Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VoidEls czy ze Steam?

Sandboxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aż tak z ciekawości wróciłem na chwilkę na Voida (pograłem 16:00-22:00). Może i graczy więcej niż na PLu, ale nadal ich mało... sorry, nieważne jaki sekret, przez pół godziny nikt nie dobierał, to samo henio... dobieranie pvp:

2v2 (S++): 15 min czekania na match, z czego poza mną 3 osoby to DiE

3v3 (S++): 33 min czekania na match, team ja + 5 DiE

Z czego pvp DiE wyglądało skill, skill, skill, skill, skill, 5x hyper skill, skill, skill... Pominę wyzywanie się nawzajem tych DiE podczas całego matchu... gdybym miał szacować, to na Voidzie gra max 4k osób (i tak sporo w porównaniu do PLa, gdzie może jest z 500 aktywnych graczy). Nie będę już mówił o cheatach (10lvl, henir w 3 min) i rankingu pvp, składającego się z samych DiE. DiE, DiE, DiE, DiE... co ludzie mają z tym DiE? A jak ich Cutter 3 na raz zabił, do odrazu, że cheaty... sorry piękno BMa i jechanie 1 skillem pół hp na pvp.

1461820_551788328241435_517423891_n-272x

Opublikowano

Zdaje mi się, że na sikrety i henia mało chodzi ludzi, ponieważ czekają na revamp i mają już uzbierane monetki i inne duperele i nie chce się już im chodzić, albo po prostu chodzą tak jak ja ze znajomą (w 2,3 lub 4) 

A pvp to zawsze było tak, że na 3 dobierało wolno, ale na 2 to najczęściej każdy ma grupę i wtedy dobiera do 2 minut, ale jak sam no to już powyżej. A DiE zawsze był i zawsze będzie, ale ja jakoś nie miałem nigdy z nimi problemu.

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Opublikowano

Też nie mam z nimi problemu, tylko nie podoba mi się ich styl grania, w którym praktycznie nie ma combo. A jak takiego zabije BMem, to od razu, że mam cheaty... sorry, ale papierowy def DiE + 90% kryta + transcendencja +10 + AoR = instant death z cuttera.

1461820_551788328241435_517423891_n-272x

Opublikowano

Tak to jest straszne, ze cały czas używają tylko tego samego combo, a łapaniu już nie wspomnę xxxx, albo aktyw świetna zabawa ;/

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...