Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Hard]

Multi-DC

Która data startu była by najlepsza dla Ciebie?  

155 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która data startu była by najlepsza dla Ciebie?

• Poniedziałek [26.10] - Godzina 18:00
      123
    • Piątek [30.10] - Godzina 18:00
      26
    • Sobota [31.10] - Godzina 14:00
      5

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 384
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale "lipton" o 14 było 400+ osób a teraz 200 hehe no i zaraz start o 20 i będzie 100 osób hehe.

Kiedy uruchomicie doładowanie za pomocą przelewu? Mam nadzieję, że nie będzie to w stylu Azprime na konto Moniki...

837371446280124127260.png
Opublikowano

Ale "lipton" o 14 było 400+ osób a teraz 200 hehe no i zaraz start o 20 i będzie 100 osób hehe.

Kiedy uruchomicie doładowanie za pomocą przelewu? Mam nadzieję, że nie będzie to w stylu Azprime na konto Moniki...

Tez mam taka nadzieje, :D

Opublikowano

Myślałem, że będzie ok. A tu lipa, client dalej nie działa, rejestracja z tym pieprzonym kodem nie jest możliwa. 

Podziękował.

może poprostu ten kod jest dla ciebie za trudny ? <;

Opublikowano

Błagam, zamknijcie tą prezentacje i wrzuccie do kosza bo nie moge patrzeć na tych nieudaczników. Administratorzy serwerów hamachi mają większe pojęcie na temat serwerów metina niż wy.

Srij9JT.png

Opublikowano

Jak się ogarniecie i będziecie w stanie porządnie wystartować to się odezwijcie na pw. A na chwile obecną zamykam ten temat który jest wylęgarnią spamu.

Opublikowano

może poprostu ten kod jest dla ciebie za trudny ? <;

Z pewnością. Układam obrazek, uzupełniam wszystkie pola poprawnie, a i tak w********a błąd, że kodu nie zrobiłem :v

Opublikowano

Sytuacja jak na każdym serwerze @Azprime. 

Ludzie,nie grajcie tutaj. Chyba nie wiecie ile on graczy oszukał,jakie to pazerne na hajs i jakie robi przekrety...

79160594027661829163.png

Opublikowano

Sytuacja jak na każdym serwerze @Azprime.

Ludzie,nie grajcie tutaj. Chyba nie wiecie ile on graczy oszukał,jakie to pazerne na hajs i jakie robi przekrety...

Skoncz pierd*lic... skoro tak gadasz, zrob wlasny projekt!

Zapraszam na serwer!

Opublikowano
Drodzy gracze, podjeliśmy decyzje o wstrzymaniu startu projektu Ascarial Rework ze względu na niewyobrażalne ataki kierowane w naszą stronę. Na chwile obecną postanowiliśmy zmienić serwerownie, został już zamówiony nowy serwer dedykowany z pakietami gwarantującymi pełną ochrone przeciwko takim sytuacjom. Tu pytanie do Was. Kiedy startujemy? Proponujemy 3 Warianty. W przypadku wyboru 1-szego decyzja zostanie podjęta przez nas do jutra do godziny 14.

Poniedziałek - Godzina 18:00 [26.10]
Piątek - Godzina 18:00 [30.10]
Sobota - Godzina 14:00 [31.10]

Zapraszamy do wyboru! To Wy macie tu decydujący głos!
​Ankieta dostępna niżej.

Opublikowano

Drodzy gracze, podjeliśmy decyzje o wstrzymaniu startu projektu Ascarial Rework ze względu na niewyobrażalne ataki kierowane w naszą stronę. Na chwile obecną postanowiliśmy zmienić serwerownie, został już zamówiony nowy serwer dedykowany z pakietami gwarantującymi pełną ochrone przeciwko takim sytuacjom. Tu pytanie do Was. Kiedy startujemy? Proponujemy 3 Warianty. W przypadku wyboru 1-szego decyzja zostanie podjęta przez nas do jutra do godziny 14.

Poniedziałek - Godzina 18:00 [26.10]

Piątek - Godzina 18:00 [30.10]

Sobota - Godzina 14:00 [31.10]

Zapraszamy do wyboru! To Wy macie tu decydujący głos!

Opcja 2.

A co z forum serwera? :c

Opublikowano

Forum zostanie zrobione od nowa a baza wgrana stara.Było mocno rozsypane.

Wiec kiedy zrobicie forum?

Tylko niech bedzie baza wgrana z forum a nie nowa...

Nie ma bugów , modelu.

Opublikowano

WY K***Y JEBAC WAS CHCIALEM NOCKE K***A

JUTRO K***A ZNOWU BEDA DDOSY 

NAJLEPSZY SERWER BYL A TU C**J WARUJE K***A JAK PIES OD RANA A WY NAWET KOSCI MI NIE DACIE SZMATY ?!

//Zbyt duża sygnatura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...