Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki jest twój ulubiony skin?

Varios_Awesome

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kilku faworytów x)

Project zed

Mecha kha zix

Janna pogodynka

Pool party lee sin

Króliczek riven

Firefox ahri

Winter wonder ori i lulu

Arcade hecarim

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Eternum Rek'Sai. Dostałem ją od kolegi wraz z tym skinem zaraz po jej wyjściu i zakochałem się w nim jak i w tej postaci. Aktualnie cały czas ją mainuję i mogę się pochwalić 80% win ratio przy niej (to dzięki skinowi <3). :)

Opublikowano

Junkyard Trundle bo napierdala z rury od malucha, ostatnio se go kupiłem bo na przecenie był, z*********e zmieniony pilar i opona na jego ramieniu są cudowne, do tego ten splash <3

Opublikowano

Trochę tego jest :v Nie będę wymieniała wszystkich, bo jest ich mnóstwo. Moim ulubionym jest Foxfire Ahri ♥. Wygląda cudownie w grze. Chociaż według mnie kulę tez powinni zmienić na ognistą :<

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Taric w zbroi z piątego wieku, epicki splash art i fajny wygląd w grze +  jest to skin dla prawdziwych mężczyzn.

( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°)

tumblr_n57yktL7D51rjuobwo2_1280.jpg

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Opublikowano

Mnie się bardzo podoba Muay Thai Lee Sin, jest ładnie zrobiony, ma dostosowane animacje do tego stylu walki, a na dodatek ten świetny splashart.

Opublikowano

Rzadko kupuję skiny, bo nie przywiązuję do nich większej uwagi, ale podobają mi się np. Championship Riven, Winter Wonder Orianna, Pool Party Lulu / Rek Sai, Warden Jax.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Master Yi Zabójca. Epicki skin. Epickie animacje. Po prostu MEGAAA. ( najtańszy skin w grze) Kocham go zato.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...