Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bez przerwy jestem głodny

Pєnєяo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Otóż przychodzę do Was z problemem..

mianowicie, bez przerwy czuję że jestem głodny, trwa to już od 3 dni

po zjedzeniu np. bułki głód ustępuje może na 5 minut :c

nie jestem gruby ani nic z tych rzeczy

18 lat, 178 cm, 65 kg

nie ma to nic wspólnego z dietą ponieważ od zawsze jem co chce i ile chce

np. dzis zjadłem na śniadanie płatki kukurydziane, Kit Kata i bułkę słodką, a czuję się jakbym od 2 dni leciał na głodzie :D

dodam że od 2 mc ćwicze na siłowni i przed każdym treningiem zjadam 10g kreatyny

wiadomo coś Wam na ten temat?

Opublikowano

18 lat, 178 cm, 65 kg

Jeszcze napisz ile masz cm.

Ja polecam golonkę pieczoną z biedronki. Jak ją zjesz to na pewno się najesz.

Opublikowano

Jeszcze napisz ile masz cm.

Ja polecam golonkę pieczoną z biedronki. Jak ją zjesz to na pewno się najesz.

jest napisane ^^

cokolwiek bym zjadł to i tak bardzo szybko robie się głodny

np. wczoraj wróciłem jakoś o 19 do domu

zjadłem zupe ryżową > po 20 minutach tortille > po 2h pierogi ruskie

jakoś o 00:00 poszedłem spać i ciągle czułem głód w dodatku bolał mnie brzuch z przejedzenie

mam chyba za szybkie trawienie xD chociaż kleksa wale raz na dzień /dwa

Opublikowano

­Nie jest to przypadkiem spowodowane jakimś stresem, nerwami, etc? Czasami nawet przy depresji człowiek bardzo dużo je. Powodów może być wiele. Może to być też spowodowane ciągłym jedzeniem słodkich rzeczy. No nie wiem, musisz sam znaleźć powód tego.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

jest napisane ^^

cokolwiek bym zjadł to i tak bardzo szybko robie się głodny

np. wczoraj wróciłem jakoś o 19 do domu

jakoś o 00:00 poszedłem spać i ciągle czułem głód w dodatku bolał mnie brzuch z przejedzenie

mam chyba za szybkie trawienie xD chociaż kleksa wale raz na dzień /dwa

Nie chodziło o wzrost. Naprawdę tej golonki spróbuj, na 2 dni się najesz.

Opublikowano

A spróbuj jeść tak cały czas, za każdym razem jak jesteś głodny to zjedz do syta i tak przez tydzień. Jestem ciekawy efektu.

Co do tego co Ci jest to może rób tak jak napisałem wyżej i napisz jak poszło.

Opublikowano

wiadomo coś Wam na ten temat?

no już wiadomo, bo pochwaliłeś się ;_; 

możesz sobie łykać apetiblocka, widziałem ostatnio jakąś reklamę o tym

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

z takim śniadaniem to nic dziwnego, że jesteś głodny. Na śniadanko walnij sobie 2 świeże bułeczki( z serem/twarogiem), do tego kakao, jogurt a jak Ci jeszcze będzie brakowac to zjedź banana. Śniadanie, które obecnie jesz, że tak powiem "nic Ci nie daje", po zjedzeniu KitKata to normalne, że tylko na chwile nie będzie Ci sie chcialo jeść bo skoczy Ci cukier. 

Urozmaicaj posiłki, które jesz :)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Jest na to tylko jedna rada, zacznij k***a jeść regularnie -.- co 2-3h ale w mniejszych porcjach. Jeśli rano zjesz takie śniadanie, w szkole nic, a potem pójdziesz do domu nażresz się, pójdziesz na siłownię, zmęczysz się, to znów się nażresz -.-. A kreatyna nic współnego z tym nie ma, tylko błędy dietetyczne. Jeśli nie  są to błędy w diecie według ciebie, to zrób sobie morfologię.

Opublikowano

Mnie od wakacji tak czasami zaczęło się dziać, zwłaszcza podczas upałów. Ibuprofen pomaga. Teraz rzadko. Może to jakiś wirus. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Co wy wiecie o głodzie?

rutyna :P

Ja potrafię zjeść na obiad 5 pełnych porcji, ( Stołówka szkolna, na szczęście znam ludzi którzy (?) nie lubią jeść :D ) A potem jeszcze zapycham bułką  :s  Po 1h-2h wracam do domu i jem obiad.

A porcje na stołówce porządne, kucharki nakładają jak dla siebie :D

Opublikowano

napisałem w temacie że to raczej nie ma nic wspólnego z dietą

od zawsze tak jadam i nigdy nie miałem problemów z głodem

w środę poprzedniego tygodnia byłem szczepiony na tężec i przez kilka dni bolało mnie całe ramie

możliwe że to przez to? ale chyba nie.. :)

Opublikowano

Jak masz wysiłek fizyczny, to chce Ci się jeść(spalasz kalorie, więc organizm daje Ci info, żeby przyjmować ich więcej, bo inaczej będzie musiał zjadać zapasy - ujemny bilans kcal).

Chudy jesteś, więc się nie przejmuj ;) Przy siłowni musisz jeść więcej, żebyś miał z czego rosnąć(proponowałbym oczywiście poczytać o diecie, albo chociaż jeść więcej produktów białkowych, co byś miał lepsze efekty).

Ewentualnie po prostu masz taki okres - jak nie jestem na diecie też tak mam. Raz nie chce mi się jeść, a raz jem jakbym miał tasiemca - nie jest to zbyt zdrowe.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Bółka czostkowa z bjedry, naprawde najeż sie, serio polecam

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Faza na żarcie to normalna sprawa przy ochłodzeniach. Mój braciszek też zawsze na jesień wpieprzał jak głupi a i tak niczego nie było po nim widać. Może to być też przez to, że zacząłeś ćwiczyć - organizm potrzebuje więcej energii, dlatego domaga się żarcia. Chyba, że jesz, bo po prostu Cię ssie - może rozepchałeś sobie żołądek jakąś chemią (kreatyna? Nie wiem, nie znam się) albo po prostu rodzice dają Ci jedzonko z haszem i bierze Cię na gastrofazę - też możliwe! A czemu nie?! :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...