Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łatwe Ukrainki

`Penero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, spotkałem koło stacji paliwowej taką Ukrainke

byłem już troche na fazie to zacząłem ją komplementować ona się tak uśmiechała itd a więc przytuliłem ją i poszlismy w spokojnie miejsce a tam to już wiecie bara bara :)

ona miała jakieś 18-20 lat i szczerze powiem że rarytas z niej

Później się tak zastanawiałem dlaczego ona tak łatwo się oddała przecież nawet mnie nie znała i już raczej nie pozna :)

w Polsce też są łatwe dziewczyny ale to takie suki, a ta Ukrainka nie dość że była ładna i kształtna to jeszcze easy

Coraz bardziej podobają mi się ci imigranci <3

Tak samo spotykam dużo Ukraińców pod sklepem którzy piją browsy z Polakami i mimo różnych języków dogadują się normalnie xD

ktoś z Was spotkał już jakieś imigrantki lub zna kogoś takiego

oni mają taką mentalność że szybko nawiązują znajomości itd?

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Skoro byłeś na fazie, to sprawdź, czy ci hajsu nie ukradła. Bo tam przecież zarabiają mniej niż w Polsce

ona pracuje w Polsce

Przecież Ty z domu nie wychodzisz to jak mogłeś kogoś spotkać?

zazdrościsz bo lepsza Ukrainka niż ręka. Twoja prawa ręka to Ania, a lewa Kasia

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Mam sąsiadów imigrantów z Ukrainy (matka, ojciec i córka).

Bardzo sympatyczni ludzie i otwarci. Widać, że nie szukają zaczepki, a głównie chcą mieszkać między nami i budować jakieś relacje.

Poza wychodzeniem szanownego Pana w samych majtach na papieroska po 22, nie mam wielkich zastrzeżeń.

Trzeba było poinstruować, że trawnik to nie popielniczka, a po 22 lepiej nie włączać pralki, szczególnie, że jest ona przy ścianie graniczącej z pokojem siostry i robi straszne dudnienie.

Przez jakieś 3(?) miesiące był spokój. Teraz jakoś niedawno zaczęli się kłócić, drzeć łachy i trzaskać drzwiami.

Jeżeli sobie dobrze przypomnę, to wcześniejsi lokatorzy, to też byli Ukraińcami. Jak z kobietą (piękną btw) dało się pogadać, tak z facetem nie zamieniłem ani jednego słowa.

Albo inaczej - nie przypominam sobie, bym z nim w ogóle rozmawiał (a mieszkali obok 2 lata!).

Imigranci ze wschodu (naszego, czyli Ukrainy) to normalni ludzie, którzy poszukiwali (wojna się kończy) spokoju w sąsiednim kraju.

Co do Ukrainek... no wiesz, narodowość nie znaczy o rozwiązłości. To, że pewna grupa rzuca taki stereotyp, to nie znaczy, że tak jest. Jeżeli kiedykolwiek zagadywałeś do dziewczyny na ulicy, to pewnie też Cię zdziwiło, że większość jest otwarta na nowe znajomości, a tylko mała część jest "gburowata". To, że czytasz w internecie, że Ukrainki to dziwki, nie szanują siebie - to nie znaczy, że tak jest. Prawda, możesz trafić na rozwiązłą kobietę, ale też taką, która się szanuję i dba o swoją osobę. Nie pozwól, by media robiły z ciebie idiotę.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Mam sąsiadów imigrantów z Ukrainy (matka, ojciec i córka).

Bardzo sympatyczni ludzie i otwarci. Widać, że nie szukają zaczepki, a głównie chcą mieszkać między nami i budować jakieś relacje.

Poza wychodzeniem szanownego Pana w samych majtach na papieroska po 22, nie mam wielkich zastrzeżeń.

Trzeba było poinstruować, że trawnik to nie popielniczka, a po 22 lepiej nie włączać pralki, szczególnie, że jest ona przy ścianie graniczącej z pokojem siostry i robi straszne dudnienie.

Przez jakieś 3(?) miesiące był spokój. Teraz jakoś niedawno zaczęli się kłócić, drzeć łachy i trzaskać drzwiami.

Jeżeli sobie dobrze przypomnę, to wcześniejsi lokatorzy, to też byli Ukraińcami. Jak z kobietą (piękną btw) dało się pogadać, tak z facetem nie zamieniłem ani jednego słowa.

Albo inaczej - nie przypominam sobie, bym z nim w ogóle rozmawiał (a mieszkali obok 2 lata!).

Imigranci ze wschodu (naszego, czyli Ukrainy) to normalni ludzie, którzy poszukiwali (wojna się kończy) spokoju w sąsiednim kraju.

Co do Ukrainek... no wiesz, narodowość nie znaczy o rozwiązłości. To, że pewna grupa rzuca taki stereotyp, to nie znaczy, że tak jest. Jeżeli kiedykolwiek zagadywałeś do dziewczyny na ulicy, to pewnie też Cię zdziwiło, że większość jest otwarta na nowe znajomości, a tylko mała część jest "gburowata". To, że czytasz w internecie, że Ukrainki to dziwki, nie szanują siebie - to nie znaczy, że tak jest. Prawda, możesz trafić na rozwiązłą kobietę, ale też taką, która się szanuję i dba o swoją osobę. Nie pozwól, by media robiły z ciebie idiotę.

Tak jak nie każdy Polak jest alkoholikiem i pije do upadłego, tak nie każda Ukrainka jest dziwką. :v

Na szczęście mieszkam z drugiej strony Polski i nie spotkałam nikogo. Mam nadzieję, że tak zostanie. Nie mam osobiście nic do obcokrajowców, ale niech nie próbują mieszkać między nami. W Polsce już każdy na każdego patrzy wilkiem, a co dopiero, jak naród się wymiesza.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Czekaj. Mówisz ze ona była easy, a ty jaki byłeś? Hard? Hipokryzja.

Może teraz zamiast penero będziesz bardziej wenero.

A co do kobiet to w każdej nacji znajda się takie które są na jedną noc i takie z którymi można spędzić resztę życia.

Opublikowano

Wątpię żeby takie coś ci się przydarzyło bo jaki przychlast by się chwalił na forum o tym że przeleciał Ukrainkę no ale jak już jesteśmy w tym temacie to możliwe że ty jej się podobałeś. 

Opublikowano

Ładnie to się tak chwalić na forum? xD  O ile to tylko prawda... Ja bym nie skorzystał z takiej okazji. Facetowi jak się chce, to skorzysta - to żadne wytłumaczenie. Chyba nie każda Ukrainka jest taka izi, tak mi się wydaje... Osobiście nikogo takiego nie znam. Dziecko? łatwa kasa? chciała się tylko zabawić? ... Może u nich jest taka mentalność, że ich mąż bije itp. Weź sobie taką za żonę i bądź dla niej w porządku :P Ty będziesz zadowolony i ona. 

Opublikowano

Wątpię żeby takie coś ci się przydarzyło bo jaki przychlast by się chwalił na forum o tym że przeleciał Ukrainkę no ale jak już jesteśmy w tym temacie to możliwe że ty jej się podobałeś. 

I to na forum z grami komputerowymi.

Z punktu widzenia mężczyzny, sprawa wyglądała tak:

"Ahh... Uprawiałem seks z Ukrainką. Lecę się tym pochwalić na forum o grach komputerowych i cheatach.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

""Ahh... Uprawiałem seks z Ukrainką. Lecę się tym pochwalić na forum o grach komputerowych i cheatach."

To takie prawdziwe. :D

#topic

O kobietę trzeba dbać i szanować. Nie zależnie o koloru skóry, narodowości i wyglądu - trzeba ją szanować i koniec, kropka --> .

Twój temat podchodzi pod chwalenie się statami. :v  Jeszcze dostaniesz jakiegoś HIV'a, urodzi dziecko i co wtedy...

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...