Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Hard]

Multi-DC

Która data startu była by najlepsza dla Ciebie?  

155 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która data startu była by najlepsza dla Ciebie?

• Poniedziałek [26.10] - Godzina 18:00
      123
    • Piątek [30.10] - Godzina 18:00
      26
    • Sobota [31.10] - Godzina 14:00
      5

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 384
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Naucz się najpierw pisać później proś o "odpłate". xD

Umiem php jak i C++ to mi wystarcza.. 

jeszcze raz 

JAKIM CUDEM 

SQL: 
Errno: 1364
Error: Field 'email_new' doesn't have a default value
/register

z tym problemem pierdolicie się tyle godzin>?

46302966905014201006.png

Opublikowano

Jakim cudem siedzą przy tym bombwork i teodor ? Sam jesteś przykry , elo i bez odbioru

Myślałem że bombwork jako że sprzedaje skrypty zna się na tym jak widać to gówno prawda.

bo zwykły amator po przeczytaniu błędu, umie to naprawić w parę minut....... Załamka... a tak kiedyś polecałem Bombworka...   

56928084622805469272.png

Opublikowano

czekam na serwer :D z kad truta i jakie wartosci bonow wchodza ? ile ku do g  jaki one leca ? bo nigdzie nie wyczytalem

truta - riper, ( DT) Beran i śmierć ( chyba ) na ww i czerwony smok 

10 ku do g

A tabelke bonusów to admini lepiej jakby podali :D Ale bony wchodza jak na serwerze hard ;)

­

Opublikowano

Ten serwer to parodia, po c**j wgl startujecie, nikomu nie polecam takiego servera, widać doskonale jak profesjonalnie podchodzą do sprawy, p******e taki server, to że kiedyś był popularny to nie znaczy że teraz macie fake-startować i p******** 30 razy że data jest przełożona, żaden myślący człowiek nie zagra na tym gównie od Azpima, Jak mi ktoś powie że Pliki zostały kupione od Mateusza to pierdolne 3razy.  :((  Niby zmieniona administracja i Azprima nie ma, a znowu jest to samo co zawsze czyli przekładanie startu, czyli wasz zjebany chwyt. Przekładanie startu i nabijanie wyświetleń. Lepiej przyznajcie się Ile osob oszukaliście i ile jesteście winni pieniędzy ludziom, którzy robili u was i ich potem wypierdalaliście i nic nie płaciliście. Odradzam Gry na tym serwere. o.O

Pozdrawiam graczy myślących, :lenny:

A wam Administracjo ch******** wiadomo co ... ;)

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

Przecież to Michał zrobił w 3minuty?

Teodor kolejny null, ktory sie nie podniesie jest brany jako support, az sie wstydze za ciebie Panie Mateuszu

Ps: Rejestracja On

Opublikowano

­Flourine - 

1025 16:10:00757 :: 

introLogin.py(line:541) __LoadScript

LoginWindow.__LoadScript.BindObject - <type 'exceptions.IndexError'>:list index out of range

1025 16:10:00758 :: ============================================================================================================
1025 16:10:00758 :: Abort!!!!

Wyłącza od razu client'a.

Będzie to naprawiała łatka?
Opublikowano

Ja nie wiem czy w ogóle grać. Wszystkie clienty mi działają tylko nie tego serwera, rejestracja mimo, że ułożę obrazek i wypełnię poprawnie pola każe mi wpisywać kod catapacha :v

Opublikowano

Ja nie wiem czy w ogóle grać. Wszystkie clienty mi działają tylko nie tego serwera, rejestracja mimo, że ułożę obrazek i wypełnię poprawnie pola każe mi wpisywać kod catapacha :v

jak taki idiota dostał się na moderatora ?

Opublikowano

Ten serwer to parodia, po c**j wgl startujecie, nikomu nie polecam takiego servera, widać doskonale jak profesjonalnie podchodzą do sprawy, p******e taki server, to że kiedyś był popularny to nie znaczy że teraz macie fake-startować i p******** 30 razy że data jest przełożona, żaden myślący człowiek nie zagra na tym gównie od Azpima, Jak mi ktoś powie że Pliki zostały kupione od Mateusza to pierdolne 3razy.  :((  Niby zmieniona administracja i Azprima nie ma, a znowu jest to samo co zawsze czyli przekładanie startu, czyli wasz zjebany chwyt. Przekładanie startu i nabijanie wyświetleń. Lepiej przyznajcie się Ile osob oszukaliście i ile jesteście winni pieniędzy ludziom, którzy robili u was i ich potem wypierdalaliście i nic nie płaciliście. Odradzam Gry na tym serwere. o.O

Pozdrawiam graczy myślących, :lenny:

A wam Administracjo ch******** wiadomo co ... ;)

Nie chce nic mówic ale data startu była 2 razy przekładana xD

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

­

Nie chce nic mówic ale data startu była 2 razy przekładana xD

Jesteś bardzo spostrzegawczy i nikt tego nie pisał przez 7 ostatnich stron :).

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Opublikowano

­

Jesteś bardzo spostrzegawczy i nikt tego nie pisał przez 7 ostatnich stron :).

Również gratulacje za spostrzegawczość. Cytowałem kogoś...

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

­

Również gratulacje za spostrzegawczość. Cytowałem kogoś...

To wróć na polski bo nie widać :).

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...