Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chcę wyjść z brązu :c

Ciacho 69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brąz i gra defensywna to najgorsze co można zrobić. Wtedy tak naprawdę masz tylko nadzieję, że twój team wygra. Bo tam nie ma czegoś takiego, że jak ktoś przegrywa, to po prostu się cofa - jeżeli ktoś przegrywa linie w brązie to dalej idzie i idzie i idzie i feeduje więc o ile ty się też nie nafeedujesz to przegrasz bitwe z nafeedowanym przeciwnikiem. Jeżeli grasz defensywnie to wychodzi na to, że tylko masz nadzieję w sojusznikach - masz połowę szans, ze twój sojusznik wygra linie i tyle samo, ze przegra. Jak chcesz próbować wygrać w brązie to musisz się sam nafeedować, abyś miał szanse z innym przeciwnikiem który nazbierał wiele zabójstw.

Opublikowano

Mam podobny problem z awansowaniem :/ Tyle że ja siedzę już w silverze,a chciałbym coś wyżej wbić przed końcem sezonu.Zaczynałem sezon s2,a teraz s4 siedzie.Zazwyczaj trafiam na teamy w których jest 0 komunikacji,czasem zdarzą się mecze z w porządku gdzie nie ma flejmu i jest świetna komunikacja. Niestety częściej jest ta druga część osób.Zauważyłem że jeśli chce się awansować to nie można za bardzo polegać na teamie tylko bardziej na sobie i wybierać champy którymi można wykerować solo gierke. Sam znam osoby które np. tylko rengarem w 2 dni z s3 do g5 wbiła :/ Głównie gram tam gdzie mogę iść,nie kłócę sie o linie.Pewnie przed końcem sezonu zamiast wbić coś wyżej,spadnę do brązu :c

NonekPL.png

Opublikowano

Mam podobny problem z awansowaniem :/ Tyle że ja siedzę już w silverze,a chciałbym coś wyżej wbić przed końcem sezonu.Zaczynałem sezon s2,a teraz s4 siedzie.Zazwyczaj trafiam na teamy w których jest 0 komunikacji,czasem zdarzą się mecze z w porządku gdzie nie ma flejmu i jest świetna komunikacja. Niestety częściej jest ta druga część osób.Zauważyłem że jeśli chce się awansować to nie można za bardzo polegać na teamie tylko bardziej na sobie i wybierać champy którymi można wykerować solo gierke. Sam znam osoby które np. tylko rengarem w 2 dni z s3 do g5 wbiła :/ Głównie gram tam gdzie mogę iść,nie kłócę sie o linie.Pewnie przed końcem sezonu zamiast wbić coś wyżej,spadnę do brązu :c

Na to nie ma sposobu, jak ktoś jest słaby np tak jak ja xD to sobie może liczyć na farta, że dostanie w teamie osobę lub dwie lub więcej xD które same wygrają :D

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

w bronzie nie można grać defensywnie bo tam nikt nie jest skillowy

bierzesz creepy enemy chce podejść karaj go za to że chce wziąść miniona czujesz się na siłach flashuj i zdobywaj kille

Opublikowano

­Spróbuj dawać ludziom w lobby te linie, które preferują np. pref mid itp, to puszczaj mida. Polecam. W brązie nie ma co skupiać się na jednej linii, tylko grać hybrydowo.

eriosgkmk.gif

Opublikowano

Bierzesz teemo na topa, Skupiasz się na farmie, ale też zabijasz,  Jak złapiesz już trochę kaski, roamujesz zabijasz, robisz triple :D
Timon zabójca, plan doskonały

jifdyv.jpg

Opublikowano

Wiem o co chodzi, jeśli nie masz przynajmniej 2 osób, którzy dobrze grają czyli oraz kumpel/inny gracz, a reszta nie umie kliknąć nawet skilli to i tak nie wygrasz, taka jest ta gra :D

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Kerowanie ludzi to najgorszy sposób grania. Jeśli chcesz dostać się do jakiejś ligi najlepiej jest dostać się tam samemu. Jeśli cały czas będziesz liczył na innych to twój skill nigdy nie wzrośnie i będziesz się bał sam grać jakąkolwiek grę rankingową. Jak to mówią długi trening to podstawa do zostania mistrzem. 

76561198066817235.png

Jak chcesz to zapraszaj, nie przyjmuje zapro od 0 lvlów i prywatnych kont.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...