Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

c_EagleEye_texture.upk

ne7os

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem dlaczego mi go nie widzi, myślałem, że się pobierze samoistnie. Ogólnie odinstalowałem SKILLA i instaluję ponownie. Dlatego myślę, że powinienem po prostu pobrać skądś ten plik i wrzucić go do folderu, folder znalazłem, ale tego pliku c_eagleeye_texture.upk faktycznie tam nie ma, a widze jest potrzebny. Czy mógłby ktoś mi podesłać jakoś ten pliczek ze swojego folderu? Lub powinienem może zrobić coś innego, by to działało, ale nie czasochłonnego? Bo już od 15 się z tym pierdzielę. POMOCY. 

71157581204224227018.png

87204611569884691941.gif

Opublikowano

Niestety, nie poszło nawet przez DFBUG.

Też tak miałem kilka razy, włączałem , wyłączałem. Poczekałem tydzień i działało. Nie wiem jak, nie wiem gdzie. 

Zobacz jutro. Natomiast jeśli nie pomoże, na pewno jakiś użytkownik prześlę Ci pliki SKILLA :)

<ja nie moge albowiem by mi się wysyłało na jakiś uploader 10h >

"Świat nie jest taki okrutny jak Ci się wydaje"

♥ Night Raid ♥ / The Global Elite \ ♥ Night Raid ♥

Opublikowano

Ten plik ma kilka kilobajtów prawdopodobnie.  

Mój komputer > program files > gameforgelive > Games > Pol_pol > S.K.I.L.L > Downtemp > SFgame > CookedPCConsole > i tutaj pod c_eagleeye mam tylko skelet, a nie mam texture właśnie, potrzebuje tego texture. Na Skillu jest event haloweenowy więc wolałbym teraz popykać trochę, nie za tydzień. : )

@edit.

Eagleeye skelet ma 753kb. :-) Faktycznie, 10 godzin uploadu. Ja rozumiem jak się powie, że zwyczajnie się komuś nie chce szukać tych pierdół i komuś pomagać, bo bezinteresowność to w Polsce rzadka cecha. 

87204611569884691941.gif

Opublikowano

Tak to nie zadziała ja od wczoraj mam ten sam problem i morduje sie z supportem jak to zrobic. A idioci same głupie rozwiazania podają.

Jeśli dasz radę to zrobić to napisz rozwiązanie. Ja swoje też zamieszczę jak się dowiem co i jak

Opublikowano

Cóż, spróbuj ściągnąć to co udostępnił Olecko ;)

Ja chciałem Ci pomóc natomiast - pomyślałem że chodzi Ci o wszystkie pliki z gry do przesłania a nie o ten jeden. :v

"Świat nie jest taki okrutny jak Ci się wydaje"

♥ Night Raid ♥ / The Global Elite \ ♥ Night Raid ♥

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...