Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki Kolor beatsów wybrać?

noIP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że nie polecamy Beatsów.

Chyba, że nie jesteś audiofilem, nie zależy Ci aż tak bardzo na jakości, a chcesz fajnie przed dupeczkami wyglądać, to bierz Over Ear czerwone.

Też powiedz do jakiej muzyki to chcesz, bo słuchawki do DJ'ingu (granie w głośnych klubach) są zupełnie inaczej zbudowane niż słuchawki do studia.

W sumie, i tak muzyki słuchacie z komputerów/telefonów w .mp3, więc czy Beatsy czy słuchawki za 10 kafli, to jeden uj będzie. XDDDDD

5465845486.png

Opublikowano

Chyba, że nie jesteś audiofilem, nie zależy Ci aż tak bardzo na jakości, a chcesz fajnie przed dupeczkami wyglądać, to bierz Over Ear czerwone.

Też powiedz do jakiej muzyki to chcesz, bo słuchawki do DJ'ingu (granie w głośnych klubach) są zupełnie inaczej zbudowane niż słuchawki do studia.

W sumie, i tak muzyki słuchacie z komputerów/telefonów w .mp3, więc czy Beatsy czy słuchawki za 10 kafli, to jeden uj będzie. XDDDDD

Kupując beatsy kupuje się je dla szpanu. Ot po prostu element garderoby jak np. zegarek. Zegarek za 10k będzie działał równie dobrze jak ten za 500 pln. A mimo to ludzie kupują te za 10k. Dla szpanu.

Ps. Gratuluję zmiany płci avaterysku ;)

Opublikowano

Białe są z*******e 

nie jakieś o kolorze okresu.

Opublikowano

Kup te które rzucają się w oczy bo jak widać nie kupujesz słuchawek dla ich jakości ale tylko dla szpanu jak to wyżej napisano . Ty je nie chcesz mieć bo potrzebujesz, ty je musisz mieć bo pasuje je mieć. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Kup te które rzucają się w oczy bo jak widać nie kupujesz słuchawek dla ich jakości ale tylko dla szpanu jak to wyżej napisano . Ty je nie chcesz mieć bo potrzebujesz, ty je musisz mieć bo pasuje je mieć. 

Dokładnie. Dobrze to ująłeś. Ale chodzi mi oto jaki kolor według was najlepiej pasuje do mojego celu ;)

Początkowo ten temat był w pogaduszkach nie wiem czemu admin przeniósł go tutaj bo nie chodzi tu bo bardziej pasował by chyba do mody.

Opublikowano

Dokładnie. Dobrze to ująłeś. Ale chodzi mi oto jaki kolor według was najlepiej pasuje do mojego celu ;)

Początkowo ten temat był w pogaduszkach nie wiem czemu admin przeniósł go tutaj bo nie chodzi tu bo bardziej pasował by chyba do mody.

Czerwony jest wyrazisty etc, biale sluchawki sie juz przejadly :v Beda bardziej zwracac uwage, tylko wiesz na sluchawki nie poruchasz :v

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

­Wybierz jeden taki drugi taki pewnie cię stać xD

Stać mnie, ale nie założę 2 naraz. Jeśli będę kupować więcej niż jedną parę to jedna będzie over ear a druga in ear (czyli te małe do uszne).

Opublikowano

Kupując beatsy kupuje się je dla szpanu. Ot po prostu element garderoby jak np. zegarek. Zegarek za 10k będzie działał równie dobrze jak ten za 500 pln. A mimo to ludzie kupują te za 10k. Dla szpanu.

Ps. Gratuluję zmiany płci avaterysku ;)

Tak tylko ten zegarek za 500 zł nie jest ze złota w porównaniu do tego za 10 tysięcy. Te słuchawki też nie są ze złota co czyni je kompletnie nie opłacalnie, bo taką samą jakość dźwięku uzyskasz w słuchawkach za 150-200 zł. Szpan? Zaszpanujesz wychodząc na miasto z słuchawkami, które miażdżą beatsy w skali 7:1. Kupując rolexa, kupujesz go nie tylko dlatego, że jest ze złota, ale też w pewnym sensie jest to inwestycja na przyszłość. Bowiem ceny zegarków się nie zmieniają, ale potrafią także rosnąć.

@topic

Over Ear

Opublikowano

Tak tylko ten zegarek za 500 zł nie jest ze złota w porównaniu do tego za 10 tysięcy. Te słuchawki też nie są ze złota co czyni je kompletnie nie opłacalnie, bo taką samą jakość dźwięku uzyskasz w słuchawkach za 150-200 zł. Szpan? Zaszpanujesz wychodząc na miasto z słuchawkami, które miażdżą beatsy w skali 7:1. Kupując rolexa, kupujesz go nie tylko dlatego, że jest ze złota, ale też w pewnym sensie jest to inwestycja na przyszłość. Bowiem ceny zegarków się nie zmieniają, ale potrafią także rosnąć.

@topic

Over Ear

Używane rolexy tracą na wartości jak wszystko.  Zobacz sobie ile kosztuje nowy submarine a ile używany. 

Większość rolexów jest ze zwykłej stali nierdzewnej. A nawet jeśli zdarzają się ze złota to nie kosztują 10 tysięcy a ponad 100k. Oczywiście mówię o szczerym złocie a nie o pozłacanych. I nawet wtedy uwzględniając cenę złota za 100k możesz mieć prawie 1 kg złota a nie kilkadziesiąt gramów. Płaci się głównie za markę. 

I co z tego że wyjdę w słuchawkach lepszych od beatsów np. w BOSE jak i tak 95% ludzi o nich nie słyszało i nie wie co to jest i ile kosztuje?

Opublikowano

I co z tego że wyjdę w słuchawkach lepszych od beatsów np. w BOSE jak i tak 95% ludzi o nich nie słyszało i nie wie co to jest i ile kosztuje?

O rolexach nie będę dyskutował, bo po pierwsze nie masz racji, a po drugie mój poziom wiedzy o nich jest zbyt mały.

Czyli kupujesz słuchawki żeby pokazać "ile kosztują" ? Buraczana ideologia. Dozbieraj trochę i kup coś bardziej wartego swojej ceny. np. macbooka albo Rolls-royce. Kup coś co jest warte swojej wysokiej ceny, a nie marketowe słuchawki ze znaczkiem "B", które podwyższa ich wartość.

Opublikowano

O rolexach nie będę dyskutował, bo po pierwsze nie masz racji, a po drugie mój poziom wiedzy o nich jest zbyt mały.

Czyli kupujesz słuchawki żeby pokazać "ile kosztują" ? Buraczana ideologia. Dozbieraj trochę i kup coś bardziej wartego swojej ceny. np. macbooka albo Rolls-royce. Kup coś co jest warte swojej wysokiej ceny, a nie marketowe słuchawki ze znaczkiem "B", które podwyższa ich wartość.

Rolls-royce nie mam po co kupować bo nie mam jeszcze prawa jazdy. Co do macbooka to nie lubię komputerów appla wolę windowsy. 

Jak możesz twierdzić że nie mam racji kiedy jak sam przyznałeś masz małą wiedzę na dany temat?

Opublikowano

Rolls-royce nie mam po co kupować bo nie mam jeszcze prawa jazdy. Co do macbooka to nie lubię komputerów appla wolę windowsy. 

Jak możesz twierdzić że nie mam racji kiedy jak sam przyznałeś masz małą wiedzę na dany temat?

Mam rolexa po dziadku i jego wartość rośnie. Bardzo powoli, ale rośnie. Jest dużo wart, nawet BARDZO dużo i mógłbym go sprzedać, ale po co. Może za 30 lat jego wartość uratuję mi sytuację?

Jeśli taki bogaty jesteś i stać cię na Rolls-royce, polecam pomyśleć o szoferze. Lepiej jeździć rolls-roycem niż nosić wiejskie i bardzo słabe słuchawki. Gdyby one były dobre to okej, ale ONE SĄ PO PROSTU SŁABE.

Opublikowano

Zmartwię cię ale widać że nie znasz się na luksusowych zegarkach. Jeśli masz Rolexa po dziadku to znaczy że jest on tak zwanym zegarkiem Vintage. Tego typu zegarki są mniej warte chyba że są naprawdę niezwykle luksusowe tj. limitowane edycje wykładane diamentami ale wątpię żebyś był w posiadaniu takowego.  http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=Rolex+Vintage&_sop=12

Wynika to z faktu że zegarek nawet najlepszej marki się zużywa. A nie każdy zostaje tak zwanym kultowym modelem. 

Co do Rolls-Royce to kiedyś nadejdzie taki dzień że zrobię prawko i kupię sobie jakiś porządny samochód jednak Rollsy są po za moim zasięgiem po za tym nie podobają mi się. Jeśli miałbym kupić samochód to brałbym Porsche są ładniejsze i tańsze. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...