Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|Gold Mu S6E3 PREMIUM FILES |EXP 200 MEXP 100 drop 30%| STABLE , LONG TERMS SERWER|

Trystian1990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pojawiaja sie w ranku postacie ktorych nikt nie widzial w grze a maja po 10 rr, sety +9+l+16 ( nikt z graczy takich nie posiada, nawet tych lepszych ) ktore sa excna stronie a nie maja zadnej exc opcji tzn. ze sa z webshopu badz stworzone przez admina, wingi +9+16+l+ignore, odradzam server, nie warto marnowac czas na gre, gdzie inni dostaja od admina co chca.

nie rozumiem twojego toku myślenia , to że ktos ma set +9+l+16 to odrazu musiał go dostać od admina , to z tego wychodzi ze większość ludzi z top 10 musiało dostać itemki,

Piszesz tak pewnie bo jesteś kolegą Admina z Prestige-mu

Zapewniam że nikt z Administracji nikomu nie rozdaje itemków 

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie rozumiem twojego toku myślenia , to że ktos ma set +9+l+16 to odrazu musiał go dostać od admina , to z tego wychodzi ze większość ludzi z top 10 musiało dostać itemki,

Piszesz tak pewnie bo jesteś kolegą Admina z Prestige-mu

Zapewniam że nikt z Administracji nikomu nie rozdaje itemków 

To nie jest mój żaden kolega i jak Ci mówiłem, życzyłem Ci dobrze na samym starcie serwera. W końcu Ci się serwer udał to rozwalasz go takimi rzeczami. Używam tych samych plików co ty,a ty mówisz o bugach na stronie... Kogo próbujesz oszukać. Od kiedy wgl itemy robi się przez stronę? Jeżeli już by mieli coś robić to raczej w grze. Tak naprawdę mało wiesz... Wierzyłem... szczerze :) 

A ty sam rozwalasz swój serwerek :) 

Pozdrawiam i naprawdę szczerze wierzyłem :) 

Opublikowano

To nie jest mój żaden kolega i jak Ci mówiłem, życzyłem Ci dobrze na samym starcie serwera. W końcu Ci się serwer udał to rozwalasz go takimi rzeczami. Używam tych samych plików co ty,a ty mówisz o bugach na stronie... Kogo próbujesz oszukać. Od kiedy wgl itemy robi się przez stronę? Jeżeli już by mieli coś robić to raczej w grze. Tak naprawdę mało wiesz... Wierzyłem... szczerze :)

A ty sam rozwalasz swój serwerek :)

Pozdrawiam i naprawdę szczerze wierzyłem :)

Jeśli używasz tych samych plikow www , to powinieneś wiedzieć ze nie jeden modul na tej www działa niepoprawnie  , ale to już mało ważne , a co do oszukiwania to niestety nie zgodę się z tobą , jestem uczciwy i tak samo podchodzę do każdego gracza nikogo nie wyróżniam ani nie rozdaje prezentów  ...

Opublikowano

Panowie bo dostaniecie warna za "spam" kolega

PrestigeMU

już się popisał i poleciał z płaczem do moderatora :) jakbyś nie wiedział to da się robić itemy przez strone na sarszych v tak się robiło widać że masz 15 lat i jak gra była świetlna to srałeś i sikałeś w pieluchy :) młówie tu o

PrestigeMU

uciekaj na swoj swerwerek który jest denny i nie zaśmiecaj tu tematu. To recezja i forum do wyrażania opinie a nie do kłucenia się od tego masz pw buziak dziewczynko ;*
Opublikowano

Przykro mi ze tak myślicie macie do tego prawo , ale prawda jest inna , ale to już mało ważne 

Zapraszam na Serwer 

A co do Lokiego to dostał bana dlatego jego postać zniknęła 

Opublikowano

Panie Adminie dodaj jeszcze spoty w La Cleon z iron Knight bo tylko 1 spot taki jest i tez walka o niego :D najlepszy exp z nich sorry, ze pisze nastepnym razem napisze na forum pozdrawiam.

Opublikowano

gram od tygodniu tutaj nabilem 37resów i moge powiedziec kilka zdan o servie, ogolnie server na plus cały czas On nie widzialem zeby byl off, sa dwa servery pvp i non pvp tez plus, przydalo by sie wiecej spotów chocby na volcanusie na LaCleon sa tylko 4spoty tam tez jest walka o spoty przydalo by sie wiecej, druga sprawa na minus wejscie do PlaceSwamp jest tam kilka spotow lecz trzeba miec wymagany 400lvl i to jest bezsensu, druga sprawa brak medusy na servie rozumiem server musi z czegos sie utrzymac ale przydaly by sie jakies Exc itemy skoro ludzie maja po 40rr a chodza w smieciach, i ADmin najwazniejsza sprawa Napraw Pralke Ludzie narzekaja ze Palą itemy na +10,+11 i to z luckiem, wiem to po sobie 10itemow na +11 spalilem z luckiem pod rząd.

Ale ogolnie polecam Server zapraszamy ludzie chetnie pomogą nowym graczą.

P.S jesli ktos sie troszke zraza jakims małym expem to nie ma co sie zniechecac resy bije sie szybko i przyjemnie a po 2rr idzie juz z górki ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...