Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o nowych ramkach na koniec sezonu?

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Unranked - Challenger

Jak się wam podobają?

Wg mnie ohyda :/ Wolę obecne

12030364_1013447815342553_17809129801201

źródło: surrenderat20

Przecież ty niby nie grasz, to co się przejmujesz ;/... dla mnie totalny s**t, ta diamentowa jeszcze ujdzie..., wole te które były i są...

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Wydają się być zbyt proste,biedne?. Teraz to nawet ramka nie kusi... Te diamenty w górnych rogach  :aaa:

Opublikowano

A ja tam na nie nigdy nie patrzę ;x...

więc jest mi to totalnie obojętne jakie dodadzą ale przyznam że obecne bardziej mi się podobają :D

tylko te kulki po bokach ramki są zje**e ;x

mogliby dać bez nich i byłoby lepiej :)

Opublikowano

Tragiczne. Oby jednak wyszło coś lepszego...  ._. 

­

Jak takie na PBE dali to już takie będą, niestety ;(

Ramki bardzo słabe, a te koraliki po bokach to strasznie nietrafiony pomysł :/

­

Opublikowano

Jak takie na PBE dali to już takie będą, niestety ;(

Ramki bardzo słabe, a te koraliki po bokach to strasznie nietrafiony pomysł :/

­

PBE to serwer testowy. Jeżeli coś tam trafia, to jest szansa, że będzie jeszcze zmienione. Więc nie wiem skąd takie stwierdzenie.

­

c:

Opublikowano

PBE to serwer testowy. Jeżeli coś tam trafia, to jest szansa, że będzie jeszcze zmienione. Więc nie wiem skąd takie stwierdzenie.

­

Szczerze mówiąc to oni mają wyjebke na zdanie społeczności, szczególnie w sprawach "podoba się/nie podoba", wstawiają tam rzeczy głównie po to, aby sprawdzić czy wszystko działa poprawnie.

­

Opublikowano

Szczerze mówiąc to oni mają wyjebke na zdanie społeczności, szczególnie w sprawach "podoba się/nie podoba", wstawiają tam rzeczy głównie po to, aby sprawdzić czy wszystko działa poprawnie.

­

Bez przesady. Przecież 3 razy poprawiali nowy hud, bo ciągle dostawali nowe pomysły od społeczności. Na NA forach Rioterzy normalnie odpowiadają na większość tematów i oglądają tematy z reddita. 

Opublikowano

Bieda jakaś. Ktoś tutaj na forum kiedyś już lepsze udostępnił, bo te wyglądają jak jebnięte w paincie przez pseudo grafika bez kreatywności

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...