Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Support taki zły

Nevastia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niezłe staty jak na supporta, tylko zastanawia mnie czemu masz 14 przegranych robiąc takie coś.

Wmawianie sobie, że będę zabójcą, czytaj: granie na pozycjach, na których grać nie umiem i się nie naumiem. Pogodziłam się ze swoim losem.  :D

Rzadko kiedy widzę Janne która buduje Ardent Censera, brawo. :)

Obowiązkowy item. ;)

4364714453673241362602.jpeg

Ten ss to mój ulubiony. Support nunu, ignite, roa xD

Dobrze Ci idzie, fajnie jest dostawać 31 lp za jedną wygraną ; P

Cicho, był świetny...  :lenny:

I -12 za przegraną. :D

Apropos przegranych 

6969814453701321362602.jpeg

Lee Sin po nafeedowaniu sivir i nie tylko stwierdził, że idzie afk. Dalsza historia oczywista.  :((

PS. Ten Yasuo wpieprzał się sam w 5 enemy, którzy mieli full hp. :)

Przecież mając dobrego adc to nie trudno wygrywać supportami. Jak masz adc 14/0 albo 22/3 to przecież nie ma problemu. Ciężej jest kiedy Twój adc ssie i Ty nie możesz za wiele zrobić, wtedy sztuką jest wygranie  ;)

Umożliwianie mu zdobywanie tych killi bez zbędnego zgonu też nie jest takie łatwe. Gdyby każdy adc był dobry, a supporty tylko się za nimi wlokły, to równie dobrze mogłoby ich nie nie być, zamiast użyć np. R i odwrócić TF na swoją korzyść. 

Opublikowano

Przecież mając dobrego adc to nie trudno wygrywać supportami. Jak masz adc 14/0 albo 22/3 to przecież nie ma problemu. Ciężej jest kiedy Twój adc ssie i Ty nie możesz za wiele zrobić, wtedy sztuką jest wygranie ;) 

Opublikowano

Oj eryk gorolu, przeciez bez dobrego supporta tak na dobrą sprawę adc sobie nie poradzi. :) np taki Teemo support? Nie pomyslales o tym cwaniaku? Albo taki no nie wiem, lee song ap? Pickniecie Janny albo Thresha to już suckes sam w sobie, zwlaszcza w silverze.

Opublikowano

6458414453765371362602.jpeg

Kolejny lose, smutek. Ekko, który nafeedował Jaxa, bot zaorany, ale oczywiście... Z tego teamu jedynie bot + eve coś ogarniali, reszta to totalne bezmózgi. 

"HEJ CHODŹMY ZABIJAĆ WE 2, CO Z TEGO ŻE MAMY ZNISZCZONĄ WIEŻĘ PRZY NEXUSIE I OTWORZONE DWA INHIBITORY, WALIĆ TO!". I polecieli. A gra była easy.  

8463814453794381362602.jpeg

Nah, LB, która feedowała na początku, shyvana afk, gdy byliśmy w czarnej dupie. (wróciła i grała!:) )

Koniec końców... UDAŁO SIĘ.:D

Opublikowano

A jak Ci idzie gra na innych rolach? Nie masz nic przeciwko jakbym Cie zaprosił do znajomych?

Opublikowano

A jak Ci idzie gra na innych rolach? Nie masz nic przeciwko jakbym Cie zaprosił do znajomych?

Źle. Nie nadaję się do tego. Niestety.

Nie, nie mam. 

6701814454393541362602.jpeg

Zed trollował, feedował ekko jak mógł przy czym rzucał wiązankami typu "f**k u mother", "suck my dick", "die, die, die !!!!", itd. :D

5765814454393551362602.jpeg

Kennen + Diana. Nasz bot miał Frist Blood, ale cóż... 

Tych ludzi nie da się wycarrować, po prostu nie da. 

Opublikowano

Mega dużo asyst ;P. Widzę, że lubisz grać nami. Imo to jest jeden z top supportów, ale strasznie rzadko ją ostatnio widuję.

Jak będziesz leciała do golda, to weź ze sobą @554461402688252517908.png Arles bo siedzi tam sam, nieszczęśliwy w srebrze ;c

giphy.gif

Opublikowano

Mega dużo asyst ;P. Widzę, że lubisz grać nami. Imo to jest jeden z top supportów, ale strasznie rzadko ją ostatnio widuję.

Jak będziesz leciała do golda, to weź ze sobą @554461402688252517908.png Arles bo siedzi tam sam, nieszczęśliwy w srebrze ;c

Zabije ci dom, zgwałcę psa, spale matke

Opublikowano

Slabo

Naprawdę konstruktywne, imho podziwiam i szanuję. 

Ano lubię, bardzo ciekawa postać. Dobra do obijania. Ludzie jej nie doceniają, tak samo jak Janny. ;)

6299514454476281362602.jpeg

Tym razem Morgana. :)

Opublikowano

I znowu roi mi się pytanie w głowie, dlaczego płeć piękna gra przeważnie suppami? O_o

GGWP, taki support w silverach to marzenie :D

Powodzenia!

PS. Nie szukasz adc do duo? Zaraz koniec sezonu, a znając moje szczęście pewnie wlecę do silvera xD

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

I znowu roi mi się pytanie w głowie, dlaczego płeć piękna gra przeważnie suppami? O_o

Wrodzona "opiekuńczość"?

@top

Więcej skinów do Janny! :D Powodzenia w dalszych grach, jak nie trafisz na raka adc to easy :D

Opublikowano

Wrodzona "opiekuńczość"?

@top

Więcej skinów do Janny! :D Powodzenia w dalszych grach, jak nie trafisz na raka adc to easy :D

Kobiety mają uległy charakter. Zatem w większości wolą obrać rolę pasywną, wspomagającą, brak im agresji, ryzyka. Myślimy przyszłościowo "zginę czy nie, mogę  użyć tego źle, lub tego". 

Myślę, że po prostu mamy wrodzone poczucie obowiązku wobec wspierania drugiej osoby. Ot co. 

Właśnie brakuje mi jednego. [*] 

Trafiam, ale większość daje się ratować. :D Są przypadki raków nie umiejący farmić, bić, nic, ale wtedy liczę na teamfighty, które uratują sytuację. 

7282014454618621362602.jpeg

Była Quadra cait.  <3

4848814454664411362602.jpeg

No i mamy Silver III.:) [0 zgonów xp]

Opublikowano

Na poziomie Silvera na supporcie carruje nawet 2'i adc, więc nic specjalnego, ale mimo to gratuluje statystyk.

Skoro tak uważasz. 

Niemniej jednak celuję w wyższą dywizję i tam dopiero zobaczę, jak sobie radzę. ;)

Proszę, zabij się za te słowa albo Ci pomogę. Nie ma JAKIEJKOLWIEK różnicy pomiędzy kobietą, a facetem w lidze. Nie myślimy przyszłościowo, nie jesteśmy w jakiejś kwestii lepsze. Ty i płeć przeciwna zaczynasz z tego samego poziomu. I kto ma uległy charakter ten ma.

"Kobiety" grają supportem, bo jest to uznana przez wszystkich najłatwiejsza linia co jest oczywiście bullshitem, dlatego większość lasek utyka na poziomie silvera/golda. x) 

Czekam na jakieś skrinki z postaci bardziej skilled niż Janna czy Nami. Są to postacie, którymi na takim elo wystarczy użyć heala bądź shielda i nic więcej. Także jak dla mnie nothing special.  :v

"W większości". Zresztą, to zdanie subiektywne wynikające z własnego poglądu na siebie. Nie ma powodu by zabijać. ;) 

Nie gram supportem, bo to łatwa linia. Po prostu najlepiej, najmilej i najprzyjemniej mi się tam gra. 

Wierz mi lub nie, ale nie wystarczy, trzeba naprawdę ratować carry, bo zazwyczaj w*******a się w enemy jak tylko może:

aAYyP3E_460sa.gif

Idealnie odzwierciedlenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...