Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam ciekawych prywatnych serwerów.

Ädrianovskyy™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

andromeda jest tandetna polecam uber orbit już niedługo będzie gotowy narazie testujemy :P

Andromeda ma wszystko co powinno mieć prawdziwe darkorbit. Nic dodać, nic ująć. Co twoje uber orbit ma lepszego czego andromeda nie ma? to, że serwer jest niestabilny i z łatwością bigpoint go usuwa? z tego co widze to istnieje jedna mapę z alienami, podczas gdy na andromedzie występują one na wszystkich. Skończę mojego posta gimbusiarską emotką jak ty to zrobiles, nie bede sie wyróżniał ;P albo jeszcze kilka ;] ;D :)
Opublikowano

Andromeda ma wszystko co powinno mieć prawdziwe darkorbit. Nic dodać, nic ująć. Co twoje uber orbit ma lepszego czego andromeda nie ma? to, że serwer jest niestabilny i z łatwością bigpoint go usuwa? z tego co widze to istnieje jedna mapę z alienami, podczas gdy na andromedzie występują one na wszystkich. Skończę mojego posta gimbusiarską emotką jak ty to zrobiles, nie bede sie wyróżniał ;P albo jeszcze kilka ;] ;D :)

ojj mój mistrzu kto gada o jednej mapie mamy tu mapy x1 x2 npc 1 npc 2 global gdzie też są npc a i alpha beta gamma delta to chyba wszystkie mam icka który ma małe icy to samo kubik proty wywala po za tym jak patrze na tego klienta andromedy...

jak można z klienta taki szajs zrobić to nie wygląda ładnie

PSlqjGC.png

Opublikowano

Ja sam osobiscie gram na Andromedzie i ja polecam jak najbardziej serwerowi niema czego zarzucic ale to nie zmienia faktu ze napewno z klanem zawitamy na uberorbit przynajmniej na chwile pozdrawiam :)

Opublikowano

szukam jeszcze czegos innego.

uber jeszcze nie otwarty i nie zapowiada sie

a andromeda troche mi sie znudzila za duzo czasu trzeba poswiecic

na zbieranie uridium, a ja tyle czasu niestety nie mam

Bullet for my Valentine <3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Odsyłam Cię do spisu prywatnych serwerów.

Myślę że moderator działu może pozamykać te tematy w których inni szukają prywatnych serwerów i wrzucić je do kosza/archiwum. :)

szkoda ze polowa z tamtych serwerow nie dziala...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...