Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fnatic vs KOO

rippex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogolnie to febiven gowno gral w mid/late.

Chyba oglądaliśmy zupełnie inny mecz. Bez Febivena Fnatic nie miało szans czegokolwiek zrobić, nie mieli DMG, od Rekklesa w ogóle dmg nie wchodziło, Yellowstar nie grał tak, jak zazwyczaj, jedynie Huni pograł ładnie i Reignover coś tam na początku i później, ale potem Riven i Kassadin wycarrowali KOO Tigers. Gdyby Yellow grał na Threshu, to wyciągałby carry i coś tam by się ugrało. 

smeb i kuro to bogowie gry, riven wykerowala gierke wraz z kassadinem, alistar jedynie wykonczyl

jedynie huni cos gral w rej grze

Oceniasz ich po jednej grze, że bogowie? Fakt, zagrali nieźle, ale nie oceniaj ich jako bogów gry, to dopiero pierwsza gra. Niech wygrają Worldsy, wtedy możemy porozmawiać o "bogach" ;)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nie podobało mi się to, że oglądałem co robił Febiven w fightcie koło nashora i jako leblanc przez cały team fight rzucił tylko jedno W w Kalistę. To wszystko :/

Opublikowano

Nie podobało mi się to, że oglądałem co robił Febiven w fightcie koło nashora i jako leblanc przez cały team fight rzucił tylko jedno W w Kalistę. To wszystko :/

Ogólnie to Fnatic ma dobre teamfighty, ale picki w porównaniu do KOO są słabsze. Skarner w jungli na KOO Tigers? Niezbyt dobry pomysł. lepsza byłaby chyba Elise/Reksai. Jeśli Fnatic nie zmieni picków i stylu gry (więcej defa i wizji), to nie zobaczą pucharu.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

KOO zastosowało taktykę, którą wygrali w sumie cały sezon w Korei. Kontrola drake'ów, outscale bohaterów. KOO bardzo dobrze sobie radzi na przeciwników wygrywających early.

"And I'm staying here to end my life,

down in the Rising Sun."

Opublikowano

Huni = Krul Riven

Inaczej byś śpiewał, gdyby wygrał tę grę z penta killem. Korea pokazała, że w tym roku nie ma miejsca dla Europy w finałach, a Wy od razu najeżdżacie, bo po co inaczej. Idź tam i zagraj to lepiej pod presją. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Czy ja pisze żebym lepiej zagrał? Tylko śmieszne są osoby, które twierdziły że fnc zniszczy koo/skt.

Osobiście nigdy tak nie uważałem, liczyłem na wyrównany pojedynek, a nie dominację totalną. Po prostu nie czas na Europę. Co do SKT nikt nie może mieć wątpliwości, że byliby w stanie przegrać cokolwiek. Obecnie mają najlepszy możliwy bilans 9-0, a zapewne będą mieli jeszcze lepszy (10-0) po finale.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Febivena w ogóle nie było widać gdy fnatic się biło albo zostawali wyłapani nigdy go nie było a gdy już dotarł to najczęściej było za późno, ogólnie fnatic nie zagrało na swoje możliwości ale i tak daleko zaszli jak i origen. 

rivenpng_srhphnn.png

Opublikowano

A mówiłem po LCS'ach żeby nie jarać się Fnatic a szczególnie Hunim i Rekklesem i czekać na worldsy.Wiedziałem,że na porządnym poziomie zagrają gówno,no i tak też było :) 

Ogólnie jestem zadowolny,mam nadzieję,że Origen też z nimi wygra.

Opublikowano

jak mowilem smeb bog tej gry, najlepszy top laner na worldsach

ogral pierw heca grajac riven, a potem riven grajac heca, no po prostu bug ligi

Smeb jest średni, Ssumday albo Marin są znacznie lepsi. :>

GG KOO, zasłużone zwycięstwo, ale z STK sobie raczej nie poradzą. :v

­

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Smeb jest średni, Ssumday albo Marin są znacznie lepsi. :>

GG KOO, zasłużone zwycięstwo, ale z STK sobie raczej nie poradzą. :v

­

to dlaczego smeb ogrywal kt jak chcial? xD marin tez niezly, ale to nie poziom smeba

­

Opublikowano

CZEMU TE SKOSNO OKIE ZAWSZE MUSZA WYGRYWAC

Bo u nich to jest na porządku dziennym (mam na myśli gry komputerowe typu Lola, Doty, itp.)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

to dlaczego smeb ogrywal kt jak chcial? xD marin tez niezly, ale to nie poziom smeba

Smeb ogrywał KT? Z tego co oglądałem to KOO orało KT ale sam Smeb to raczej nie bo w tym BO5 nic nie pokazał, nawet gdy jego team ostro stompował KT to Ssumday i tak miał więcej farmy. Nawet takim Dariusem miewał więcej farmy od Fiory o calusieńkie 100, co jak co ale Ssumday to jeden z lepszych carry top lanerów w Korei i nie powiesz mi że jest inaczej, albo że Smeb jest lepszy, fakt - Smeb jest dobry, ale do Ssumdaya albo Marina się nie równa.

­

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...