Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Taśmy prawdy dotyczące Isamu. Znęcanie się nad Nymfą!

RoyJones

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Dzisiaj w nocy pewna osoba udostępniła film z prywatnej rozmowy pochodzącej prawdopodobnie z TeamSpeak'a pompateamu. Na filmie (który polecam przesłuchać w całości) można usłyszeć jak "idol" licznej grupy gimnazjalistów traktuje swoją dziewczynę, która co najlepsze spodziewa się dziecka - jego dziecka.

http://www24.zippyshare.com/v/em9HQFPc/file.html

No i szambo wy*ebało. Teraz już chyba nikt nie będzie miał wątpliwości co to za człowiek.

Pozdrawiam :).

Opublikowano

Ta baba po której tak jechał jest z nim teraz w ciąży.

Widocznie lubi takie traktowanie.

A co do "taśm prawdy", to jego wyznawcy i tak będą go bronić niezależnie od tego, co na niego znajdą.

s2c77Oa.png

Opublikowano

A kim my wszyscy jesteśmy aby się wpieprzać w życie jakichś losowych ludzi? Ich życie ich sprawa. Nie warto robić kolejnej "medialnej" szopki bo się jakiś typek wyżywa na kimś tam. Takie sytuacje były, są i zawsze będą. A to że to jest jakiś isamu a  to że to jest jakaś nymfa niczego, absolutnie niczego nie zmienia.

Opublikowano

A kim my wszyscy jesteśmy aby się wpieprzać w życie jakichś losowych ludzi? Ich życie ich sprawa. Nie warto robić kolejnej "medialnej" szopki bo się jakiś typek wyżywa na kimś tam. Takie sytuacje były, są i zawsze będą. A to że to jest jakiś isamu a  to że to jest jakaś nymfa niczego, absolutnie niczego nie zmienia.

no nie, agresja wobec kobiety (kobiety która jest w ciąży) to nic wielkiego.

­

Opublikowano

no nie, agresja wobec kobiety (kobiety która jest w ciąży) to nic wielkiego.

Skoro tak twierdzisz, bo ja w żaden sposób tego nie bagatelizowałem. Żebyś zrozumiał co powiedziałem powiem to wyraźnie i wprost. Mowie, że nie warto robić z tego medialnej szopki, bo to  nic absolutnie nic  nie zmieni.

Opublikowano

Nie wiem po co ta afera, znając życie zwykła kłótnia :D

Jak u ciebie w domu twój tata wyzywa matke, mówiac że jest gównem i ze nie może z nią żyć, bo jest tępa i ze sie zaraz powiesi to spoko?

Patologia broni patologie :)

Bywalec
Opublikowano

Z tego co wyczytałem w komentarzach to wideo jest sprzed 2 lat i cała sytuacja wydarzyła się zanim zaczęli ze sobą być.

Opublikowano

Z tego co wyczytałem w komentarzach to wideo jest sprzed 2 lat i cała sytuacja wydarzyła się zanim zaczęli ze sobą być.

To nie tłumaczy jego zachowania w stosunku do kobiety jak zwykły k***s. :v

Opublikowano

Ja p******e, to bylo 2 lata temu. Do tego on chcial ja zmotywowac. Po prostu aby czlowiek sie wzial do roboty trzeba bylo na niego wybluznic... Nie ze go bronie czy cos, ale to jest szczyt debilizmu.

Opublikowano

Właśnie ja nie rozumiem ludzi biorą nagrania z 2 lata wstecz i robią dramę...

Opublikowano

No i k***a co, że 2 lata temu? Mówił, że ona jest zerem, i że jakby miał z taką kobietą żyć, to by się powiesił no k***a XDDD

Zresztą sam przyznał na filmie, że hajs jest dla niego najważniejszy 

Opublikowano

Czas nie ma tutaj znaczenia. Patologia pozostanie patologią. Jak można w taki sposób odnosić się do dziewczyny, pomijam fakt że jest to człowiek, a każdemu należy się odrobina szacunku. Warto dodać także, że wszystko odbywało się na ts'ie, przy osobach trzecich, więc możemy dopisać tutaj publiczne upokorzenie. Według mnie cały ten ścierwoTeam jest upośledzony. Humor jak i zachowanie, które prezentują (nie tylko na filmach) jest żenujący. Jeszcze bardziej ogłupiają tych 13-latków, bo nie wierzę, że taki kał oglądają osoby mające 15+. Przynajmniej przyznał się, że wszystko jest dla hajsu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...