Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki Kolor beatsów wybrać?

noIP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale beatsy nie są ani drogie, ani szpanerskie. ;x

Drogie w porównaniu do niektórych modeli BOSE czy innych faktycznie nie są. Ale jak na polskie standardy są dość drogie i w porównaniu do innych firm są rozpoznawalne.

Opublikowano

Drogie w porównaniu do niektórych modeli BOSE czy innych faktycznie nie są. Ale jak na polskie standardy są dość drogie i w porównaniu do innych firm są rozpoznawalne.

XDDDDDDD jak jedne z tańszych AKG są porównywalne cenowo do tych twoich zajebiaśnych beatsów.

Zrozumcie, że wszystkie beatsy to nie żadna ekskluzywna marka tylko chłam. Ani jakości, ani wyglądu, ani dobrego dźwięku. 

Opublikowano

XDDDDDDD jak jedne z tańszych AKG są porównywalne cenowo do tych twoich zajebiaśnych beatsów.

Zrozumcie, że wszystkie beatsy to nie żadna ekskluzywna marka tylko chłam. Ani jakości, ani wyglądu, ani dobrego dźwięku. 

I co  z tego jak 95% ludzi nigdy nie słyszało o AKG. 

Co z tego że kupisz słuchawki za np. 3 tysiące jeśli nikt się na nich nie pozna? To tak jakby kupić malucha i wyłożyć go złotem w środku. 

Opublikowano

+1

Co z tego że kupisz słuchawki za np. 3 tysiące jeśli nikt się na nich nie pozna? To tak jakby kupić malucha i wyłożyć go złotem w środku.

O beatsach też dużo osób nie słyszało. No chyba że chcesz żeby się tobą podniecały blondynki czytające pudelka, bo tam często piszą o beatsach. To nie jest droga ani elitarna marka to marketowy chłam w ładnej obudowie. Kupując beatsy nie stajesz się automatycznie bogaczem czy hipsterem, stajesz się niewolnikiem marketingu, który dał się nabrać reklamie, że beatsy są najlepsze.

Opublikowano

Ale i co z tego, że wszyscy o Beatsach słyszeli, skoro to gówniana, tania marka? Chcąc się wyróżnić, albo podkreślić swój status materialny, albo wyrwać 13 latki z otyłością, nie kupuje się nic by Dre.

Wszyscy się wyzbywają tych słuchawek na allegro za 1/5 tego, co zapłacili. Czemu? Bo zrozumieli, że biżuterią nie są pierścionki za 2 złote z automatu zrobione z plastiku, tylko ze złota.

Opublikowano

Ale i co z tego, że wszyscy o Beatsach słyszeli, skoro to gówniana, tania marka? Chcąc się wyróżnić, albo podkreślić swój status materialny, albo wyrwać 13 latki z otyłością, nie kupuje się nic by Dre.

Wszyscy się wyzbywają tych słuchawek na allegro za 1/5 tego, co zapłacili. Czemu? Bo zrozumieli, że biżuterią nie są pierścionki za 2 złote z automatu zrobione z plastiku, tylko ze złota.

To proszę, pochwal się jakie to świetne słuchawki masz ty ;)

+1

O beatsach też dużo osób nie słyszało. No chyba że chcesz żeby się tobą podniecały blondynki czytające pudelka, bo tam często piszą o beatsach. To nie jest droga ani elitarna marka to marketowy chłam w ładnej obudowie. Kupując beatsy nie stajesz się automatycznie bogaczem czy hipsterem, stajesz się niewolnikiem marketingu, który dał się nabrać reklamie, że beatsy są najlepsze.

Ja nie uważam że beatsy są najlepsze. Ja zwyczajnie kupuję je ponieważ są popularne. 

Opublikowano

Ja nie uważam że beatsy są najlepsze. Ja zwyczajnie kupuję je ponieważ są popularne. 

Sorki, ale tylko w gronie debilow. Ja nie rozumiem jak mozna przeplacac tyle za sluchawki, jak w podobnej cenie masz lepsze i rowniez lansowe, a znaczek b twierdzi o biedzie umyslowej uztkownica. Bez urazy.

Opublikowano

A weź sobie kup podroby z allegro, będziesz mieć to samo tylko taniej x)

@topic over ear red

Opublikowano

ogólnie z beatsami jest sytuacja podobna do iphone'ów, tylko w polszy uznawane są za coś słegowego

Bo na zachodzie są czymś normalnym.

no o to mi chodzi
Opublikowano

Słuchawki są od tego, żeby dobrze grały, a nie od tego, żeby na łbie dobrze wyglądały.

Jak chcesz błyszczeć w towarzystwie, to błyśnij intelektem, albo jak go nie masz, to sobie jakieś błyskotki kup, a słuchawkom zostaw to, do czego są stworzone, czyli granie muzyki.

Jak można 1000 PLN wydać na coś, co tylko dobrze wygląda, a to co jest głównym celem owego przedmiotu jest gorszej jakości niż w sprzęcie za 500 PLN? To tak jakbyś kupił komputer z procesorem Intel Celeron, 256MB RAM w ładnej podświetlanej obudowie za 3 kafle.

5465845486.png

Opublikowano

ogólnie z beatsami jest sytuacja podobna do iphone'ów, tylko w polszy uznawane są za coś słegowego

Tylko, że w iphonie przepłacasz 30%, a tutaj ponad 70%. Jest różnica? Jest. Poza tym w iphonie masz IOS, bez śmieci jak w anroidzie. Nie ma co porównywać iphona do beatsów. To jak porównać BMW do Skody. Oba drogie, ale tylko bmw wyciągnie 240 bez spocenia się. W sumie porównanie bez sensu, bo beatsy nie wyciągną nawet setki, jeśli byłyby na miejscu skody.

Opublikowano

Gosciu tak od serca ci powiem jak bierzesz Beatsy to kup telefon Htc z trybem Beats a zrozumiesz czego wlasnie one sa najlepsze na swiecie..

Wysyłam Zaproszenia na lockerz pisac PW Email

Opublikowano

Co was to obchodzi, że przepłaca? Jego pieniądze więc niech robi co chce  :)

Obchodzi nawet bardzo. Dla lansu to już bym wolał bluzę za tysiaka kupić, bo przynajmniej choć trochę byłaby warta swojej ceny, a to? Marketowe słuchawki w ładnej obudowie ze znaczkiem wartym 650 zł. Nie oszukujmy się to produkt dla hipsterów, zacofanych, dających się ponieść reklamom lub biedy umysłowej, jeśli kogoś uraziłem trudno.

Opublikowano

Obchodzi nawet bardzo. Dla lansu to już bym wolał bluzę za tysiaka kupić, bo przynajmniej choć trochę byłaby warta swojej ceny, a to? Marketowe słuchawki w ładnej obudowie ze znaczkiem wartym 650 zł. Nie oszukujmy się to produkt dla hipsterów, zacofanych, dających się ponieść reklamom lub biedy umysłowej, jeśli kogoś uraziłem trudno.

Bluzy za 1000 zł jeszcze bardziej bo koszt produkcji to ok. 50 zł . 

Opublikowano

Podbijam temat.

To sobie podbijaj and szatafakap.

Daliśmy Ci sporo odpowiedzi, co Ty jeszcze chcesz? Może mamy jeszcze założyć je za Ciebie i zobaczyć jak grają?

Wydaje mi się, że temat do nabijania postów jest.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

To sobie podbijaj and szatafakap.

Daliśmy Ci sporo odpowiedzi, co Ty jeszcze chcesz? Może mamy jeszcze założyć je za Ciebie i zobaczyć jak grają?

Wydaje mi się, że temat do nabijania postów jest.

Bo tak niesamowicie zależy mi na jakichś magicznych postach na mpc.... 

80% odpowiedzi to kłótnia o to czy warto kupować beatsy czy nie a nie o tym jest temat. 

Opublikowano

Bo tak niesamowicie zależy mi na jakichś magicznych postach na mpc.... 

80% odpowiedzi to kłótnia o to czy warto kupować beatsy czy nie a nie o tym jest temat. 

To zadaj tutaj jeszcze raz pytanie na które chcesz usłyszeć odpowiedź bo w każdym poście pytanie a jakie beatsy a jaki kolor a to a tamto itp itd.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...