktoś takie coś tłumaczył właśnie tym: 

Ludzie oglądający mają prawo oceniać, nie wiem dlaczego niektórzy starają się bronić tych zawodników argumentami: Ciekawe jak to by było z wami.. 

Tak samo jak w piłce nożnej, niektórzy mówią że messi jest słaby bo wolą ronaldo, a potem przychodzą tacy ludzie i pierdolą, ciekawe jaki ty jesteś dobry..

Boże, takie coś się olewa.

Mylisz się i to bardzo. Każdy, kto wypowiada się na ten temat argumentami, że zjebał, zagrał słabo, itp. jest argumentem z*********e bezsensownym. Nikt nigdy nie utrzyma perfekcyjnej formy i skilla, zawsze może być jakiś słabszy dzień, który zbije nas z formy lekko przez co można przegrać. Ja jakoś nigdy nie piszę, że zjebał, że słaby, itp. bo wiem, że oni to zawodowcy, w końcu grają na najwyższym poziomie, a Ci, co tutaj piszą takie pierdoły mogą jedynie na nich popatrzeć. To jest najlepszy argument na tych, którzy tak piszą "Idź i zagraj lepiej". I widzę, że nie specjalnie wysilasz się ze zrozumieniem tego, co piszę.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Mylisz się i to bardzo. Każdy, kto wypowiada się na ten temat argumentami, że zjebał, zagrał słabo, itp. jest argumentem z*********e bezsensownym. Nikt nigdy nie utrzyma perfekcyjnej formy i skilla, zawsze może być jakiś słabszy dzień, który zbije nas z formy lekko przez co można przegrać. Ja jakoś nigdy nie piszę, że zjebał, że słaby, itp. bo wiem, że oni to zawodowcy, w końcu grają na najwyższym poziomie, a Ci, co tutaj piszą takie pierdoły mogą jedynie na nich popatrzeć. To jest najlepszy argument na tych, którzy tak piszą "Idź i zagraj lepiej". I widzę, że nie specjalnie wysilasz się ze zrozumieniem tego, co piszę.

Racja nie zawsze jest forma, ale ty nie rozumiesz mojego przekazu.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Racja nie zawsze jest forma, ale ty nie rozumiesz mojego przekazu.

Ja rozumiem doskonale, gdybym nie rozumiał, to bym się nawet tutaj nie wypowiadał. Nie mam zamiaru dalej tego ciągnąć, nie ma to najmniejszego sensu. Poczekajmy sobie do następnych splitów, to wtedy się okaże, czy nadal Fnatic ma formę w Europie.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Cieszy mnie fakt, że Fntic przegrało :yay: ale z drugiej strony szkoda mi Rekklesa bo ten chłopak, zasługiwał na coś więcej..

Kibicowałem tylko OG przez całe worldsy bo to w pełni europejski team, a nie tam jakieś podrabiańce z 2 koreańcami, na tle innych koreańczyków Huni i Reignover wypadali jako średniacy _/ 

mqdefault.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...