Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Support taki zły

Nevastia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiesz że graliśmy razem ? :D

ale co do gier to ci się chyba nie śpieszy :P... tak mi się wydaje ;x...

ale supportem jesteś dobrym :)

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chyba nie wiesz co mówisz kolego. Gdybyś nie twierdził, że granie supportem to żadne osiągnięcie - zobaczyłbyś potencjał tejże postaci. 

Ja na suppie gram wyłącznie Szenę, Leonom i Gejrikiem. Kennen na suppie ma tylko stuna i DMG, nie ma tarczy, heala, przechwytywania pocisków (poza skillshotami), nie ma nic, poza tym jednym stunem.

Opublikowano

To k***a zgłoś konfidencie.

haha,

Uznałem cię po prostu za mało myślącą osobą co udowodniłeś w wyżej napisanym poście.

Bo kto się chwali że udostępnia komuś konto?

ekhm idiota, ?

Pewnie tak!

Czy napisałem w mojej poprzedniej wypowiedzi, że zgłoszę cię za to?

Nie?

Ups ktoś tu nie umie chyba czytać ze zrozumieniem.

To chyba tyle. Już widzę twoje hejty, bo znowu się wygłupiłeś :p takie smutne, aż prawie mi się zrobiło ciebie żal.

jifdyv.jpg

Opublikowano

Proszę, abyście rozmawiali na temat, nie o boostingu, czym gracie lub nie, itd. Co do "supportowania", nienawidzę, gdy nie mam wizji na mapie... Przez to gram supportem i wepchano mnie na tą linie jak zaczynałam przygodę z League of Legends. Według mnie suppuś robi bardzo dużo, bo nie tylko jego obowiązkiem jest pilnowanie wizji, ale również pilnowanie adc, inicjowanie tf (zależy jakim suppkiem gra się), branie na siebie dmg, pomoc innym sojusznikom, itd. Kto grywa supportem, ten wie co i jak. Ładne statystyki, powodzenia i życzę wysokiego golda/platyny, chyba, że uda się diament ;)

Opublikowano

Proszę, abyście rozmawiali na temat, nie o boostingu, czym gracie lub nie, itd. Co do "supportowania", nienawidzę, gdy nie mam wizji na mapie... Przez to gram supportem i wepchano mnie na tą linie jak zaczynałam przygodę z League of Legends. Według mnie suppuś robi bardzo dużo, bo nie tylko jego obowiązkiem jest pilnowanie wizji, ale również pilnowanie adc, inicjowanie tf (zależy jakim suppkiem gra się), branie na siebie dmg, pomoc innym sojusznikom, itd. Kto grywa supportem, ten wie co i jak. Ładne statystyki, powodzenia i życzę wysokiego golda/platyny, chyba, że uda się diament ;)

100% zgadzam się sam uwielbiam grać suportem, mnie bardziej cieszy jak kogoś uratuje z opresji lub złapie na złej pozycji z przeciwnej drużyny, często taki thresh może kogoś wyłapać i potem jest easy gra xD dlatego polecam grać threshem, najbardziej mobilny support według mnie :) 

­

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

5378314459772701362602.jpeg

gg.  :)

Proszę, abyście rozmawiali na temat, nie o boostingu, czym gracie lub nie, itd. Co do "supportowania", nienawidzę, gdy nie mam wizji na mapie... Przez to gram supportem i wepchano mnie na tą linie jak zaczynałam przygodę z League of Legends. Według mnie suppuś robi bardzo dużo, bo nie tylko jego obowiązkiem jest pilnowanie wizji, ale również pilnowanie adc, inicjowanie tf (zależy jakim suppkiem gra się), branie na siebie dmg, pomoc innym sojusznikom, itd. Kto grywa supportem, ten wie co i jak. Ładne statystyki, powodzenia i życzę wysokiego golda/platyny, chyba, że uda się diament  ;)

Wizja wiele zmienia. Przykładowo całe enemy może schować się w krzakach i od wizji zależy, czy to wy ich zabijecie, czy oni was. :") 

Wielu ułomnych (inaczej nie da się tego określić) ludzi usiłuje udowodnić, że rola supporta kończy się na bocie. :")

Opublikowano

5378314459772701362602.jpeg

gg.  :)

Wizja wiele zmienia. Przykładowo całe enemy może schować się w krzakach i od wizji zależy, czy to wy ich zabijecie, czy oni was. :") 

Wielu ułomnych (inaczej nie da się tego określić) ludzi usiłuje udowodnić, że rola supporta kończy się na bocie. :")

Pograj sobie soraka , free elo.

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Jula boby tak maja g6cYnyw.png. Mam nadzieje, że na nowy sezon zobaczę u ciebie przynajmniej złota ramkę ;)

Będzie ziemniak, będzie gold, będą pućki. Bez obaw. g6cYnyw.png

8689814459827041362602.jpeg

jutro gold pinć. 

Nie no jak pućki będą to ja czekam pogchamp.png . Kiedyś zagramy duo w Challenjour  <3

Moje serduszko bije dla tego dnia. :') 

Opublikowano

Będzie ziemniak, będzie gold, będą pućki. Bez obaw. g6cYnyw.png

8689814459827041362602.jpeg

jutro gold pinć. 

Nie no jak pućki będą to ja czekam pogchamp.png . Kiedyś zagramy duo w Challenjour <3

Moje również :`^)

syndra_sig_zps3151e2d8.gif

Opublikowano

Hm, skądś Twój nick kojarzę i byłam prawie pewna, że już kiedyś grałam z Tobą lub przeciwko Tobie i nawet przejrzałam swoje ostatnie gry sprzed 2 miesięcy, ale Cię nie znalazłam. ._. Bardziej skłaniałabym się do tej drugiej wersji, czyli grania przeciwko Tobie, ponieważ ja też mainuję support. Cóż, w każdym razie masz całkiem niezłe statystyki (przejrzałam Twój profil na op.gg), dobrze Ci idzie, życzę powodzenia. :)

edit.

A może byliśmy tylko w lobby razem... :O

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Widzę, że nie ciągle brniesz w górę, oby tak dalej!

Takie pytanie ode mnie: grasz również tankowatymi supportami jak np. Thresh lub Leo?

janna_by_xlittlex-d8cqbj4.png

~ Janna, the Storm's Fury

Opublikowano

Hm, skądś Twój nick kojarzę i byłam prawie pewna, że już kiedyś grałam z Tobą lub przeciwko Tobie i nawet przejrzałam swoje ostatnie gry sprzed 2 miesięcy, ale Cię nie znalazłam. ._. Bardziej skłaniałabym się do tej drugiej wersji, czyli grania przeciwko Tobie, ponieważ ja też mainuję support. Cóż, w każdym razie masz całkiem niezłe statystyki (przejrzałam Twój profil na op.gg), dobrze Ci idzie, życzę powodzenia. :)

edit.

A może byliśmy tylko w lobby razem... :O

Możliwe, ale mam słabą pamięć do nicków. :<

4964514460463421362602.jpeg

8973814460463421362602.jpeg

Widzę, że nie ciągle brniesz w górę, oby tak dalej!

Takie pytanie ode mnie: grasz również tankowatymi supportami jak np. Thresh lub Leo?

Tak, gram. Z tych tankowatych najbardziej lubię Nautiliusa. 4960014460675931362602.jpeg

2431914460675931362602.jpeg

S1.:")

2535514461243361362602.jpeg

Dzisiaj nieco odmiennym pickiem. Kocham tego staruszka. :") 

9521714461282521362602.jpeg

Opublikowano

Fajnie że Zileana wyciągnęłaś. To co może teemo teraz ? :D albo jakiś velkoz

Teemo nie cierpię. Nie lubię tej postaci i już. Velkoz... hm, czemu nie. :P 

4752514465370171362602.jpeg

3527414465370171362602.jpeg

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...